Tarih: 28.07.2008 - 14:01 Mesaj konusu: KAC yasında BÜYÜK MOTOR sahibi oldunuz.......
ARKADASLAR BEN SUNU MERAK EDIYORUM KAC YASINDA BUYUK MOTORA GECİŞ YAPTINIZ VE HANGI MAKINAYI ALDINIZ BUYUK MOTOR OLARAK İLKLER NELERDİR MERAK EDİYORUM.. _________________
At, sahibine göre kişner...
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 7480 Nereden: ÇATIDAN/TERASTAN... EN UÇ NOKTADAN...
Tarih: 28.07.2008 - 14:05 Mesaj konusu:
önemli olan büyük motora başlama yası markası modeli olan degil dir ona gönül verin yeter ne kadar bilimsel bi yaklasım _________________ JAPONLARIN_EFENDİSİ_MAKİNA_MÜHENDİSİ
Tarih: 28.07.2008 - 14:15 Mesaj konusu:
1993 te 350 cc bınıyodum ve o ozaman ve cevremde buyuk manıya idi.ve yasım 16 idi. ama 2002 kawasakı zzr aldım ozaman motor 7 yasındaydı bende 24 dum.
ama bu paranın gözü kör olsun zamanında para olsaydı dırek 600f le başlardık ve ilk 600f i gördügümde 1.600.000 japon yenı ıdı.hayalı bıle imkansızdı. ama işte mevla nasip edince R1 e de kapagı attık. enduro motorlarada bındım.
ama buyuk denınce aklıma race makına geliyor. R1 den inip 600rr a bınıncede bu ne böyle oyuncak gibi dıyırom.
dogru anlamıssın ben racıng makınalra kastettım demek ıstedım benimde tarz deıstıresim var racign e bınmeye dusunuyorum o yuzden bakıyorum gec mı kalmısım mıllet nasıl etmıs ne zaman etmıs nasıl olmus
KULLANDIGIN MAKINADAN ALCAGINA GECME ESEKTEN DUSMUS GIBI OLURSUN SATEN _________________
Tarih: 28.07.2008 - 14:22 Mesaj konusu:
valla paran varsa hiç düşünme al bı race motor anlayısın degısır eger vıraj güç ve hız istiyosan.ama yoların keyfıne varmak istersen enduro.
race makınada hız yaptıgın için gözünu yoldan alamıyosun. bu arada senın makına ne?
XT 600 BENDE RACING E GECMEK ISTIYORUM 15 NAKIT PARAM VAR AİLEM KARSI OLMASA GIDECEM SIFIR BI 600 RR YADA R6 ALACAM KEYIFLE RODAJINI YAPACAKSIN OHHH AMA ISTE AİLE KARSI KENDI BIRIKIMIZ DEN ALIYOZ EVLENMEKTEN VAZGECTIM SU AN RACING ICIN XT YI SATMAK ISTEMIYORUM AYDINA GIDINCE ONU KULANIRIM ISTANBULDAYKEN DE RACING I KAFAM DA O VAR MALUM AYDIN DA CIFTLIKTE KALIYOR XT ORAYA UYGUN ARABA ALDIK SIFIR O AZ SARSTI BİZİ 308 2008 BENDE 2 EL ANCA OLABILIRIM _________________
Tarih: 28.07.2008 - 14:33 Mesaj konusu:
xt tork manyagı bır makına ayrıca sızın oralar içinde iyi ama illede race.allah gönlüne göre versın ama zaten almana ramak kalmıs.şimdiden hayırlı olsun.
SAOL KARDES AYNEN OYLE TEK MOTOR OLUNCA OLMUYOR MALUM ISLER IST DA DONÜYOR BİZİM AYDINDA XT YETER Lİ İSTANBULDA RACİNG MAKİNA OLMASI LAZIM ALTIMDA EN COK ISTANBULDA KALIYORUM _________________
24 yaşında YZF1000R Thunderace aldım. 1998de. önceleri Jawa 350 bol bol mobilet 3 tane MZ 251. toplam 10 yıllık tecrübeden sonra büyüğe geçtim. 1998-2008 hep 4 silindir makinalar. _________________
16 yaşında Honda Cbr 600 F aldım....Ondan önce ilk motorum son model bi mobiletti sonra 125 lik Honda Titan'ı 1 yıl kullanıp racinge başladım... _________________ Atsız yiğit, motorsuz delikanlı olmaz.
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6247 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 28.07.2008 - 14:54 Mesaj konusu:
THE_ONE, evet o kara günleri hiç unutmam kardeşim,bendede hiç akıl yokmuş senin arkana binip otobana cıktım,düşündükçe hala şaşırıyorum _________________
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız