Tarih: 30.07.2008 - 02:19 Mesaj konusu: Verdik İtalyan ı, Aldık İtalyan ı Yaşayalım Görelim
Selam MD liler 2 ay icerisinde 3.000km yol yaptıgım password u satmıştım.Marka güveni tam,üzerindeyken
mutlu oluyorum ama klasik İtalyan farkı sertliği ayrıca sportif kullanıma yönelik bir model olunca artcılı seyahatlerde bolca şikayet aldıgım modelden cabuk vaz gectim zararım olacagını bile bile verdim gitti.Sezon içinde olmak motosikletsiz kalmak
sıkı bir kendimi sorgulamanın ardından yine Avrupa motosikletiyle devam ederek istedigim marka olan Malaguti de bu kez
Madison 250 i.e euro3 modeline yöneldim.Geregi düşünüldü marka fanatikligi yapıldı yine İtalyan alındı
Sırada teknik detaylar var
Motor
250 cc Su Soğutmalı 4 Zamanlı
Sistem
Katalizörlü Egzost Sistemi / Enjektörlü
Göstergeler
Dijital+LCD
Ateşleme
Elektronik CDI
Sıkıştırma Oranı
11.0:1
Şanzıman
Otomatik
Güç 22,09 HP
Şase
Tubular Çelik
Fren
Ön - Arka Disk
Yakıt Tankı
Kurşunsuz Benzin
Ağırlık
158 Kg
Ebatlar
1980 mm x 1210 mm x 760 mm
Lastik
Ön: 120/70-14" Arka:140/60-14"
Aks Genişliği
141 mm
Yerden Yükseklik
795
Taşıma Kapasite
150 kg
Max Hız
130 km / saat
Marş
Elden
Yakıt Deposu
8,5
Yakıt Tüketimi
2,7 lt / 100 kmde
Henüz motosikleti teslim alalı 2 gün oldu sadece 50km kullanma fısatını yakaldım hatta trafik işlemlerini yapamadım
Fakat sehir içinde yaşadıgım 50km lik tecrübe bile dogru yolda ve mutlu olacagımı hissettirdi anlasılan yine bana
rodaj yine bana otoyol var Kazasız belasız yaşayalım görelim _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
neuremencer,hayırlı ugurlu olsun iyi günlerde kullan,bu motor öncekinden biraz daha kalıplı gibi geldi sanki. _________________
PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Kayıt: Oct 26, 2006 Mesajlar: 3935 Nereden: istanbul/anadolu
Tarih: 30.07.2008 - 09:41 Mesaj konusu:
Allah güzel günlerde kazasız belasız kullanmayı nasip etsin,çok güzel bi araç hayırlı olsun _________________ neyleyim caddeyi neyleyim sahilyolunu üstünde salınan maxi-scooter olmayınca
Kayıt: Aug 26, 2005 Mesajlar: 1856 Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR
Tarih: 30.07.2008 - 09:59 Mesaj konusu:
Bu markayı Türkiye de pazarda görmedim ben.. Çok güzel .... Scooter tercih edenler için " hell of a maschine"... 250 cc segmentinde sanırım diğer markalara göre daha bi motosiklet... 22 BG bu trafik için çok yeterli.. yakıt ideal.. Boyası başımı döndürdü!! Işıkta çift renk...
Fiyatını ve nerden temin edildiğini öğrenebilirmiyiz?.. Gerçi birazdan google'lıyacağım ama..
Hayırlı uğurlu, kazasız belasız olsun... _________________ GÖZLERİME BAK, MOTORCU OLDUĞUMU ANLARSIN... VEE MOTORCULUK MOTORDA DEĞİL MOTORCUDADIR.... (yeni)
AMA, HONDA DN-01.................... AŞK...
Bu markayı Türkiye de pazarda görmedim ben.. Çok güzel .... Scooter tercih edenler için " hell of a maschine"... 250 cc segmentinde sanırım diğer markalara göre daha bi motosiklet... 22 BG bu trafik için çok yeterli.. yakıt ideal.. Boyası başımı döndürdü!! Işıkta çift renk...
Fiyatını ve nerden temin edildiğini öğrenebilirmiyiz?.. Gerçi birazdan google'lıyacağım ama..
Hayırlı uğurlu, kazasız belasız olsun...
Bu motorsikletler ile ilgili bilgiyi tekay motor'dan alabilirsin. _________________ (Kanatçı Haydar Team)
(Ocakbaşı Team)
(KaWaSaKi Team)
-Tek rakibim THY-
Kayıt: Aug 26, 2005 Mesajlar: 1856 Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR
Tarih: 30.07.2008 - 10:13 Mesaj konusu:
Varmış meğer ama, ben trafikte daha görmedim .. Fiyat 250 cc segmentindeki diğer markalarla aşağı yukarı aynıymış.. Ama yamaha dan filan daha spor bir görüntüsü var.. , _________________ GÖZLERİME BAK, MOTORCU OLDUĞUMU ANLARSIN... VEE MOTORCULUK MOTORDA DEĞİL MOTORCUDADIR.... (yeni)
AMA, HONDA DN-01.................... AŞK...
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız