Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - benim activam resmi 4 kişilikmiş te haberimiz yokmuş

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

benim activam resmi 4 kişilikmiş te haberimiz yokmuş

benim activam resmi 4 kişilikmiş te haberimiz yokmuş
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 28.07.2008 - 21:21    Mesaj konusu: benim activam resmi 4 kişilikmiş te haberimiz yokmuş Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu gün muayne tarihine bakmak içiin ruhsatı karıştırdım biraz, bi de ne göreyim Çok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorum istiap haddi 04 kişi yazıyor Şok oldum Şok oldum bu ne şimdi anlamadım Çok gülüyorum ruhsat 2 yaprak birinde 04 yazıyor birinde 01 Çok gülüyorum nasıl iş çözemedim Çok gülüyorum

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)

Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
thefastbiker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mayemi M.D

MesajTarih: 28.07.2008 - 21:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

constantine_502, ne güzel kardeşim benimkinde bir yazyıyor Çok gülüyorum

kullanım amacı=hususi-yolcu nakli Çok gülüyorum şimdi bi taksimetre taksam yolcu nakli fln Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

Dışarda kar var..Kim takar motorda hayat var® MD _made in thefastbiker
Başa dön
thefastbiker Çevrimdışı thefastbiker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
designserhat
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/ gop/ baglarbasi/zngldk/alapli

MesajTarih: 28.07.2008 - 21:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

he he canım türkiyem
designserhat Çevrimdışı designserhat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
AZYet
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 28.07.2008 - 21:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum bunlarda olmasa neye gulecegız
Başa dön
AZYet Çevrimdışı AZYet Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CbrErcan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Anadolu Yakası

MesajTarih: 28.07.2008 - 22:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

4 Kişi binin motora Dil çıkarıyorum Polis çevirip niye 4 kişi biniyonuz diye sorduğunda ruhsatı gösterirsin. Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum

Volume ıııııııııı[]ıı ßass ıııııııııı[]ıı Treble ıııııı[]ıııııı
Başa dön
CbrErcan Çevrimdışı CbrErcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
celikay_41
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kocaeli

MesajTarih: 28.07.2008 - 22:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Polis çevirip niye 4 kişi biniyonuz diye sorduğunda ruhsatı gösterirsin

Delirdim Delirdim
Başa dön
celikay_41 Çevrimdışı celikay_41 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.07.2008 - 22:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

4 Kişi binin motora Polis çevirip niye 4 kişi biniyonuz diye sorduğunda ruhsatı gösterirsin.

ilk aklıma o geldi Çok gülüyorum çok kızdırdılar beni sıra bende Çok gülüyorum sokaktan 4 arkadaş bulayım 4+1 Çok gülüyorum 5 kişi çevirirse al kapı gibi ruhsat var derim Çok gülüyorum istersen birini indirelim sende takıl bize Dil çıkarıyorum

Alıntı:

bunlarda olmasa neye gulecegız
türkiyede çok kardeş böyle hatalar Çok gülüyorum

demek arkaya sepet taktırsam 10-15 kişi istiap haddi verecekler Çok gülüyorum honda olunca böyle oluyor demek Dil çıkarıyorum kızmayın Çok gülüyorum

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)

Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
rsc86
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir bornova altyndağ

MesajTarih: 28.07.2008 - 22:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ruhsat memuru iki bindik ceza yedik başıklı konuları okuyup sana kıyak geçmiş ama kantarın touzunu fazlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kkkkkaaçççççııııırrrrmmmmmmııııııışşşşş Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.07.2008 - 23:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rsc86, olabilir Çok gülüyorum

Başa dön
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 28.07.2008 - 23:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

canım TÜRKİYEM Çok gülüyorum Çok gülüyorum

İzmir MD

Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
shift-delete-
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISPARTA

MesajTarih: 29.07.2008 - 10:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilk aklıma o geldi Çok gülüyorum çok kızdırdılar beni sıra bende Çok gülüyorum sokaktan 4 arkadaş bulayım 4+1 Çok gülüyorum 5 kişi çevirirse al kapı gibi ruhsat var derim Çok gülüyorum istersen birini indirelim sende takıl bize Dil çıkarıyorum

Delirdim Delirdim Delirdim Çok gülüyorum
acun0
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.07.2008 - 10:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo
Başa dön
acun0 Çevrimdışı acun0 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 29.07.2008 - 11:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

depresif_motorcu demiş ki:
canım TÜRKİYEM Çok gülüyorum Çok gülüyorum

aynen Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 29.07.2008 - 21:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

constantine_502, dostum senin activa kaç kmde??
mrt7
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 29.07.2008 - 21:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu bi arkadaşımın daha başına gelmişti Çok gülüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.25 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal