Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 8 Gün 8 Gece Konya-İzmir-Antalya ;)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

8 Gün 8 Gece Konya-İzmir-Antalya ;)

8 Gün 8 Gece Konya-İzmir-Antalya ;)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Ömer Bozkurt
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 30.07.2008 - 11:49    Mesaj konusu: 8 Gün 8 Gece Konya-İzmir-Antalya ;) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Direk konuya giriyim ben Gülümsüyorum Şunu belirtmek isterimki İzmir'de bulunan dostlarım Serter-Onur-Halil-İbrahim-Bahadır
gerçekten 4/4 lük mükemmel insanlar.Beni çok mahçup ettiler. Göstermiş oldukları samimiyet ve içtenlik misafirperverlik çok hoş.
Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Konya'dan Çıkış

Serter'in Düldülü

İlk durak HalilRR kardeşimin işyeri

Silahtan korksak Trene binmeyiz (Gerçi hiç trene binmedim Çok gülüyorum )

Güzel bir öğle yemeği

Halil'in eniştesi ama kardeş gibiler beni çaycı sandı herhalde Gülümsüyorum

Serter-Halil

Bu gözler kimin

Serter

Sağ Kroşe Gülümsüyorum

Sağlığına

Kızım Tuğçe ve kuzeni Sena

Tuğberk

Onur Karaca dostumun davetlisi olarak deniz kenarında muhteşem bir balık ziyafeti
Hayatımda ilk kez az da olsa balık yedim Gülümsüyorum Kankam Hümeyra'yada bize eşlik ettiği için çok teşekkür ederim...

İzmir'in meşhur çayır-çimeni

Serter-coach2003

Onur Karaca

Başımın belası Motorcusado

bekr'in ufaklığı

yildiz_27 Sarı Civciv

coach2003-Bahadır

Ömer Bozkurt-Onur Karaca

Bu Midyelerin hepsini Hümeyra ve Bahattin yedi,pardon bir tanede bana verdiler Gülümsüyorum

Tuğçe ve Sena

Tuğberk

Kayınbiraderim Aykut ve kızı Sena

Bunların hepsi benim Çok gülüyorum

İşte benim restaurantım (Taze çiğ böbrek ve çeşit çeşit ızgaralar yani kırmızı et)

Bahadır

İzmir'den Antalya'ya doğru yola çıktık,Denizli'de ufak bir arıza

Denizli

buyrun Kuzu Çevirme

Antalya yazlıktayız

Yeğenlerim Mısra ve Seda

Antalya'da bir sürü serası olan Rıfat kardeşim

Çınar-Tuğberk

Şevki-Rıfat

Manavgat'ta çok sevdiğim ünlü oyuncu güzel insan Sezer Güvenir'in evinede uğradık...

Bücür Cadı dizisinin Bücür Cadısı Merve'de ordaydı Merve şuan Arka Sıradakiler dizisinde oynuyor.Fox TV de

Bücür Cadı ve Tuğberk

Tuğçe'm ve Bücür Cadı Merve

Serkan kardeşim

öMeR BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Ömer Bozkurt Çevrimdışı Ömer Bozkurt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Answer_3
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Sivas

MesajTarih: 30.07.2008 - 12:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel resimler paylaşım için teşekkürler süper olmuş ya dört dörttlük Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
Answer_3 Çevrimdışı Answer_3 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
CrAzYrİdEr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: otobandan;)

MesajTarih: 30.07.2008 - 12:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper fotolar söylenecek kelime yok Bravo Gülümsüyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR/EDREMİT/akçay

MesajTarih: 30.07.2008 - 12:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel kareler paylaşım için teşekkürler... Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
reddragonnvv Çevrimdışı reddragonnvv Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
KammadeRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _soma_balıkesir:(:(

MesajTarih: 30.07.2008 - 12:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ömer Bozkurt, ömer abim walla çok güzel kareler.. çok güzel bir tatil olmuş.. Alkışlıyorum Helal sana walla.. =)

seni çok özlücem..
Başa dön
KammadeRR Çevrimdışı KammadeRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 30.07.2008 - 12:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ömer Bozkurt, gerçekden çok güzel birgündü ömer abimi iyiki tanımışım gerçekden 10 numara biri Bravo Çoook seviyorum

herşey iyi güzel hoş ama çimlerin orda ömer abimiz bi zenciyle foto çekilmek istedi ama zenci bişiiler diyerek gtti ömer abinin o zenciye sövmesi herkesi öldrdü gülmekden Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Ömer Bozkurt, ömer abi yine arada bi kaçamak yap izmire Göz kırpıyorum

halil abinin elinde bi video var onu koyacak habern olsn Şok oldum Şok oldum Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: şehirden_

MesajTarih: 30.07.2008 - 12:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o bebeği ve midyeleri yerim.izmirim benim Çoook seviyorum .bir de iki abi çok yakınlaşmış yav orda Çok gülüyorum Çok gülüyorum güzel vakit geçirmişsiniz herhalde Allah bozmasın.fotolar için teşekkürler Gülümsüyorum

dikkat agresif deli...
Başa dön
yasenya_ Çevrimdışı yasenya_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gumusok
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 30.07.2008 - 12:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bizde ömer abim nerlerde diyorduk yoklugun belli oldu valla abi iyi g-eziyorsun Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
gumusok Çevrimdışı gumusok Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Can_KSK
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Karşıyaka

MesajTarih: 30.07.2008 - 12:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fotoğraflar çok güzel, eğlenceli bir tatil olduğu belli. Yanlız arabada çocuklar varken o bira hiç yakışmamış direksiyon başındaki birisine. Genede 10 üzerinden 10 veririm ben böyle tatile
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 30.07.2008 - 12:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper Bravo
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 30.07.2008 - 12:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ömer Bozkurt, hani uğrayacaktın bana........... Sinirlendim
güzel gezip eğlenmişsiniz...... Bravo Bravo Bravo
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 30.07.2008 - 12:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Vallahi Ömer abi resimler bak bak bitmedi. Güzel bir gezi yapmışsın. Paylaşım için teşekkür ederim.
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bilecik /söğüt

MesajTarih: 30.07.2008 - 12:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel kareler paylaşım için teşekkürler ama araba kullanırken alkol amasınız daha iyi olacaktı
0554 290 3977
Başa dön
devrim11 Çevrimdışı devrim11 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
neuremencer
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 30.07.2008 - 12:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ömer Bozkurt, walla bu dünyada işin iş sende artık ahirete yatırım yapmak lazım Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum gez bakalım tatil de biter nasılsa bu arada ayak üstü kuzu cevirme muhabbeti super yakında yayılır dört bir yana allah içine sindirsin neşeniz daim olsun saglıcakla kal Bravo
sempatik_1982
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 30.07.2008 - 12:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Delirdim Delirdim Paylaşımın için teşekkürler abi saygılarımla
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal