Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - k5 ime bir profesyonel eli değdi ve sonuç:)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

k5 ime bir profesyonel eli değdi ve sonuç:)

k5 ime bir profesyonel eli değdi ve sonuç:)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
sesginn
Organizatör-Çanakkale
Organizatör-Çanakkale

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 28.07.2008 - 01:14    Mesaj konusu: k5 ime bir profesyonel eli değdi ve sonuç:) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tüm gün başının etini yiyorum ama sen bana böyle kıyaklar yapıyosun Çok gülüyorum tesekkur ederim Gülümsüyorum
simsiyah k5 im işte böyle dururmuş sahilde Gülümsüyorum
tolgahan sende fotoğrafçıyım diye gezin Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum

Life is For The Brave..
Başa dön
sesginn Çevrimdışı sesginn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
serkangundogdu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul//corlu

MesajTarih: 28.07.2008 - 01:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

maşallah...kazasız belasız bın...
Başa dön
serkangundogdu Çevrimdışı serkangundogdu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mrt7
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 28.07.2008 - 01:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel motor Bravo
deliemin
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: İstanbul / Anadolu Yakası

MesajTarih: 28.07.2008 - 01:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gülümsüyorum

eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ramses34
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ABD

MesajTarih: 28.07.2008 - 01:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok guzel bir calisma olmus......
Başa dön
ramses34 Çevrimdışı ramses34 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CADI2000
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 28.07.2008 - 01:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu ne be büleee...:=)
foto iyi çekilmiş ama Çok gülüyorum Bravo
Başa dön
CADI2000 Çevrimdışı CADI2000 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 28.07.2008 - 01:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sesginn, maşallah... Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 28.07.2008 - 07:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sesginn, abi sende ayna kullanmama potansiyeli var Çok gülüyorum 6. hissim yanıltmadı dimi beni Dil çıkarıyorum

Son Mesajdan 41 saniye:

bu arada motor süper Bravo

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)
Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: ÇATIDAN/TERASTAN... EN UÇ NOKTADAN...

MesajTarih: 28.07.2008 - 08:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sezoooo alıcam anahtarını askerden sonra Göz kırpıyorum Çok gülüyorum

allah kaza bela vermesin güzel duruyo güzel de gider şimdi suzan bu hakkını yememek lazım Bravo

JAPONLARIN_EFENDİSİ_MAKİNA_MÜHENDİSİ Göz kırpıyorum Bravo
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 28.07.2008 - 08:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Bravo Bravo
Başa dön
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
gixxa
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sydney Australia

MesajTarih: 28.07.2008 - 08:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum

Kendi motorunu ogrenmeni rica ederim. bu K6, K5 degil.

Tabi K5 ina K6 grenajlari takdiysan kusura bakmazin, bu grenajlar ve renkler K6indir Çok gülüyorum
Başa dön
gixxa Çevrimdışı gixxa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 28.07.2008 - 09:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gixxa : dostum bu grenajlar Türkiye'de K5.. Çok çok iyi hatırlıyorum bize 2005 yılında ilk gelen partide bu renkten vardı ve aynası çizik çıkmıştı sandığın içinden..

Belkide Australi ile Avrupa Spec değişiklinden dolayı renk farklılığı olabilir.
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sydney Australia

MesajTarih: 28.07.2008 - 09:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ryangt, Olabilir dostum.

Burdaki K5 lerin renki degisik, ishte siyasi böyledir
http://www.suzukicycles.org/photos/GSX-R/GSX-R1000/2005_GSX-R1000_blk-side_500.jpg

Arkadashin ekledigi resimler, burda, K6 in renkidir
Kusuara bakmazsin dostum
Başa dön
gixxa Çevrimdışı gixxa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
rayhan_racing
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 28.07.2008 - 09:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum sorunsuz kazasız belasız kullan kardeş
Başa dön
rayhan_racing Çevrimdışı rayhan_racing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 28.07.2008 - 09:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gixxa sen haklısın,sesgin'in motor K6... Ya da K6 grenajlı K5. Alt tarafları vs griydi K5'in Bravo fotoya adam gibi bakmadan atlayınca böle çuvallıyom Gülümsüyorum

neyse K9'un renklerinden ne haber sen ondan bahset Çok gülüyorum
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal