Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - KAC yasında BÜYÜK MOTOR sahibi oldunuz.......

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

KAC yasında BÜYÜK MOTOR sahibi oldunuz.......

KAC yasında BÜYÜK MOTOR sahibi oldunuz.......
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
efe_600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: .............0.9 [...34...]

MesajTarih: 28.07.2008 - 14:01    Mesaj konusu: KAC yasında BÜYÜK MOTOR sahibi oldunuz....... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ARKADASLAR BEN SUNU MERAK EDIYORUM KAC YASINDA BUYUK MOTORA GECİŞ YAPTINIZ VE HANGI MAKINAYI ALDINIZ BUYUK MOTOR OLARAK İLKLER NELERDİR MERAK EDİYORUM..

At, sahibine göre kişner...
Başa dön
efe_600 Çevrimdışı efe_600 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
max_49
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.07.2008 - 14:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

16 YAŞINDA KAWASAKİ ZZR 250 MAVİ SİYAH O BENİM İLK GÖZ AĞRIMDI TŞK. BABA....

BiZiM oLdUğUmUz YeRdE HeRşEy BİZİM yÜzÜmÜzDeN oLuR... max_49
hacker-yoq@hotmail.com
Başa dön
max_49 Çevrimdışı max_49 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: ÇATIDAN/TERASTAN... EN UÇ NOKTADAN...

MesajTarih: 28.07.2008 - 14:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

önemli olan büyük motora başlama yası markası modeli olan degil dir ona gönül verin yeter Gülümsüyorum ne kadar bilimsel bi yaklasım Çok gülüyorum

JAPONLARIN_EFENDİSİ_MAKİNA_MÜHENDİSİ Göz kırpıyorum Bravo
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
efe_600
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.07.2008 - 14:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

acayıp yaklasmısın neredeyse sıfır yaklastın Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Başa dön
efe_600 Çevrimdışı efe_600 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
asil38
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 28.07.2008 - 14:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1993 te 350 cc bınıyodum ve o ozaman ve cevremde buyuk manıya idi.ve yasım 16 idi. ama 2002 kawasakı zzr aldım ozaman motor 7 yasındaydı bende 24 dum.
ama bu paranın gözü kör olsun zamanında para olsaydı dırek 600f le başlardık ve ilk 600f i gördügümde 1.600.000 japon yenı ıdı.hayalı bıle imkansızdı. ama işte mevla nasip edince R1 e de kapagı attık. enduro motorlarada bındım.
ama buyuk denınce aklıma race makına geliyor. R1 den inip 600rr a bınıncede bu ne böyle oyuncak gibi dıyırom. Beğenmedim
Başa dön
asil38 Çevrimdışı asil38 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
efe_600
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.07.2008 - 14:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dogru anlamıssın ben racıng makınalra kastettım demek ıstedım benimde tarz deıstıresim var racign e bınmeye dusunuyorum o yuzden bakıyorum gec mı kalmısım mıllet nasıl etmıs ne zaman etmıs nasıl olmus
KULLANDIGIN MAKINADAN ALCAGINA GECME ESEKTEN DUSMUS GIBI OLURSUN SATEN

Başa dön
asil38
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 28.07.2008 - 14:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla paran varsa hiç düşünme al bı race motor anlayısın degısır eger vıraj güç ve hız istiyosan.ama yoların keyfıne varmak istersen enduro.
race makınada hız yaptıgın için gözünu yoldan alamıyosun. bu arada senın makına ne?
Başa dön
asil38 Çevrimdışı asil38 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
efe_600
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.07.2008 - 14:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

XT 600 BENDE RACING E GECMEK ISTIYORUM 15 NAKIT PARAM VAR AİLEM KARSI OLMASA GIDECEM SIFIR BI 600 RR YADA R6 ALACAM KEYIFLE RODAJINI YAPACAKSIN OHHH AMA ISTE AİLE KARSI KENDI BIRIKIMIZ DEN ALIYOZ EVLENMEKTEN VAZGECTIM SU AN RACING ICIN XT YI SATMAK ISTEMIYORUM AYDINA GIDINCE ONU KULANIRIM ISTANBULDAYKEN DE RACING I KAFAM DA O VAR MALUM AYDIN DA CIFTLIKTE KALIYOR XT ORAYA UYGUN ARABA ALDIK SIFIR O AZ SARSTI BİZİ 308 2008 BENDE 2 EL ANCA OLABILIRIM

Başa dön
asil38
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 28.07.2008 - 14:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

xt tork manyagı bır makına ayrıca sızın oralar içinde iyi ama illede race.allah gönlüne göre versın ama zaten almana ramak kalmıs.şimdiden hayırlı olsun.
Başa dön
efe_600
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.07.2008 - 14:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SAOL KARDES AYNEN OYLE TEK MOTOR OLUNCA OLMUYOR MALUM ISLER IST DA DONÜYOR BİZİM AYDINDA XT YETER Lİ İSTANBULDA RACİNG MAKİNA OLMASI LAZIM ALTIMDA EN COK ISTANBULDA KALIYORUM

Başa dön
unsalyzf
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Muğla

MesajTarih: 28.07.2008 - 14:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

24 yaşında YZF1000R Thunderace aldım. 1998de. önceleri Jawa 350 bol bol mobilet 3 tane MZ 251. toplam 10 yıllık tecrübeden sonra büyüğe geçtim. 1998-2008 hep 4 silindir makinalar.

Başa dön
unsalyzf Çevrimdışı unsalyzf Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
asil38
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 28.07.2008 - 14:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet ist için R1 iyidir iyi.zaten yamahacısın OK
Başa dön
THE_ONE
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

MesajTarih: 28.07.2008 - 14:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

16 yaşında Honda Cbr 600 F aldım....Ondan önce ilk motorum son model bi mobiletti Gülümsüyorum sonra 125 lik Honda Titan'ı 1 yıl kullanıp racinge başladım...
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 28.07.2008 - 14:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

THE_ONE, evet o kara günleri hiç unutmam kardeşim,bendede hiç akıl yokmuş senin arkana binip otobana cıktım,düşündükçe hala şaşırıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: mu?la

MesajTarih: 28.07.2008 - 14:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

17 yaşında cbr 600 rr sahibi oldum ve liseme motorumla gittim çok hava atardım
Başa dön
tom Çevrimdışı tom Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal