Bazen görüyorum, sanki bir galeride ya da motor fuarındaki bir makineymiş gibi bir başkasının park halindeki motorunun üzerine kafasına göre oturanlar var.. gidonu tutup, hatta pege basıp, yanındaki arkadaşına makineyi falan yorumluyorlar..
aslında sahibinin izni olmadan böyle şeyler yapılması nerden bakarsanız bakın %100 yanlıştır, diye düşünüyorum..fakat yine de tuhaf bir durum..
sizin başınıza bu tip bir durum geldi mi? geldiyse nasıl tepki verdiniz? (ya da başınıza gelse nasıl bir tepki verirsiniz?)
Tarih: 28.07.2008 - 10:50 Mesaj konusu:
Başıma çok kez geldi...Genelde gençler bu tip hareketleri çok yapıyor...Ne yapalım msn koyacakmış Dünya malına fazla tamah etmemek lazım... _________________ Hayat Verenin Kuluyum...
Tarih: 28.07.2008 - 10:52 Mesaj konusu:
geçende GaziOsmanPaşa' da 3 adet genç ve bu gençlerden biri Transalp' in üzerine oturduğu yetmiyormuş gibi motoru ileri götürdü tam yere basamayan ayaklarıyla. sonrada geri koydu tekrar. kısacası insanlar aşmış. _________________ (Born to be Wild)
bi ara arkadaşlarla çay bahçesinde oturuyoruz hemen sol tarafımızda bir tane fz6 2 tane genç 20 yaşlarında makinanın üzerine oturup foto çekildiler daha sonra konuşmaları geliyo bu plaka böyle olmaz deyip düz duran plakayı carttt diye yukarı doğru kıvırdılar benim içim gitti açıkçası napıyonuz dedik düzeltiriz dedi,, gönderdim her ikisinide ama plaka iz yapmıştı...makinanın sahibi geldiğinde sinir olmuştur...
Bazen görüyorum, sanki bir galeride ya da motor fuarındaki bir makineymiş gibi bir başkasının park halindeki motorunun üzerine kafasına göre oturanlar var.. gidonu tutup, hatta pege basıp, yanındaki arkadaşına makineyi falan yorumluyorlar..
aslında sahibinin izni olmadan böyle şeyler yapılması nerden bakarsanız bakın %100 yanlıştır, diye düşünüyorum..fakat yine de tuhaf bir durum..
sizin başınıza bu tip bir durum geldi mi? geldiyse nasıl tepki verdiniz? (ya da başınıza gelse nasıl bir tepki verirsiniz?)
selamlar..
Sen Kütahya lı mısın kardeş Kütahyada herzaman oluyorda o bakımdan sordum
sakin bir adamımdır ama Allah karşıma çıkarmasın böyle bir durumu ..
Allah'ım sen sabrımı test ederken motoruma kimseyi oturtma yarabbim _________________
Tarih: 28.07.2008 - 11:04 Mesaj konusu:
aşırı davrananlar denk gelmedi bana ama motorun üzerine oturanlar oluyo kızıyorum ama bişey demiyorum sonuçta hevesli olmasa motorlara oturmaz _________________ yengece asla doğru yürümesini öğretemezsiniz...
Kayıt: Apr 20, 2008 Mesajlar: 836 Nereden: Y@RınIM YoK__SıKıNtI yOk__Ne FarK EdER
Tarih: 28.07.2008 - 11:06 Mesaj konusu:
ben kendım bıle bınerken kendımde ızın alıyorum deıl baskası alisilin, ama suda bı gercek kardesım hepımız heveslıyız..
ama ben motorum yokken bı motor gordugum zaman sadece gözümle severdım....sahıbı yanında olsun olmasın kımsenın motosıkletıne bınmedım..kımsede benım kıne bınmesın..bınenı elleyenı bozarım.. tamırı olmaz.. _________________
Tarih: 28.07.2008 - 11:07 Mesaj konusu:
hepimiz bu duruma kızıyoruz ama bizim motorumuz var çünkü.. olmayanın halini iyi bilirim zamanıda benimde yokken bende binerdim, dogru birşeymi hayır ama onu motorsuz olunca yada hiç motoru olmayan bilir bende hiç sevmem motorun üstüne sorgusuz sualsiz binenleri üstelik ayakkabısını kuyruga vururlar ama onlarada hak veririm bazen çünkü bende zamanında onlar gibi aynı duruma düştüm fazla kızmamak gerek _________________
Bunu yapan insanlar saygısız görgüsüz daha olgunlaşmamış insanlar oluyor kaldırsam sinirli anıma gelse ne diye oturuyon birader alacan mı yada sürebilecen mi yada sahip olduğunumu düşünyorsun diyecem cevap belli fix olarak bakıyoruz ya hoşumuza gittide, ulan hoşuna giden şeyi paran varsa alırsın eğer alamayacaksan kemal sunalın filmindeki gibi camdan bakıp ekmekle cama dokunup yediğinimi sanıyor anlamıyorum ki
itiraf ediyorum yaş 14,o zmn Honda Vision 50 scooterım var ve SRAD görünce kafayı sıyırıyodum... Bi gün Florya'da bizim evin orda gördüm bitane mavi,oturdum hemen üstüne küçük kelebek bıcağım vardı,onu bile soktum kontak yerine 'acaba çalışırmı' diye..Anahtar yeri döndü ama boşa döndü..
Bi an heyecanlanmıştım 'ulan çalışırsa naparız' diye.. Ama çalışmadı O günden sonra 1 hafta boyunca rüyamda inmedim Srad'ın üstünden ahh ahh ne günlerdi...
Düşünüyorumda veled pijin biri benm motora oturacak
Birde kontak yerine bıçak sokacak
Birde çevirecek _________________
tarkan_600, Ben kızacam valla birader artık geçen bizim buralarda garaja çekmeden önce koyduğum bi yakın abimizin cafesi var onun önüne koyuyorum hep adam kaç kere uyarmış ama yine gördüm cafeden çıkan oo motora bak deyip ayağıyla egsoza vuran elcikleri çeviren felan motora arkadan yükleniyor amasitleri felan nasılmış diye bakıyormuş gıcık olurum geçen birine biraz selam verdim küçüğünden şöyle artık uzaktan bakıyorlar, ha bakmasınlar demiyorum ama üstüne çıkıp bisikletmiş gibi yaylanan felan bunlarda olmasın yani bu kadar cahilliğin görmemişliğin görgüsüzlüğün de luzumu yok
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız