Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Hiç suratınıza armut yedinizmi.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Hiç suratınıza armut yedinizmi.

Hiç suratınıza armut yedinizmi.
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
utku_89
Üye
Üye

Nereden: van

MesajTarih: 25.07.2008 - 18:25    Mesaj konusu: Hiç suratınıza armut yedinizmi. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bugün başıma çok ilginç bi olay geldi.bügün motorumla 80km hızla giderken suratıma armut yedim.vizörüm açık olduğu için tam sağ gözümün altına yarısı yenilmiş kocaman bi armut yedim.o an için hiç panik yapmadım ve trafikte olduğum için yoluma devam ettim ve ilerden dönüp olay yerine geldiğimde kimse yoktu.ne biçim bir zihniyettir bu.bu motor üstünde her türlü saygısızlıkla karşı karşıya kalmıştım ama suratıma hiç armut yememiştim buda oldu sonunda. Sinirlendim .gözümün altı hala kızarık.sizin başınıza böyle bişi geldimi acaba yoksa ilk benim başıma geldi.hadi geldide o hızda nasıl isabet aldı anlamadım.her kim attıysa onu burdan kınıyorum.. Beğenmedim
Başa dön
utku_89 Çevrimdışı utku_89 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 25.07.2008 - 18:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Esefle kınıyorum yapanı ama açık vizörden iyi denk getirmiş atan şahıs. Başıma böyle bişey gelmedi, genellikle sinek böcek türevi mahlukatlar musalat oluyor vizör açıkken.

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 25.07.2008 - 18:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İstemiyorum İstemiyorum İstemiyorum coluk cocuk raylarda tren taşlıyor die tren camlarına koruyucu muhafaza yapıldı olmadı şimdi de motosikletlere mi dadandı rayda gidemeyecesiler
600f
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 25.07.2008 - 18:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende delinin biriyle gözgöze gelmiştim,elinde elmamı armutmu ne vardı bakıp bakıp atmıştı ayagımdan tutturmuştu Çok gülüyorum Geçmiş olsun boşver,ya çocuktur ya da deli.
Başa dön
600f Çevrimdışı 600f Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
loriss
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bergama

MesajTarih: 25.07.2008 - 18:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

armut falan degıl de gecen gün eriyen asfalta kum serpen karayoları çalışanı,bi kürek kumu üzerime serpti Sinirlendim Sinirlendim hava da cok sıcaktı,kollarıma yüzüme her tarafıma yapıştı.
CheGUEVARA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: CüBa

MesajTarih: 25.07.2008 - 18:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende küçük bilye gibi zıpkayan,seken toplar varya ondan şerefisizin birisi rüzgarlık camıma salladı ordan sekti kafamı sıyırdı geçti.ama 30-40 yaşında dinlemedim.ağzını burnunu dağıttım şerefsizin.ağır siklet ilçe birincisi,olduğumu kimse bilmiyo tabi Çok gülüyorum
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 25.07.2008 - 18:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dua et ayvayı yememişin........ Dil çıkarıyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
utku_89
Üye
Üye

Nereden: van

MesajTarih: 25.07.2008 - 18:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba demiş ki:
dua et ayvayı yememişin........ Dil çıkarıyorum

öyle doğru söze ne denir.
Başa dön
utku_89 Çevrimdışı utku_89 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA

MesajTarih: 25.07.2008 - 18:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hehe bende bi kere vizör açıkken taş gelmişti tam burnuma Çok gülüyorum sağa çekip gülmüştüm Çok gülüyorum
JaySean
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESiR

MesajTarih: 25.07.2008 - 19:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

utku_89 , Geçmiş olsun.Sanırım önündeki araçların penceresinden atılmıştır , oda seni bulmuştur Çok gülüyorum
banker
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ISTANBUL

MesajTarih: 25.07.2008 - 19:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ayının biri diyeceğim ama hayvana ayıp olur. Vizörünü kapamaktan başka önlem yok, bir arı bile nelere sebep olabilir Allah muhafaza.

Oyun bitince Sah da Piyon da ayni kutuya konur
Başa dön
banker Çevrimdışı banker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bayliner
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/anadolu

MesajTarih: 25.07.2008 - 19:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

müdür yolda bi ayılık yapmadığından emin misin? hemen kızma belki jest olsun diye atmışlardır Çok gülüyorum
aman bana da kızma hemen ciddi olayım,vizörün kapalı olsa daha iyi olur tabi ama bu, o armutla bi insanın hayatına kasteden zihniyeti yine değiştirmeyecegi için hepimiz Allaha emanet olalım diyorum
suatcengiz
Üye
Üye

Nereden: ISTANBUL-BEYLIKDUZU

MesajTarih: 25.07.2008 - 19:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende kumburgaz ışıklarda dönüş yapmak için bekliyordum, beklediğim yer tam üst geçit altına denk gelmişti.Bir p... körüden aşağı üstüme bi şişe suyu boca etti. Sinirlendim Nasıl olsa kaçacak diye düşünerek devam etmiştim.
Başa dön
suatcengiz Çevrimdışı suatcengiz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
CheGUEVARA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: CüBa

MesajTarih: 25.07.2008 - 19:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

suatcengiz, çıkarcan 14'lüyü sıkacan köprüdekilere Çok gülüyorum Çok gülüyorum
suatcengiz
Üye
Üye

Nereden: ISTANBUL-BEYLIKDUZU

MesajTarih: 25.07.2008 - 20:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CheGUEVARA,
Alıntı:

suatcengiz, çıkarcan 14'lüyü sıkacan köprüdekilere

kardeş valla kuruyana kadar saydırmıştım yani... Çok gülüyorum
Başa dön
suatcengiz Çevrimdışı suatcengiz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal