Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Keşke Bizim Askerlerde de Bunlardan Olsa

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Keşke Bizim Askerlerde de Bunlardan Olsa

Keşke Bizim Askerlerde de Bunlardan Olsa
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
DaRRkAzRRail
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Once Upon A Time in Mexico

MesajTarih: 28.07.2008 - 10:41    Mesaj konusu: Keşke Bizim Askerlerde de Bunlardan Olsa Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

YUNUS TOKATTA YEMEZ,TOKATTA ATMAZ(SAGOPA-TRAKONYA)
Başa dön
DaRRkAzRRail Çevrimdışı DaRRkAzRRail Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
loriss
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bergama

MesajTarih: 28.07.2008 - 10:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

foto lar açılmıyor dostum Gülümsüyorum bi bak istersen.

evet sonradan gördüm..dehşet bunlar ya.kamuflaj renkleri de çok tatlı olmuş.

En son loriss tarafından 28.07.2008 - 12:01 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
loriss Çevrimdışı loriss Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 28.07.2008 - 10:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şok oldum Şok oldum Şok oldum
Başa dön
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
DaRRkAzRRail
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Once Upon A Time in Mexico

MesajTarih: 28.07.2008 - 10:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

loriss demiş ki:
foto lar açılmıyor dostum Gülümsüyorum bi bak istersen.

nasıl açılmıyo yaw orda işte

YUNUS TOKATTA YEMEZ,TOKATTA ATMAZ(SAGOPA-TRAKONYA)
Başa dön
DaRRkAzRRail Çevrimdışı DaRRkAzRRail Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
general
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Edirne/ipsala

MesajTarih: 28.07.2008 - 11:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben askerdeyim böyle bir şeye çok ihtiyacım var bölyle bi makina versinler 5 sene askerlik yaparım walla Çok gülüyorum
Gringo
Üye
Üye

Nereden: Avcılar Beach Side

MesajTarih: 28.07.2008 - 11:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kasım da askerim ne güzel olurdu motorcu birlikler olsa Dil çıkarıyorum Delirdim
TuTi
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul-İzmit

MesajTarih: 28.07.2008 - 11:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Walla böyle bisi olcanı bilsem suan askere giderdim Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
motoo
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 28.07.2008 - 11:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

askerliği yaptım ama makine üzerinde daha bir keyifli olurdu sanırım...
Başa dön
motoo Çevrimdışı motoo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Answer_3
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Sivas

MesajTarih: 28.07.2008 - 11:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sadece hayalde olur "keşke......." Olmayacağı için sadece motorun güzel olduğunu söyleyebilirim güzel bi çalışma olmuş
Başa dön
Answer_3 Çevrimdışı Answer_3 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 28.07.2008 - 11:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Böyle bir askeri araç olsa bile "n"ormal" askere teslim ederler mi ?
Düşünsenize...
Ancak rütbeli subaylara verilirdi...
Bazı Sahil kasabalarında motosikletli JANDARMA birlikleri var ama motorlar genelde Enduro...
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 28.07.2008 - 11:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nekadar tipsiz bı motor bu yaw Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 28.07.2008 - 11:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilginç...
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 28.07.2008 - 12:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel olur ama haşatı çıkar gibime geliyor Gülümsüyorum

Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
motodrift_54
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 28.07.2008 - 12:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

düşünsenize motorlu jandarma Çok gülüyorum

peşime takıldımı yakalarlar valla Çok gülüyorum
max_49
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.07.2008 - 12:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sizce orduyamı ait bu hangi ülkenin ordusunda motosiklet gördünüz siz yaw Beğenmedim bence özel yapım şahsın yani Bravo

BiZiM oLdUğUmUz YeRdE HeRşEy BİZİM yÜzÜmÜzDeN oLuR... max_49
hacker-yoq@hotmail.com
Başa dön
max_49 Çevrimdışı max_49 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal