Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 27.07.2008 TMF Yarış ve Balkan Şanpiyonası Sonuçları

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

27.07.2008 TMF Yarış ve Balkan Şanpiyonası Sonuçları

27.07.2008 TMF Yarış ve Balkan Şanpiyonası Sonuçları
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
joe_santana
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul / And. yakası / Bayramoglu

MesajTarih: 27.07.2008 - 19:46    Mesaj konusu: 27.07.2008 TMF Yarış ve Balkan Şanpiyonası Sonuçları Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Türkiye Pist Şampiyonası ve Balkan Şampiyonası bu Hafta Sonu Bulgaristan'da Yapıldı..

Ve Sonuçlar.....

TMF Yarışları 1000 A Kategorisi..

1- Yunus Erçelik
2- Halil Fıstık
3- Burak Albayrak

TMF Yarışları 1000 B Kategorisi..

1- Celil Hocaoğlu
2- Ümit Ykışıklı
3- Hüseyin ???

TMF Kupası Yarışları..

1- Tolga Uprak
2- Barış Tok
3- Yunus Erçelik

Balkan Şampiyonası Sonuçları..

6.- Burak Albayrak
8.- Celil Hocaoğlu
10.- Yunus Erçelik

Tüm Yarışan Arkadaşları Tebrik Ediyoruz Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
joe_santana Çevrimdışı joe_santana Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
EXUP
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 27.07.2008 - 19:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yunusum kategorinde yine 1 numarasın Helal olsun sana.. Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Celilim sanada helal olsun kardeşim. Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Yarışan arkadaşlarımızın hepsini Tebrik ediyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

ahmet@sumernakliyat.com.tr
Başa dön
EXUP Çevrimdışı EXUP Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
theblack
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Kocaeli/izmit

MesajTarih: 27.07.2008 - 19:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tebrikler..
yarış nerede yapıldı acaba? Şok oldum
Başa dön
theblack Çevrimdışı theblack Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
EXUP
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 27.07.2008 - 20:10    Mesaj konusu: Re: 27.07.2008 TMF Yarış ve Balkan Şanpiyonası Sonuçları Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

theblack

joe_santana demiş ki:
Türkiye Pist Şampiyonası ve Balkan Şampiyonası bu Hafta Sonu Bulgaristan'da Yapıldı..

ahmet@sumernakliyat.com.tr
Başa dön
EXUP Çevrimdışı EXUP Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 27.07.2008 - 20:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

joe_santana, teşekkürler paylaşım için Bravo
Başa dön
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
emirhan_41
Üye
Üye
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

MesajTarih: 28.07.2008 - 14:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

helal sana yunus erçelik Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

yarışan tüm arkadaşların bilegine saglık Alkışlıyorum
Başa dön
emirhan_41 Çevrimdışı emirhan_41 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
CanawaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 29.07.2008 - 07:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1000 B 3.cüsü Hüseyin Harputluoğlu bu arada kısa bi bilgi (: soyadını bilmiyordunuz sanırım.

"Benim Sadık Yarim Kara Sradtır"
Başa dön
CanawaR Çevrimdışı CanawaR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tennere
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: thessaloniki

MesajTarih: 29.07.2008 - 07:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

joe_santana, bıraz bana ınanma gıbı geldı bulagar çok ıyı var yerışçı sankı anmışsın gıbı sen İstemiyorum

Son Mesajdan 35 saniye:

tennere demiş ki:
joe_santana, bıraz bana ınanma gıbı geldı bulagar çok ıyı var yerışçı sankı atmışsın gıbı sen İstemiyorum
Başa dön
tennere Çevrimdışı tennere Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
speed_racer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.07.2008 - 09:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel bir organizasyondu oldukça çekişmeli geçti yarışlar.

Tüm yarışçı kardeşlerimizi tebrik ederim.
sx2
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 29.07.2008 - 09:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tennere, He atar. Huyudur. Boşver sen.

Arkadaşları kutluyorum. Başarılarının devamını diliyorum.
Başa dön
sx2 Çevrimdışı sx2 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
eralp35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/bornova

MesajTarih: 29.07.2008 - 09:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Türkiye pist şampiyonası ve bulgaristan varın gerisini siz düşünün! Sinirlendim
Başa dön
eralp35 Çevrimdışı eralp35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 29.07.2008 - 09:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eralp35, düşünsek kafayı yicez........ Sinirlendim lanet olsun bunu böyle yapanlara.
türk sporcularının başarılarını yürekten kutluyorum...... Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
selis
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: .:IZMIR:. Bornova

MesajTarih: 29.07.2008 - 10:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aroma yarış takımı ve diğer arkadaşlar ellerinden geleni yapıp Harika bir yarış çıkardılar.. O kadar mesafe gidip o ortamı yaşamak bile takdir edilecek bir olay.. Derece alan ve almayan Herkesi tebrik ederim.. Alkışlıyorum
Güzel bir yarıştı... Bulgarlar çok iyi di ancak bulgarların çok misafirperver olduklarını söyleyemeyeceğim.. Üzgünüm

Yanlız; konuyu açan arkadaş bir noktayı atlamış.. Organizasyonda Süpermoto yarışı da yapıldı ve büyüklerin dışında ilk defa 65 cc de yarışan Türk çocukları vardı.. Hem ilk türk çocukları oluşları hem de ilk süpermoto yarışına katılmalarının heyecanını yaşadılar.. Bravo
Başa dön
selis Çevrimdışı selis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
joe_santana
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul / And. yakası / Bayramoglu

MesajTarih: 29.07.2008 - 14:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

East Europan Road Racing Championship 1000 CC A Grubu
23 Kişi Start Aldı: Bulgar - Romen - Yunan- Sırp - Türk

10. Yunus Erçelik 1.40.371 En İyi Tur Zamanı
14. Burak Albayrak 1.42.903 En İyi Tur Zamanı
19. Sertaç Terzi 1.47.326 En İyi Tur Zamanı
joe_santana Çevrimdışı joe_santana Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
nostorm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 29.07.2008 - 14:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bütün yarışan arkadaşlara allah kolaylık versin,hepsini canı gönülden kutluyorum. Bravo
Arkadaşım olan SERTAÇ TERZİ ye başarılar Allah onu korusun. Çoook seviyorum
nostorm Çevrimdışı nostorm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal