Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Ankara Keçiören Motor Kazası :(

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Ankara Keçiören Motor Kazası :(
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
CSAYAR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 27.07.2008 - 01:43    Mesaj konusu: Ankara Keçiören Motor Kazası :( Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merhaba Md li arkadaşlarım. Bu gün yine üzücü bir kaza olmuş ben kaza anında göremedim ama gittiğimde hiç iç açıcı bir manzara ile karşılaşmadım. Fatih cad. başlangıcında 2 şeritte yani yolun ortasında duran spor otomobil kontrolsuz sol kapısını açar. Hızla gelen motorsürücüsü ve artçısı kapıya çarpar. motor sürücüsü hemen öne fırlar, artçı 25 yaşalarındaki erkek havada parenda atarak sol seritteki minibüse çarpar. Minibüs çarptıktan sonra birde arçıyı altına alır. araç kontrolsüz kapı açtı. Motor hızlıydı birde kurye motoru. sol şeritdeki minibüs ise oda hızlı. Sonuç iyiki artçı arkadaşın kask varmış ve motor sürücüsünün tabiii. Motor sürücüsü iyi, Artçı müşade altında ama belinde zedenme riski varmış duyumlarıma göre. Ben böyle kazaları duyunca görünce kahroluyorum. Kazaya 3 araç karışıyor hepsindede şuç var bana göre. Çok üzülüyorum Lütfen İki teker üstünde dört teker üstünde dikkatli olalım. Ne hastanede yatmak güzel ne Mezarda yatmak güzel nede Hapishanede.
Bu günlerde havalarında aşırı sıcak olması dikkat eksikliğini ve lastıklerın yol tutuşunu yoğun şekilde engellemekte.
Üzülmeyelim. Başında alalım önlemlerimizi.

Bugün Batıkent son durak metrosunda SS kullanan bir arkadaş gördüm. Rampa aşşağı lastik yakarak yükleniyordu makinaya arka bir sağ bir sol. Sonra deli gibi indi rampa aşağı. Kask yok Koruma yok. İçim acıdı.

Lütfen dikkat edelim. Ailelerimizi Doslarımızı ve camiamızı üzmeyelim.
cs...
Başa dön
CSAYAR Çevrimdışı CSAYAR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
eyesofblind
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.07.2008 - 01:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ucuz atlatmışlar yine de... İstemiyorum dikkatli olmak ve full koruma kullanmak gerek, ki korumanın faydasını görmüşler.. Allah beterinden sakınsın

Başa dön
eyesofblind Çevrimdışı eyesofblind Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yasenya_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: şehirden_

MesajTarih: 27.07.2008 - 01:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

acil şifalar Üzgünüm böyle gelmiş ne yazık ki devam eder Öfkeliyim

dikkat agresif deli...
Başa dön
yasenya_ Çevrimdışı yasenya_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 27.07.2008 - 02:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kask takmayarak motosiklet ile HIZ yapmak, don lastiği ile bungee jumping yapmaya benzer..
Yada şarörlü silah ile rus ruletinde ilk sırayı almakda diyebiliriz...

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
osman9370
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SEYDİŞEHİR/KONYA

MesajTarih: 27.07.2008 - 02:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ltf kask konusunda daha duyarlı olalım sevdiklerimizi üzmiyelim amannn dikkattttttttttttt Alkışlıyorum
turist
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Dikili

MesajTarih: 27.07.2008 - 02:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer demiş ki:
Kask takmayarak motosiklet ile HIZ yapmak, don lastiği ile bungee jumping yapmaya benzer..

Aaah aah çoluk çocuk motora binen insanlar,
deponun üstünde büyük çocuk arada küçük çocuk arkada hanımı,
her gün görüp akıl verip alaycı cevaplarından bıktım İstemiyorum
Başa dön
turist Çevrimdışı turist Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
efe_600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: A.Y.D.I.N [ İ.S.T.A.N.B.U.L ]

MesajTarih: 27.07.2008 - 02:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaw kardes ben bole oldumu kızıyorum ya allah korusun ya hep bu arabalar yuzunden oluyor bende arabada var motor da trafıkte özellıkle motorsıkletlere yol verırım dıkat ederım oncelık tanırım onlara adamlara bakıyorum mesela yol verıyorum mutlaka slm verıyorlar arabalara yol verdım bı kac kes adamlar mal mal gecıp gıdıyolar ınsan bı slm verır saol gıbısıne nerde ınsanlarda bu araclar motorsıkletlere yeterı kadar dıkkat etse kazalar bu kadar olmas hıc bı motor kendı kendıne kaza fasla olmuyor ıllakı araba karısıyor vede suclu olarak dıkat edelım
GECMİS OLSUN BI DAHA OLMASIN Bravo

büyük güc büyük sorumluluk ister... EFEKENTLİ
GİTMEK GEREK BAZEN....
Başa dön
efe_600 Çevrimdışı efe_600 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SnoopDogg
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 27.07.2008 - 12:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok buyuk geçmiş olsun arkadaşlara..acil şifalar Ağlıyorum
Başa dön
SnoopDogg Çevrimdışı SnoopDogg Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 27.07.2008 - 12:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

büyük geçmiş olsun , inşallah arakadaşımız eski sağlığına kavuşue en kısa zamanda , arkadaşlar benim en dikkatli ettiğim konu bu kapı olayıdır bırakın motorsikleti ,arabayla giderken bile her zaman kapı açılması konusunu göz önüne alarak kapı açılma menzilinin dışından geçerim zira o kadar sığır varki aynaya bakmadan kapıyı aniden açıyorlar aman dikkat her zaman kapı açılma mesafesinden uzak durun bizim insanlarımızın ne zaman ne yapacağı belli olmuyor kapılardan uzak durmaya bakın , çokk çook DİKKAT arkadaşlar ...
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
yzfr142
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 27.07.2008 - 13:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

+1
Başa dön
yzfr142 Çevrimdışı yzfr142 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
motodrift
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 27.07.2008 - 13:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun

bikere bizim başımızada gelmişti böyle şey ama bisikletle

sokakta gidiyoruz arkadaş sağ taraftan gidiyordu adam arkasına bakmadan kapıyı bi actıarkadaş girdi kapıya neyseki bişey olmadı

sadece adamın kapı biraz yamuldu
marcopasa
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: balıkesir,denizli

MesajTarih: 27.07.2008 - 13:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
biz iki dakika dışarıya çıksak mont kask eldiven hepsini giyiyoruz apaçi gibi çıkanlar kaza yapınca üzülesim gelmiyor ama yinede üzülüyor insan sonuçta o da bir insan Üzgünüm
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 27.07.2008 - 13:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok geçmiş olsun acil şifalar
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
oldwolf
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 27.07.2008 - 13:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu ve bunun gibi densizliklere çok dikkat etmemiz lazım...
Toplumumuz hala motosikleti benimseyemedi. Kazaya karışınca kim bilir ne serserilik yaptı diye konuyu sormadan etmeden yorum yapanlar gırla...

Kazan yapan arkadaşlara da acil şifalar...
Başa dön
oldwolf Çevrimdışı oldwolf Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 27.07.2008 - 13:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun ama o araba şöförünü ben olsam sağ bırakmam Sinirlendim
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal