Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Başkasının motoruna izinsiz oturanlar..!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Başkasının motoruna izinsiz oturanlar..!

Başkasının motoruna izinsiz oturanlar..!
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
oskar0504
Üye
Üye

MesajTarih: 28.07.2008 - 10:45    Mesaj konusu: Başkasının motoruna izinsiz oturanlar..! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bazen görüyorum, sanki bir galeride ya da motor fuarındaki bir makineymiş gibi bir başkasının park halindeki motorunun üzerine kafasına göre oturanlar var.. gidonu tutup, hatta pege basıp, yanındaki arkadaşına makineyi falan yorumluyorlar..

aslında sahibinin izni olmadan böyle şeyler yapılması nerden bakarsanız bakın %100 yanlıştır, diye düşünüyorum..fakat yine de tuhaf bir durum..

sizin başınıza bu tip bir durum geldi mi? geldiyse nasıl tepki verdiniz? (ya da başınıza gelse nasıl bir tepki verirsiniz?)

selamlar..
Başa dön
oskar0504 Çevrimdışı oskar0504 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
olcaycolak
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 28.07.2008 - 10:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o tuttuğu gidonu ..Çok gülüyorum
DaRRkAzRRail
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Once Upon A Time in Mexico

MesajTarih: 28.07.2008 - 10:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

olcaycolak demiş ki:
o tuttuğu gidonu ..Çok gülüyorum

katılıyorum sana Çok gülüyorum Gülümsüyorum

YUNUS TOKATTA YEMEZ,TOKATTA ATMAZ(SAGOPA-TRAKONYA)
Başa dön
DaRRkAzRRail Çevrimdışı DaRRkAzRRail Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 28.07.2008 - 10:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başıma çok kez geldi...Genelde gençler bu tip hareketleri çok yapıyor...Ne yapalım msn koyacakmış Çok gülüyorum Dünya malına fazla tamah etmemek lazım...
TumGeceRock
Üye
Üye

MesajTarih: 28.07.2008 - 10:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçende GaziOsmanPaşa' da 3 adet genç ve bu gençlerden biri Transalp' in üzerine oturduğu yetmiyormuş gibi motoru ileri götürdü tam yere basamayan ayaklarıyla. sonrada geri koydu tekrar. kısacası insanlar aşmış.

"k" harfi "q", "v" harfi "w" olmasın.
Başa dön
TumGeceRock Çevrimdışı TumGeceRock Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
by_yamaha09
Üye
Üye

MesajTarih: 28.07.2008 - 11:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bi ara arkadaşlarla çay bahçesinde oturuyoruz hemen sol tarafımızda bir tane fz6 2 tane genç 20 yaşlarında makinanın üzerine oturup foto çekildiler daha sonra konuşmaları geliyo bu plaka böyle olmaz deyip düz duran plakayı carttt diye yukarı doğru kıvırdılar benim içim gitti açıkçası napıyonuz dedik düzeltiriz dedi,, gönderdim her ikisinide ama plaka iz yapmıştı...makinanın sahibi geldiğinde sinir olmuştur...
Başa dön
by_yamaha09 Çevrimdışı by_yamaha09 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Cadde_43
Üye
Üye

Nereden: Kütahya

MesajTarih: 28.07.2008 - 11:00    Mesaj konusu: Re: Başkasının motoruna izinsiz oturanlar..! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oskar0504 demiş ki:
Bazen görüyorum, sanki bir galeride ya da motor fuarındaki bir makineymiş gibi bir başkasının park halindeki motorunun üzerine kafasına göre oturanlar var.. gidonu tutup, hatta pege basıp, yanındaki arkadaşına makineyi falan yorumluyorlar..

aslında sahibinin izni olmadan böyle şeyler yapılması nerden bakarsanız bakın %100 yanlıştır, diye düşünüyorum..fakat yine de tuhaf bir durum..

sizin başınıza bu tip bir durum geldi mi? geldiyse nasıl tepki verdiniz? (ya da başınıza gelse nasıl bir tepki verirsiniz?)

selamlar..

Sen Kütahya lı mısın kardeş Gülümsüyorum Kütahyada herzaman oluyorda o bakımdan sordum Çok gülüyorum
Başa dön
Cadde_43 Çevrimdışı Cadde_43 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 28.07.2008 - 11:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sakin bir adamımdır ama Allah karşıma çıkarmasın böyle bir durumu .. Öfkeliyim
Allah'ım sen sabrımı test ederken motoruma kimseyi oturtma yarabbim İstemiyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 28.07.2008 - 11:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aşırı davrananlar denk gelmedi bana ama motorun üzerine oturanlar oluyo kızıyorum ama bişey demiyorum sonuçta hevesli olmasa motorlara oturmaz
pitman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Y@RınIM YoK__SıKıNtI yOk__Ne FarK EdER

MesajTarih: 28.07.2008 - 11:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben kendım bıle bınerken kendımde ızın alıyorum deıl baskası Çok gülüyorum
alisilin, ama suda bı gercek kardesım hepımız heveslıyız..
ama ben motorum yokken bı motor gordugum zaman sadece gözümle severdım....sahıbı yanında olsun olmasın kımsenın motosıkletıne bınmedım..kımsede benım kıne bınmesın..bınenı elleyenı bozarım.. tamırı olmaz.. Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.07.2008 - 11:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Oturma değil de,dokunan kurcalıyan çok oluyor.Vericen elektriği düşük voltajda,bak bir daha kurcalıyo mu Çok gülüyorum
Başa dön
Nymphia Çevrimdışı Nymphia Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tarkan_600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: NAZYLLY

MesajTarih: 28.07.2008 - 11:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hepimiz bu duruma kızıyoruz ama bizim motorumuz var çünkü.. olmayanın halini iyi bilirim zamanıda benimde yokken bende binerdim, dogru birşeymi hayır ama onu motorsuz olunca yada hiç motoru olmayan bilir bende hiç sevmem motorun üstüne sorgusuz sualsiz binenleri üstelik ayakkabısını kuyruga vururlar ama onlarada hak veririm bazen çünkü bende zamanında onlar gibi aynı duruma düştüm fazla kızmamak gerek
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Sivas

MesajTarih: 28.07.2008 - 11:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bunu yapan insanlar saygısız görgüsüz daha olgunlaşmamış insanlar oluyor kaldırsam sinirli anıma gelse ne diye oturuyon birader alacan mı yada sürebilecen mi yada sahip olduğunumu düşünyorsun diyecem cevap belli fix olarak bakıyoruz ya hoşumuza gittide, ulan hoşuna giden şeyi paran varsa alırsın eğer alamayacaksan kemal sunalın filmindeki gibi camdan bakıp ekmekle cama dokunup yediğinimi sanıyor anlamıyorum ki
Başa dön
Answer_3 Çevrimdışı Answer_3 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 28.07.2008 - 11:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

itiraf ediyorum yaş 14,o zmn Honda Vision 50 scooterım var ve SRAD görünce kafayı sıyırıyodum... Bi gün Florya'da bizim evin orda gördüm bitane mavi,oturdum hemen üstüne küçük kelebek bıcağım vardı,onu bile soktum kontak yerine 'acaba çalışırmı' diye..Anahtar yeri döndü ama boşa döndü..

Bi an heyecanlanmıştım 'ulan çalışırsa naparız' diye.. Ama çalışmadı İstemiyorum O günden sonra 1 hafta boyunca rüyamda inmedim Srad'ın üstünden ahh ahh ne günlerdi...

Düşünüyorumda veled pijin biri benm motora oturacak Şok oldum
Birde kontak yerine bıçak sokacak Şok oldum
Birde çevirecek Şok oldum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Sivas

MesajTarih: 28.07.2008 - 11:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tarkan_600, Ben kızacam valla birader artık geçen bizim buralarda garaja çekmeden önce koyduğum bi yakın abimizin cafesi var onun önüne koyuyorum hep adam kaç kere uyarmış ama yine gördüm cafeden çıkan oo motora bak deyip ayağıyla egsoza vuran elcikleri çeviren felan motora arkadan yükleniyor amasitleri felan nasılmış diye bakıyormuş gıcık olurum geçen birine biraz selam verdim küçüğünden şöyle artık uzaktan bakıyorlar, ha bakmasınlar demiyorum ama üstüne çıkıp bisikletmiş gibi yaylanan felan bunlarda olmasın yani bu kadar cahilliğin görmemişliğin görgüsüzlüğün de luzumu yok
Başa dön
Answer_3 Çevrimdışı Answer_3 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal