Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 27 Tem İzmir MD. AQUA FANTASY (fotolar)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

27 Tem İzmir MD. AQUA FANTASY (fotolar)

27 Tem İzmir MD. AQUA FANTASY (fotolar)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 27.07.2008 - 22:53    Mesaj konusu: 27 Tem İzmir MD. AQUA FANTASY (fotolar) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet arkadaşlar,
çok çok güzel bir günü geride bırakmışken foto olayını ve topik olayını hakan dinçer bana kakalamış olup
millet evine dönüp mışıl mışıl uyurken ben herkezden 150 km fazla yol yapıp yorgunluktan ölmek üzereyken hadi
son bir nefesle şu topiği açayım da kurtulayım istedim Gülümsüyorum
gerçekten çok güzel eğlendik,gelmek isteyipte gelemeyenler çok şey kaçırdılar bence.
böyle güzel etkinliklerin hiçbirzmn son bulmamasını dileyerek gelen gelmeyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederek
foto olayına geçmek istiyorum..

herkez gişelerde toplanıyor

hoşgeldin mehmet abi,assolist misali son gelen Gülümsüyorum

yine honda yine problem,ndr bu hondacıların çektikleri yahu Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

bahattin korhanı öpüyor ama korhan şimdi seni ben öpücem der gibi bakıyor

halil 07 r1 le teker yapmaya çalıştı beceremedi,bana 2006 r1 getirin ona alışkınım dedi
ve hemen bulundu,sonuçmu?yine beceremedi puhahahahahahahaha

korrhan the ghostrider..... Dil çıkarıyorum yandan çarklısı Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum

korhan motorunu deposunda bahattine seni böle bile geçerim diye makara ve gazdayken
bahattin arkadaşımız korhanı yolda delik deşik ederek haklı galibiyetine ben bizzat şahit oldum
çok gaz verdin be korhanım,başına geleceği belliydi
Çok gülüyorum

bahattin korhanı ellemeye çalışıyor ama neresini ben anlıyamadım Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

halil ve korhan

zx14 mustafa,ben ve kusura bakmasın ama ismi aklıma gelmeyen arkadaşımız turgutlulu

zx14 mustafa, bana bi hayabusa gazı verdi ki sormayın.al motorum sende kalsın 1 hafta
bi gazla dene ve git sıfır haya al diyerek baya bi uğraştı,ama bu çok güzel jestinden dolayı kendisine gerçekten
çok ama çok teşekkür ediyorum. Bravo bu arada mustafacım,bende emanetin var.anladın sen onu... Göz kırpıyorum

yakıştımı ki,hayabusamı alsak acaba Gülümsüyorum

hakan dinçer erkenden kaçtı

zx14 mustafa,bu foto senin için,yakışmışmı? anladın sen Çok gülüyorum

bendeki fotolar bukadar arkadaşlar,çeken varsa eklesin artık geri kalanını.

HalilRR demiş ki:
Özellikle dalga havuzu gülmekten bitirdi tüketti bizi Çok gülüyorum Çok gülüyorum

not:halilrr ve ibrahim kaymazı daha önceki topikte dediğimi yapıp dalgalı havuzda
botlarını devirerek en az 2 şer litre su içirdim kendilerine,halil dediğimi yaparım bilirsin
Çok gülüyorum

böyle güzel etkinliklerin devamını dileyerek topiğe noktayı koyuyorum. Bravo Bravo Bravo
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ClubBoDRuM
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BoDRuM>>> İsim:тaηєr **Viva_La_Vida**

MesajTarih: 27.07.2008 - 23:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel fotoğraflar Bravo
Baya bi eğlenmişe benziyosunuz Çok gülüyorum Çok gülüyorum
paylaşım için teşekkürler
Başa dön
ClubBoDRuM Çevrimdışı ClubBoDRuM Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
buracQ
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: izmir

MesajTarih: 27.07.2008 - 23:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırdır Berhan abi gelmedi mi ? Gülümsüyorum
Başa dön
buracQ Çevrimdışı buracQ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
deliemin
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: İstanbul / Anadolu Yakası

MesajTarih: 27.07.2008 - 23:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eeee Erbill halil'in mağlum resimleri nerdee??? Öfkeliyim

eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
momoR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: karşıyaka/çigli/egedagxd

MesajTarih: 27.07.2008 - 23:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

erbil abi hayabusa gerçekten yakışıyor sana Göz kırpıyorum bi hayabusa al bide R1 Çok gülüyorum
deliemin
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: İstanbul / Anadolu Yakası

MesajTarih: 27.07.2008 - 23:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eeee Erbill halil'in mağlum resimleri nerdee??? Öfkeliyim

eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 27.07.2008 - 23:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deliemin, o anı ölümsüzleştirmek için neler vermezdim anlatamam dostum.
ama havuza girdiğimde kameram su geçirdiğinden çekemedim...... Dil çıkarıyorum
kendisi yarın anlatır ayrıntıları,nasılsa herkez şahit.meraklanma 2 litre garanti Göz kırpıyorum

buracQ, bana değil berhana sorun,ben göremedim. Dil çıkarıyorum gelcem deyipte gelmeyen kalmadı puhahahahaha Delirdim
onu 08 hayabusa ile beklediğimi duymuş olmasın acaba....

momoR, hayabusa sonraki iş,ilk r1i kıvırayım bikaç yıl daha,sonra haya son nokta olarak Bravo
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 27.07.2008 - 23:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, çok güzel bir gün olmuş...Herkesi tekrar gördük sayende...Yeğenleriminde gözlerinden öperim....Paylaşımın için saol....Suzuki yakışıyor sana söylemeden geçmıyeyım dedim... Bravo
Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Sen şu K9 u bi gör bence.... Göz kırpıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL/florya

MesajTarih: 28.07.2008 - 00:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel gezi olmuş neşeniz daim olsun Gülümsüyorum

Başa dön
barossatr Çevrimdışı barossatr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.07.2008 - 00:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

erbil fotolar için sağol gelmeyi çok istedim ama malüm motor ve ehliyet yok Üzgünüm

inş seneye olcak gezilere Bravo
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
mrt7
Üye
Üye

MesajTarih: 28.07.2008 - 01:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel bir gün olmuşa benziyor. ahhh iş, ne zaman tatil yapçaz Ağlıyorum
ArapKadri
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: GAVUR İZMİRden

MesajTarih: 28.07.2008 - 01:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, hemşooo havuza kefalleme dalmaya gelecem desedin ya yaw Öfkeliyim
bende geledim seni bi göredim ya Üzgünüm

nerdeydin diye sorma gafletinde bulunma sakın Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

katılan arkadaşlarım güzel eğlenmiller Bravo

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
sevgilim DL 650im ROZİNANTE[/b:40b
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı ArapKadri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ege2004
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: Buca-Yzmir

MesajTarih: 28.07.2008 - 06:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla gelemediğim için içim gittti ..
neyse birdahaki sefere inşallah....
ekamba;
ellerine sağlık güzel kareler olmuş....

arif kandillioğlu.
Hedef 2010 geri döneceğim......
Başa dön
ege2004 Çevrimdışı ege2004 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 28.07.2008 - 07:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, fotolar gerçekten nekadar eğlendiğinizi gösteriyo.paylaşı için teşekkürler Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 28.07.2008 - 08:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, ellerine sağlık çok güzel fotolar. Yine güzel eğlenmişsiniz. Bravo
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal