Tarih: 29.07.2008 - 19:30 Mesaj konusu: Motordelisi'nden Eğitime %100 Destek
Motordelisi'den Eğitime Destek adı altında başlattığımız kampanyamız için yeni Kardeş Okulumuz Kabasakız İlköğretim Okulu
Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinin Kabasakız köyünde bulunan ve köyün adını taşıyan okulumuzun bize ihtiyacı var. Tek hanesi olan köy okulumuzda eğitim sandığınızdan daha zor geçiyor.Bu sene okul mevcudu .40 tanesi kız ,20 tanesi erkek olmak üzere 60 öğrenci olacak .
Okul sadece 5. sınıfa kadar eğitim vermekte,5. sınıftan sonra taşımalı eğitimle öğrenciler ilçelerdeki diğer okullara gönderilmektedir.Okulun tek haneli olmasından dolayı farklı sınıflar farklı saatlerde aynı derslikte eğitim görmektedirler.
Okula gitmek için ,okumak için çaba sarfeden ,öğrencilerimize elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan Kabasakız İlköğretim Okulu öğretmeni Sayın Ramazan AKMAN'ı ,çocuklarının okuma hevesine destek veren ailelerini takdir ediyoruz.
Öğrencilerimizin ailelerinin maddi durumları yeterli olmadığından dolayı öncelikle kırtasiye malzemelerini daha sonra öğretmen arkadaşımızın belirttiği ihtiyaç listesinde bulunan kıyafet ihtiyaçlarını karşılıyabilmek en büyük arzumuz.Kıyafet bedenleri ve ayakkabı numaraları için okulların açılmasını beklemekten başka bir çaremiz yok.
2008-2009 eğitim öğretim yılının 8 Eylül 2007 tarihinde başlayacak olmasını göz önünde bulundurarak öğrencilerin kırtasiye ihtiyaçları için seferber oluyoruz..
Kampanyaya nasıl katılırım?
İhtiyaç listesinden bütçenize uygun olanı ve adedi seçerek verilen adrese,kargo ücretini kendiniz ödeyerek gönderebilirsiniz.Listeden seçtiğiniz seçenek ve sayıyı forumda yazarsanız eksik kalan malzemeleri rahatlıkla görebiliriz..
İhtiyaçları AYINTAPLI rumuzlu Motordelisi üyesi SN. Ali AYDEMİR gönderebilirsiniz. Gönderilen yardımları takip ettiği gibi Kabasakız İlköğretim Okulu 'na teslim edeceklerdir.
KABASAKIZ KÖYÜ OKULU ÖĞRENCİLERİ İHTİYAÇ LİSTESİ ve TEMİN EDENLER
İhtiyaçlar:
*Okulun tuvaletinin içler acısı olduğunu söyledi GaziantepMD .Tuvalette hijyen olmadığı sürece yaptıklarimizin bir önemi kalmayacak gibi geliyor bana.Alperence bir maliyet çıkartacak ve bize bilgi verecek...Sonra neler yapabiliriz diye konuşuruz.
*Kıyafete ihtiyaçları var.(Önlük,ayakkabı,eşofman,çorap,pantalon,kazak vs..) Kıyafet bedenleri ve ayakkabı numaraları için Eylül'de okulların açılmasını beklemekteyiz.
Alınanlar:
120 TANE KÜÇÜK BOY ÇİZGİLİ TÜRKÇE DEFTERİ ArapKadri 80 tanesini almıştır, ToyRider ve Mehmet Bey , 40 tane almıştır.
60 TANE KÜÇÜK BOY KARELİ MATEMATİK DEFTERİ OnurKaraca, almıştır.
200 TANE KURŞUN KALEM OnurKaraca, almıştır.
50 TANE KIRMIZI KURŞUN KALEM OnurKaraca, almıştır.
60 TANE SİLGİ OnurKaraca, almıştır.
60 TANE KALEM AÇACAĞI OnurKaraca, almıştır.
60 TANE OKUL ÇANTASI b_dostbey , almıştır.
60 TANE KALEMLİK OnurKaraca, almıştır.
60 TANE CETVEL TAKIMI OnurKaraca, almıştır.
60 TANE SULU BOYA (12’LİK) OnurKaraca, almıştır.
60 TANE KURUBOYA (12’LİK) OnurKaraca, almıştır.
60 TANE PASTEL BOYA (12’LİK) OnurKaraca, almıştır.
60 TANE KEÇELİ KALEM (12’LİK) OnurKaraca, almıştır.
60 TANE PERGEL OnurKaraca, almıştır.
60 TANE OKUL MAKASI OnurKaraca, almıştır.
60 TANE RESİM DEFTERİ(BÜYÜK BOY) OnurKaraca, almıştır.
60 TANE MÜZİK DEFTERİ OnurKaraca, almıştır.
60 TANE TÜRKÇE SÖZLÜK Nymphia, almıştır
60 TANE İMLA KLAVUZU Nymphia, almıştır
100 TANE DEFTER KAPLAMA KAĞIDI OnurKaraca, almıştır.
120 TANE ETİKET OnurKaraca, almıştır.
60 TANE BANT OnurKaraca, almıştır.
60 TANE PRİNT/YAPIŞTIRICI Nymphia, almıştır
60 TANE EL İŞİ KAĞIDI (5’Lİ PAKETLER) OnurKaraca, almıştır.
2 KUTU BEYAZ 1 KUTU RENKLİ TEBEŞİR OnurKaraca, almıştır.
5 TOP FOTOKOPİ KAĞIDI OnurKaraca, almıştır.
İMKAN YETTİĞİNCE ÇOCUK HİKAYE KİTABI Öğrencilerin kitap eksiği isminin yazılmasını istemeyen bir ARKADAŞIM tarafından karşılanmaktadır
1 TANE TÜRKİYE SİYASİ HARİTASI ToyRider ve Mehmet Bey , almıştır.
1 TANE TÜRKİYE FİZİKİ HARİTASI ToyRider ve Mehmet Bey, almıştır
1 TANE TÜRKİYE BÖLGELER HARİTASI ToyRider ve Mehmet Bey, almıştır
1 TANE DÜNYA SİYASİ HARİTASİ ToyRider ve Mehmet Bey, almıştır
80 TANE FUTBOL TOPU :
ToyRider ve Mehmet Bey , 5 tane almıştır,
GunTurk, 10 tanesini almıştır.
DOSTBEY PETROL AKARYAKIT adına BAHADIR DOSTBEY 45 tane , almıştır
nofeaRR, 20 tane almıştır
80 TANE VOLEYBOL TOPU
ToyRider ve Mehmet Bey, 5 tane almıştır,
GunTurk, 20 tanesini almıştır.
DOSTBEY PETROL AKARYAKIT adına BAHADIR DOSTBEY 35 tane , almıştır.,
nofeaRR, 20 tane almıştır
1ADET YAZICI AYINTAPLI HP yazıcı (METRO BİLGİSAYAR) almıştır ,
1 ADET BİLGİSAYAR HakanDİNÇER & Rabbit almıştır
Okul iç ve dış cephe boya malzemesini ve bahçe düzenlemesini ÖMER BOZKURT almıştır
Okul tabelasını TOYRİDER vasıtası ile Üsküdar Kent Tabela adına Tunay bey almıştır
Okul camları ve perdelerini Erkengel, almıştır
Bayrak ve Sıra Örtüsü Alperence , almıştır
20 adet eşofman takımını Mehmet Usta , almıştır
Eczadolabını benhasan , almıştır
Okul Saatini Sabri usta , almıştır
1 adet (6 kg) Kuru Kimyevi Tozlu Yangın Söndürme Cihazı 'nı HalilRR almıştır.
Okulun Boyanmasında Halil Usta hiç bir ücret talep etmeden yardımcı olmuştur
Okulun yaklaşık 70 m2 pvc yer kaplamasını ZX14 almıştır
Unutmayın daha çocuklarımızın kıyafetleri var.Eylül'de kıyafet bedenleri ve ayakkabı numaraları için okulların açılmasını beklemekteyiz.Yetişemedim diyen bir sonraki aşamayı beklesin....
Okul Adresi: Kabasakız İlköğretim Okulu
Öğretmen Ramazan AKMAN
Kabasakız Köyü Şehitkamil/Gaziantep
Tel.: (342) 447 10 68
Eğitimdir ki, bir milleti ya özgür, bağımsız, şanlı, yüksek bir topluluk halinde yaşatır; ya da esaret ve sefalete terk eder.
Mustafa Kemal ATATÜRK
_________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
En son Rabbit tarafından 18.08.2008 - 16:10 tarihinde değiştirildi, toplamda 27 kere değiştirildi
40 TANE KÜÇÜK BOY ÇİZGİLİ TÜRKÇE DEFTERİ
(şu an için bu kadar ama artabilir ) _________________ aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
SEVGİLİM DL650im ROZİNANTE[/b:4daa
Ablacıgım ellerine ve yüregine saglık Ne güsel işlere imza atıyorsunuz.Ali abimde bi tanedir okulun ciddi anlamda yardıma ihtiyacı var ilk toplantıda gerekn düşünülüp gaziantep md olarak ihtiyaçların bir bölümü karşılanacaktır _________________ Suzuki GSR600 2007 Karaoglan
ali_erkengel@hotmail.com
msn de Rabbit, ablamla yazıştık
benim fikrim aldıklarımızı hep beraber yollayalım ne dersiniz
belli bir tarihe kadar aldıklarımızı Rabbit, ablama ulaştıralım
aramızda kargo veya nakliyat anbarları ile çalışan arkadaşımız vardır mutlaka
nakliye konusundada yardımcı olursa seviniriz
haydi yazın bakalım gönlünüzden neler kopacak ha
not:
1 depo benzin paranızı ayırsanız bile yeter unutmayın _________________ aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
SEVGİLİM DL650im ROZİNANTE[/b:4daa
Kayıt: Aug 01, 2006 Mesajlar: 3535 Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!
Tarih: 29.07.2008 - 20:42 Mesaj konusu:
Rabbit,60 TANE KÜÇÜK BOY KARELİ MATEMATİK DEFTERİ
200 TANE KURŞUN KALEM
50 TANE KIRMIZI KURŞUN KALEM
60 TANE SİLGİ
60 TANE KALEM AÇACAĞI
60 TANE KALEMLİK
60 TANE CETVEL TAKIMI
60 TANE SULU BOYA (12’LİK)
60 TANE KURUBOYA (12’LİK)
60 TANE PASTEL BOYA (12’LİK)
60 TANE KEÇELİ KALEM (12’LİK)
60 TANE PERGEL
60 TANE OKUL MAKASI
60 TANE RESİM DEFTERİ(BÜYÜK BOY)
60 TANE MÜZİK DEFTERİ
100 TANE DEFTER KAPLAMA KAĞIDI
120 TANE ETİKET
60 TANE BANT
60 TANE EL İŞİ KAĞIDI (5’Lİ PAKETLER)
2 KUTU BEYAZ 1 KUTU RENKLİ TEBEŞİR
5 TOP FOTOKOPİ KAĞIDI
abla bunlarda benden olsun..katkıda bulunan herkese sımdıden tesekkur ederız... _________________ onurkaraca1313@hotmail.com
Kayıt: Jul 04, 2007 Mesajlar: 1458 Nereden: konya & istanbul
Tarih: 29.07.2008 - 20:49 Mesaj konusu:
yarınki istanbul md toplantısında bu konuyu konuşacam ve beraber bir karar verelim ayrıca Rabbit, bu güzel işlerin altından nedense hep sen çıkıyorsun tebrik ederim
ArapKadri, teşekkürler .Hemen gönlünün güzelliğini ortaya döktüğün için çok teşekkürler.
AYINTAPLI, hem iki haftadır kahrımı çekip ordan oraya koşuşturduğunuz için,hemde maddi ve manevi desteğiniz için teşekkürler,Ali Bey.
OnurKaraca, bu kadarını beklemiyordum açıkçası,çok teşekkürler.
yzfr142, teşekkür ederim sadece vesile oluyorum.Gönüllü arkadaşlarımıza ön ayak oluyorum hepsi bu.. _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3 ... 10, 11, 12Sonraki
1. sayfa (Toplam 12 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız