Tarih: 27.07.2008 - 19:03 Mesaj konusu: Kask konusunda yardım..
Bütün MD üyelerine tekrar selamlar...
Uzun zamandır siteye giremiyordum askerde olmamın sebebiyle.Tekrar sizlerle beraber olmanın mutluluğu içerisindeyim..Öncelikle bunu
söylemek istedim.Arkadaşlar hala 2004 yılında aldığım arn125'i kullanıyorum,inşallah önümüzdeki kış motorumu biraz büyütmek istiyorum.Ancak
en önemlisi 2 aydır kask arayışı içerisindeyim.Sürekli olarak internetten takip etmeye çalışıyorum markaları,modelleri ve fiyatlarını ancak size
yaşadığım kötü bir dialoğu anlatmak istiyorum.1 ay önce kahramanlara gittim kask almak için,ilk girdiğim mağaza yetkilisi sağolsun çok ilgilen-
di.Stoklarında olan bütün marka ve modellerinin tek tek tüm özelliklerini anlattı.Daha sonra 5 metre mesafe ileride başka bir dükkana girdim.Bir
yetkili geldi yanıma,bende kask fiyatlarını araştırdığımı söyledim.Daha sonra belirtmek istediğim olay gerçekleşti:Firma yetkilisi bana motorumun
ne marka olduğunu ve kaç cc olduğunu sordu.Bende arn125 olduğunu söyledim ve benim cevabımın ardından firma yetkilisi'nin bana söylediği
cümleler;o motora kasksız da binebilirsin,o motor için nolan ya da laser marka almana gerek yok daha büyük bir motor aldığında alırsın kaliteli
bir kask gibi cümleler söyledi.Yani sana ne arkadaşım!!Para benim param,mal benim malım,can benim canım..Bu olayın üstüne hemen çıktım
ve biraz daha dükkanları dolaşmaya başladım.Nolan'ın N62 modelini tanıttılar bana çok beğendim.Tekrar başka bi dükkana girdim orda da laser
marka kaskları tavsiye ettiler,ben nolan düşündüğümü söyledim firma yetkilisi de direk olarak bana nolan'ın n serisini gösterdi.Orda tekrar N62
racer modelini gördüm fiyatını sordum 170 euro olduğunu söylediler.Ancak ilk girdiğim mağaza da aynı kask'ın 140 euro oldugunu söylediler.Yani
arkadaşlar 20 metre mesafe arasında 30 euro farketti..
Bu yaşadığım karışıklıklar içinde hepinizden yardımlarınızı bekliyorum..Herkese iyi akşamlar!
Tarih: 30.08.2008 - 01:50 Mesaj konusu:
yaklasık 12 yıldır nolan kullanıyorum ve cok memnunum gerci son dönemde agv de aldım ama kendini nolan gibi ispatlayana kadar referans olmam dogrusu karar senin _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
nolan n62 var bende. Aynı fiata daha iyi marushinler alabiliyorsun. Kayışını, yanağı çıkarılamayan pedini, ve rüzgar gürültüsünü sevmedim. marushin sanki daha iyi çözümler düşünmüş gibi...Ama almadan önce dene mutlaka. Çünkü herkesin kafa yapısı farklı. Ben LS2 de denedim mesela ama çene kısmında inanılmaz bir boşluk oluyordu.
Varsa para aslında 200-250 euro verip düzgün bbirşey almak lazım.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız