Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - VL 600 intruder veya DragStar 650 sport

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

VL 600 intruder veya DragStar 650 sport

VL 600 intruder veya DragStar 650 sport

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
barikan
Üye
Üye

Nereden: Kocaeli

MesajTarih: 25.07.2008 - 18:23    Mesaj konusu: VL 600 intruder veya DragStar 650 sport Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merhaba arkadaşlar.yaklaşık 15 gündür çeşitli araştırmalar yapıp bulduğum ve hakkında olumlu bilgiler edindiğim vl 600 motoru satıcısının bana erken para lazım başka motor alıcam demesi ve başka birisine satması üzerine (aybaşına kadar bekleyemem dedi) yeniden arayışlara geçtim. Duyarsınız görürsünüz bilginiz olsun. Ben 97-98 model VL 600 intruder veya DragStar 650 sport (DS siyah olursa bayılırım) arıyorum. önceliğim intruder ama olmazsa uygun bir dragstar da olabilir.
İlk makinam olacağı için biraz hassasım , bütcemde çok abartılı değil. Aklınızın bir köşesinde bulunsun...
Özel mesajla haberleşebiliriz.

saygılarım.
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ducati_man78
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 25.07.2008 - 19:00    Mesaj konusu: aradığın motorlar var Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm aradığın motorların ıkısınden de bulabılır arkadas. sanıyorum su anda vl 600 ıntruder var bır tane hemde sıyah renk. 0216 352 18 61 yada 0532 614 65 13 ramazan
Başa dön
ducati_man78 Çevrimdışı ducati_man78 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
barikan
Üye
Üye

MesajTarih: 25.07.2008 - 23:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teşekkür ederim yarın ilk işim aramak olacak. hatta yarın istanbula gidip çıplak gözlede görebilirim. bildiğiniz başka makinalar olursa bilgilendirmeye devam ederseniz sevinirim..
tufan72
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 25.07.2008 - 23:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Temiz 2000model siyah dragstar var ilgilenirsen full aksesuar...
pm atarsın arkadaşım.(istanbul)
Başa dön
tufan72 Çevrimdışı tufan72 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
barikan
Üye
Üye

MesajTarih: 25.07.2008 - 23:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

msn adresimi yolladım eklerseniz sevinirim...
riko
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: istanbul/Kozyatağı

MesajTarih: 25.07.2008 - 23:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence Dragstar alacaksan klasik al, zevk meselesi tabi ama bence dizayn olarak çok daha güzel ve daha çok tercih edilen bir model satarken şansın daha fazla olur. Sport model yıllardır üretilmiyor zaten, bu yüzden handikapları olabilir.

www.AmerikanAraba.com
Başa dön
riko Çevrimdışı riko Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
barikan
Üye
Üye

MesajTarih: 25.07.2008 - 23:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gülümsüyorum teşekkürler riko. Bobber ve Oldschool hayranı biri olarak aklım bir türlü klasiklere gitmiyor. Gülümsüyorum ama türkiye şartları ve talep konusunda haklısın.
riko
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: istanbul/Kozyatağı

MesajTarih: 26.07.2008 - 00:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

barikan, evet sport modelin çamurluk dizaynı falan bobber ve oldschool'a daha yakın ama yinede fazlalıkları var, biraz daha traşlaman gerekecek.
Klasik hiç kesmez seni, doğru Gülümsüyorum

www.AmerikanAraba.com
Başa dön
riko Çevrimdışı riko Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
barikan
Üye
Üye

MesajTarih: 26.07.2008 - 10:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla bu gidişle klasik bakmak zorunda kalıcam anlaşılan..

Son Mesajdan 84 saat 58 dakika sonra eklendi:

İzmirde olan ve tecrübeli olan arkadaşlardan yardım talep edebilirmiyim. bana özelden mesaj atarlarsa sevinirim. aradığım makinayı izmirde buldum.

Son Mesajdan 84 saat 59 dakika sonra eklendi:

İzmirde olan ve tecrübeli olan arkadaşlardan yardım talep edebilirmiyim. bana özelden mesaj atarlarsa sevinirim. aradığım makinayı izmirde buldum.

Son Mesajdan 85 saat 1 dakika sonra eklendi:

masjım sürekli edit lenmiş şekilde çıkıyor.
Gülümsüyorum

birkez daha yazdım ama kusuruma bakmayın. izmirde olan ve bana yardım edebilecek tecrübeli arkadaşlarla irtibat kurmak istiyorum. müsait olursanız özelden mesaj atarsanız sevinirim..

Son Mesajdan 85 saat 3 dakika sonra eklendi:

Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.12 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal