Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Verdik İtalyan ı, Aldık İtalyan ı Yaşayalım Görelim

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Verdik İtalyan ı, Aldık İtalyan ı Yaşayalım Görelim

Verdik İtalyan ı, Aldık İtalyan ı Yaşayalım Görelim
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 30.07.2008 - 02:19    Mesaj konusu: Verdik İtalyan ı, Aldık İtalyan ı Yaşayalım Görelim Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Selam MD liler 2 ay icerisinde 3.000km yol yaptıgım password u satmıştım.Marka güveni tam,üzerindeyken
mutlu oluyorum ama klasik İtalyan farkı sertliği ayrıca sportif kullanıma yönelik bir model olunca artcılı seyahatlerde bolca şikayet aldıgım modelden cabuk vaz gectim zararım olacagını bile bile verdim gitti.Sezon içinde olmak motosikletsiz kalmak
sıkı bir kendimi sorgulamanın ardından yine Avrupa motosikletiyle devam ederek istedigim marka olan Malaguti de bu kez
Madison 250 i.e euro3 modeline yöneldim.Geregi düşünüldü marka fanatikligi yapıldı Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum yine İtalyan alındı

Sırada teknik detaylar var
Motor
250 cc Su Soğutmalı 4 Zamanlı
Sistem
Katalizörlü Egzost Sistemi / Enjektörlü
Göstergeler
Dijital+LCD
Ateşleme
Elektronik CDI
Sıkıştırma Oranı
11.0:1
Şanzıman
Otomatik
Güç 22,09 HP
Şase
Tubular Çelik
Fren
Ön - Arka Disk
Yakıt Tankı
Kurşunsuz Benzin
Ağırlık
158 Kg
Ebatlar
1980 mm x 1210 mm x 760 mm
Lastik
Ön: 120/70-14" Arka:140/60-14"
Aks Genişliği
141 mm
Yerden Yükseklik
795
Taşıma Kapasite
150 kg
Max Hız
130 km / saat
Marş
Elden
Yakıt Deposu
8,5
Yakıt Tüketimi
2,7 lt / 100 kmde

Henüz motosikleti teslim alalı 2 gün oldu sadece 50km kullanma fısatını yakaldım hatta trafik işlemlerini yapamadım
Fakat sehir içinde yaşadıgım 50km lik tecrübe bile dogru yolda ve mutlu olacagımı hissettirdi anlasılan yine bana
rodaj yine bana otoyol var Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Kazasız belasız yaşayalım görelim
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD

MesajTarih: 30.07.2008 - 07:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

neumencer Hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela göstermesin kaskın basında farın ve yolun açık olsun Göz kırpıyorum Bravo

teknik bilgileri çok güzel Göz kırpıyorum Bravo

su sogutmalı olması seni iki kat memlun edicek Göz kırpıyorum Bravo

enjeksiyonlu olmasıda cebini mutlu edicek Göz kırpıyorum Bravo

beni çekemeyen anten taksın... ! İyi fikir
GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD. Bravo Göz kırpıyorum
ÇOCUKLARI ASFALT TAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİLİRLER
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İtalia

MesajTarih: 30.07.2008 - 08:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah kaza bela vermesin çok güzel duruyor Bravo

––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli@hotmail.it
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
SABER
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.07.2008 - 08:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

neuremencer,hayırlı ugurlu olsun iyi günlerde kullan,bu motor öncekinden biraz daha kalıplı gibi geldi sanki. Alkışlıyorum Alkışlıyorum

PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Başa dön
SABER Çevrimdışı SABER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
murat50
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gebze - Kayseri

MesajTarih: 30.07.2008 - 08:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

neuremencer, dostum hayırlı olsun allah kazabela vermesin iyi günlerde kullan Bravo Alkışlıyorum
murat50 Çevrimdışı murat50 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
AZYet
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 30.07.2008 - 08:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı ugurlu olsun
kazasız belasız sürüşler
Başa dön
AZYet Çevrimdışı AZYet Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bayliner
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/anadolu

MesajTarih: 30.07.2008 - 09:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah güzel günlerde kazasız belasız kullanmayı nasip etsin,çok güzel bi araç hayırlı olsun
-Athos-
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 30.07.2008 - 09:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi günlerde kullannın....
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: CüBa

MesajTarih: 30.07.2008 - 09:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

neuremencer, allah kaza bela vermesin.iyi günlerde kullan
SeyyahKedi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR

MesajTarih: 30.07.2008 - 09:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu markayı Türkiye de pazarda görmedim ben.. Çok güzel .... Scooter tercih edenler için " hell of a maschine"... 250 cc segmentinde sanırım diğer markalara göre daha bi motosiklet... 22 BG bu trafik için çok yeterli.. yakıt ideal.. Boyası başımı döndürdü!! Işıkta çift renk...
Fiyatını ve nerden temin edildiğini öğrenebilirmiyiz?.. Gerçi birazdan google'lıyacağım ama.. Göz kırpıyorum
Hayırlı uğurlu, kazasız belasız olsun... Gülümsüyorum
SeyyahKedi Çevrimdışı SeyyahKedi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
karaprens_08
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 30.07.2008 - 10:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HAYIRLI OLSUN
Başa dön
karaprens_08 Çevrimdışı karaprens_08 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
semuteyo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 30.07.2008 - 10:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SeyyahKedi demiş ki:
Bu markayı Türkiye de pazarda görmedim ben.. Çok güzel .... Scooter tercih edenler için " hell of a maschine"... 250 cc segmentinde sanırım diğer markalara göre daha bi motosiklet... 22 BG bu trafik için çok yeterli.. yakıt ideal.. Boyası başımı döndürdü!! Işıkta çift renk...
Fiyatını ve nerden temin edildiğini öğrenebilirmiyiz?.. Gerçi birazdan google'lıyacağım ama.. Göz kırpıyorum
Hayırlı uğurlu, kazasız belasız olsun... Gülümsüyorum

Bu motorsikletler ile ilgili bilgiyi tekay motor'dan alabilirsin.
-Tek rakibim THY-
Başa dön
semuteyo Çevrimdışı semuteyo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SeyyahKedi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR

MesajTarih: 30.07.2008 - 10:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Varmış meğer ama, ben trafikte daha görmedim .. Fiyat 250 cc segmentindeki diğer markalarla aşağı yukarı aynıymış.. Ama yamaha dan filan daha spor bir görüntüsü var.. ,
SeyyahKedi Çevrimdışı SeyyahKedi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
doblocu38
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KAYSERY

MesajTarih: 30.07.2008 - 12:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun kardeş fiyat neolsu keşke onu da yazsaydın.
Başa dön
doblocu38 Çevrimdışı doblocu38 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Answer_3
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Sivas

MesajTarih: 30.07.2008 - 13:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan allah kaza vermesin
Başa dön
Answer_3 Çevrimdışı Answer_3 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal