Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - yine RR yeniden RR

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

yine RR yeniden RR

yine RR yeniden RR
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
nostorm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 29.07.2008 - 14:55    Mesaj konusu: yine RR yeniden RR Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motorumu teslim almaya gittik,rahat dururmuyuz hemen eksozu taktıralım dedik.

Lastik leride süper corsa III ile degiştirdik,kankamda lastik kontrolu yapıyoRR,olum bunlarla fena viraj oluRR... Dil çıkarıyorum

göbek malum gövdeden büyük,o kısacık camın altına girilmez,camda kappa olarak degişti,herşey şimdilik tamam.sıra motora binmeye geldi

Evet heyecanlı bekleyişin aRRdından motorun üstündeyim,yine RR,Yeniden RR.ım canım benim. Bravo

eski RR.ım nede güzeldi be,özleyecegim onuda böyle bir rengi bıraktım. Üzgünüm

Ben bu motora aşıkmıyım ne başka bişey alamıyorum. Dil çıkarıyorum
1000RR a niyet,600RR kısmet. Delirdim
nostorm Çevrimdışı nostorm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Flash_9
Üye
Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 29.07.2008 - 14:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim!!! OK
600 rr cok güzel kıskanılacak motor allah olmayanlarada verir inş Çok gülüyorum

En son Flash_9 tarafından 29.07.2008 - 15:01 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Flash_9 Çevrimdışı Flash_9 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ozgur_654
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 29.07.2008 - 15:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun süper karaRR Göz kırpıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Delirdim

http://www.motordelisi.com/forum-userprofile-37331.html
Başa dön
ozgur_654 Çevrimdışı ozgur_654 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 29.07.2008 - 15:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nostorm, Allah kaza bela göstermeden kullanmayı nasip etsin.
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul / Avrupa yakası

MesajTarih: 29.07.2008 - 15:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tekrar hayırlı olsun kankam. Bu sefer kazasız belasız eskitirsin inşallah Gülümsüyorum
Sözün var unutma Göz kırpıyorum Gerçi ben unutturmam sana Gülümsüyorum
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 29.07.2008 - 15:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tekrardan hayırlı olsun
nostorm
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.07.2008 - 15:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Flash_9, saol teşekkürler
ozgur_654, evet süpeRR kaRRARR teşekkürler
volkanoptik, amin birdahamı kaza allah korusun,teşekkürler.
steamrolleRR, Kankam sözüm söz. Bravo
WarCer, teşekkür ederim.
herkesin iyi niyetleri için ayrı ayrı teşekkürler. Bravo
nostorm Çevrimdışı nostorm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
motodrift
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 29.07.2008 - 15:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı ve uğurlu olsun Gülümsüyorum
pitman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Y@RınIM YoK__SıKıNtI yOk__Ne FarK EdER

MesajTarih: 29.07.2008 - 15:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sonunda Çok gülüyorum
hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız Alkışlıyorum OK
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.07.2008 - 15:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motodrift, saolasın teşekkürler.
pitman, evet sonunda,gecikme sebebim 08 1000RR yüzünden,motorun ne olup olmadıgını bekledim.gönlüm 1000RR dan yanaydı ama olmadı,inşallah başka sefere. Ağlıyorum iyi temennin için teşekkürler. Bravo
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 29.07.2008 - 15:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun dostum allah kaza bela vermesın.....Maşallah.... Bravo
Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 29.07.2008 - 15:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nostorm, hayırlısı olsun allah kaza bela vermesin. dişli takmanı şiddetle tavsiye ederim makine virajdan ok gibi cikiyor gerci 280 de kesiciye giriyor ama değiyiyor doğrusu... Bravo bu arada siyah beyaza ne oldu ? merak ettimde Gülümsüyorum
KoRRhan Çevrimdışı KoRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
nostorm
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.07.2008 - 15:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yakuzzza, teşekkürler
KoRRhan, siyah beyaz pert,ufaktan bi sokak arası teker sonrasındada biten tali yol vede uçuş. Çok gülüyorum
Knife-Party
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 29.07.2008 - 15:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güle güle tepin üstünde kazasız belasız binmen dileğiyle Gülümsüyorum
Başa dön
Knife-Party Çevrimdışı Knife-Party Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
KoRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 29.07.2008 - 15:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nostorm, sana bişey olmaması sevindirici allah bir daha yaşatmasın keyifle binmeni dilerim Bravo
KoRRhan Çevrimdışı KoRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal