Arkadaşlar öncelikle sizlerden özür dilerim.fotoğraf makınasının tarihini güncellemediğimizden tarih yanlış olarak çıktı,resimlerin çekiliş tarihi 27-07-2008 PAZAR sabahıdır. upload eden kardeşimdi oda geç farketti tekrar başa dönmemek için bu şekilde koyduk resimleri.motorum 2005 model 636.uzun süredir almak istiyordum ve bu yaza nasipmiş.çok güzel ve bidik bir motor buldum ve aldım.İyi seyirler yorumlarınızı eksik etmeyin arkadaşlar
üzerindeki extralar;
-slip-on akarapoviç tüp.
-K&N hava filtresi
-NGK iridyum bujiler
-ÖHLİNS-SCOOT direksiyon amartisörü
-GOODY çelik fren hortumları
-XENON far
-HARRİS silikon elcikler
-ZERO-GRAVTY cam
-PİRELLİ DİABLO SÜPER CORSA SC2 ön lastik
-DUNLOP SPORTMAX QUİFİLER arka lastik
Enfes bir motor.. Bence Kawasaki'nin yapmış olduğu en güzel tasarım. Maşallah pek temizmiş. Hayırlı olsun, tekerin hep düz bassın, granajın asfalt yüzü görmesin inşallah. Darısı olmayanların başına _________________ Verecek ışığı olmayan karanlığı sever...
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1340 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 27.07.2008 - 13:20 Mesaj konusu:
hayırlı olsun kazasız sürüşler... _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Tarih: 27.07.2008 - 13:29 Mesaj konusu:
Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız inşallah.
Gerçekten çok güzel ve temiz bir motosiklet almışsın. Maşallah diyelim nazar değmesin.
Darısı benim başıma, az kaldı _________________ [img]http://img159.imageshack.us/img159/92/ahqu6.jpg[/img][img]http://img164.imageshack.us/img164/1363/brandkp3.gif[/img]
[b]Arbeit Macht Frei[/b]
Hayırlı olsun 636 çok güzel bi makinedir.. kazasız belasız güzel günlerde kullanman dileğiyle _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Tarih: 27.07.2008 - 13:39 Mesaj konusu:
2005 i 2008 e tercıh ederım dostum hayırlısı olsun makına cok temıze benzıyor..seneye ınsalh bende dusunuyorum.. motor anlaşılan full+full
ayıptır sorması kaç km de ve ne tuttu?* _________________ E. OBAKAN
ya istiklal ya ölüm...
alemin kralı carsı herkeze jarsı
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız