Kaçkarın zirvesinden azgın azgın akan çayın içinden geçmek herkese nasıp olmamıştır
Kavrun yaylasını arkamıza alıyoruz
Kavrun yaylası gözükmez oldu
Kaçkar ın taşları bize eğlence oldu bizim dr ler trail yapar oldu
Öküz obası girişi
Bu ne güzelllih bu ne büyüklük
Artık moto kross botlarımı çıkarma zamanı geldi zırve tırmanışı var
Kar dan su yaptık
Zirveden kareler
İniş
Muhteşem ikili yaşlı kurt ve gen aslan
Başka bir gezide başka bir macera da sizlerle olmak dileğimle
yapmış oldugunuz etkinlikler hiç de kolay olmayan etkinlikler,yüreginize sağlık,süpersiniz. _________________
PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
hayatımda gördüğüm en güzel manzara fotoları.harika ya.bu enduro olayı sarmaya başladı nedense.bir tane endurocu bulmam gerek.tennere bu topiğe bayılacak _________________ dalımı kıranın ağacını sökerim...demiştim
Kayıt: Jan 27, 2007 Mesajlar: 1363 Nereden: E5&TEM sol şeritten
Tarih: 27.07.2008 - 22:16 Mesaj konusu:
şimdiye kadar baktığım en güzel gezi topici olmuş ellerinize sağlık harika fotolar resmen eridim _________________ Hamit Canbay 0 rh (+) O Şimdi Tatilde (Asker)
116.Jandarma Eğitim Alayı 5. Bölük ÇANAKKALE
aspuzu44@msn.com
güzel gezi olmuş,manzara çok güzel.bulutlar bile altınızda kalmış resimler için sağolun _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 7942 Nereden: GAVUR İZMİRden
Tarih: 28.07.2008 - 00:55 Mesaj konusu:
endurocu58, emeğinize yüreğinize vede makinalarınıza sağlık
DR ler nede güzel çıkmış kayalardan derelerden
içim gitti yaw _________________ aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
sevgilim DL 650im ROZİNANTE[/b:40b
Tarih: 28.07.2008 - 09:28 Mesaj konusu:
endurocu58, Kaçkar dağları memleketimede yakın oluşundan yıllardır hep gidip görmek istediğim ama bir türlü başaramadığım bir hayalimdir.fotoğraflar için çok sağol çok güzeldi bir an müthiş heyecen yaptım valla ..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız