Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7871 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 27.07.2008 - 22:53 Mesaj konusu: 27 Tem İzmir MD. AQUA FANTASY (fotolar)
evet arkadaşlar,
çok çok güzel bir günü geride bırakmışken foto olayını ve topik olayını hakan dinçer bana kakalamış olup
millet evine dönüp mışıl mışıl uyurken ben herkezden 150 km fazla yol yapıp yorgunluktan ölmek üzereyken hadi
son bir nefesle şu topiği açayım da kurtulayım istedim
gerçekten çok güzel eğlendik,gelmek isteyipte gelemeyenler çok şey kaçırdılar bence.
böyle güzel etkinliklerin hiçbirzmn son bulmamasını dileyerek gelen gelmeyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederek
foto olayına geçmek istiyorum..
herkez gişelerde toplanıyor
hoşgeldin mehmet abi,assolist misali son gelen
yine honda yine problem,ndr bu hondacıların çektikleri yahu
bahattin korhanı öpüyor ama korhan şimdi seni ben öpücem der gibi bakıyor
halil 07 r1 le teker yapmaya çalıştı beceremedi,bana 2006 r1 getirin ona alışkınım dedi
ve hemen bulundu,sonuçmu?yine beceremedi puhahahahahahahaha
korrhan the ghostrider..... yandan çarklısı
korhan motorunu deposunda bahattine seni böle bile geçerim diye makara ve gazdayken
bahattin arkadaşımız korhanı yolda delik deşik ederek haklı galibiyetine ben bizzat şahit oldum
çok gaz verdin be korhanım,başına geleceği belliydi
bahattin korhanı ellemeye çalışıyor ama neresini ben anlıyamadım
halil ve korhan
zx14 mustafa,ben ve kusura bakmasın ama ismi aklıma gelmeyen arkadaşımız turgutlulu
zx14 mustafa, bana bi hayabusa gazı verdi ki sormayın.al motorum sende kalsın 1 hafta
bi gazla dene ve git sıfır haya al diyerek baya bi uğraştı,ama bu çok güzel jestinden dolayı kendisine gerçekten
çok ama çok teşekkür ediyorum. bu arada mustafacım,bende emanetin var.anladın sen onu...
yakıştımı ki,hayabusamı alsak acaba
hakan dinçer erkenden kaçtı
zx14 mustafa,bu foto senin için,yakışmışmı? anladın sen
bendeki fotolar bukadar arkadaşlar,çeken varsa eklesin artık geri kalanını.
HalilRR demiş ki:
Özellikle dalga havuzu gülmekten bitirdi tüketti bizi
not:halilrr ve ibrahim kaymazı daha önceki topikte dediğimi yapıp dalgalı havuzda
botlarını devirerek en az 2 şer litre su içirdim kendilerine,halil dediğimi yaparım bilirsin
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7871 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 27.07.2008 - 23:17 Mesaj konusu:
deliemin, o anı ölümsüzleştirmek için neler vermezdim anlatamam dostum.
ama havuza girdiğimde kameram su geçirdiğinden çekemedim......
kendisi yarın anlatır ayrıntıları,nasılsa herkez şahit.meraklanma 2 litre garanti
buracQ, bana değil berhana sorun,ben göremedim. gelcem deyipte gelmeyen kalmadı puhahahahaha
onu 08 hayabusa ile beklediğimi duymuş olmasın acaba....
Kayıt: May 07, 2008 Mesajlar: 1317 Nereden: Memleketten....
Tarih: 27.07.2008 - 23:21 Mesaj konusu:
ekamba, çok güzel bir gün olmuş...Herkesi tekrar gördük sayende...Yeğenleriminde gözlerinden öperim....Paylaşımın için saol....Suzuki yakışıyor sana söylemeden geçmıyeyım dedim...
Sen şu K9 u bi gör bence.... _________________
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız