Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 4 kişi R1'e Binerse:))

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

4 kişi R1'e Binerse:))

4 kişi R1'e Binerse:))
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
CheGUEVARA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: CüBa

MesajTarih: 28.07.2008 - 22:35    Mesaj konusu: 4 kişi R1'e Binerse:)) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Biz Türkiyede yandan kasalı motorlara 8 kişi biniyo dio kızıyoruz.Bunlar R1'e 4 kişi biniyor Şok oldum

Buda Çok Şirin Bi Racing'ci Çok gülüyorum Çok gülüyorum

˜°mø†ørã¢ïñq••
avci_92@hotmail.com
Başa dön
CheGUEVARA Çevrimdışı CheGUEVARA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 28.07.2008 - 22:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tek teker arif kullanıcı...Şovlarından biri.... Bravo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.07.2008 - 22:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo Bravo Bravo Bravo

˜°mø†ørã¢ïñq••
avci_92@hotmail.com
Başa dön
CheGUEVARA Çevrimdışı CheGUEVARA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
loriss
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bergama

MesajTarih: 28.07.2008 - 22:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ön amortisörler,burçlar sağlammış Şok oldum
buracQ
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: izmir

MesajTarih: 28.07.2008 - 22:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ooohhoo ho verileli Yıl oldu
CheGUEVARA
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.07.2008 - 22:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Ooohhoo ho verileli Yıl oldu

görmeyen kardeşlerimizde varmış Göz kırpıyorum

˜°mø†ørã¢ïñq••
avci_92@hotmail.com
Başa dön
alisilin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 28.07.2008 - 22:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motordan ziyade şöför sağlammış
trendy
Moderatör
Moderatör

Nereden: istanbul

MesajTarih: 28.07.2008 - 22:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

manisa draglarında yapılan bir şovdu vede fazlası vardı.Bizzat izledim Bravo
trendy Çevrimdışı trendy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 28.07.2008 - 22:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CheGUEVARA, olum nerde buluyon bunları Çok gülüyorum

ama pilot iyi daaynmış arkadan 3 kişinin baskısına Dil çıkarıyorum
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
CheGUEVARA
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.07.2008 - 22:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

CheGUEVARA, olum nerde buluyon bunları

bu aralar r1 ler hoşuma gidiyoda bi araştırıyım dedim.bu foto dikkatimi çekti Çok gülüyorum

˜°mø†ørã¢ïñq••
avci_92@hotmail.com
Başa dön
ironman666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Diyarbakır

MesajTarih: 28.07.2008 - 23:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

5 kişi teker yaparken gördüm ben Arif abiyi hemde canlı olarak Bravo

ZZR Hayranı olmak bi başka...
Başa dön
ironman666 Çevrimdışı ironman666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Answer_3
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Sivas

MesajTarih: 28.07.2008 - 23:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CheGUEVARA, Senin tam bombaymış krize girdim Gülümsüyorum Bravo
Başa dön
Answer_3 Çevrimdışı Answer_3 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 28.07.2008 - 23:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arif abi bu yapar,bir ara 9 kişi ile tekteker yapacaktı,rekor denemesi ne oldu acaba yalanmı oldu ? Çok gülüyorum
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
CheGUEVARA
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.07.2008 - 10:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

9 kişi ile tekteker yapacaktı

Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

˜°mø†ørã¢ïñq••
avci_92@hotmail.com
Başa dön
dark_knight
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Tekirdag/çerkezköy

MesajTarih: 29.07.2008 - 10:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

5 kişi viraja yatan modelinden yokmu bunların Çok gülüyorum

--SATILIK 03 600F--
Başa dön
dark_knight Çevrimdışı dark_knight Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal