Tarih: 30.07.2008 - 11:49 Mesaj konusu: 8 Gün 8 Gece Konya-İzmir-Antalya ;)
Direk konuya giriyim ben Şunu belirtmek isterimki İzmir'de bulunan dostlarım Serter-Onur-Halil-İbrahim-Bahadır
gerçekten 4/4 lük mükemmel insanlar.Beni çok mahçup ettiler. Göstermiş oldukları samimiyet ve içtenlik misafirperverlik çok hoş.
Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Konya'dan Çıkış
Serter'in Düldülü
İlk durak HalilRR kardeşimin işyeri
Silahtan korksak Trene binmeyiz (Gerçi hiç trene binmedim )
Güzel bir öğle yemeği
Halil'in eniştesi ama kardeş gibiler beni çaycı sandı herhalde
Serter-Halil
Bu gözler kimin
Serter
Sağ Kroşe
Sağlığına
Kızım Tuğçe ve kuzeni Sena
Tuğberk
Onur Karaca dostumun davetlisi olarak deniz kenarında muhteşem bir balık ziyafeti
Hayatımda ilk kez az da olsa balık yedim Kankam Hümeyra'yada bize eşlik ettiği için çok teşekkür ederim...
İzmir'in meşhur çayır-çimeni
Serter-coach2003
Onur Karaca
Başımın belası Motorcusado
bekr'in ufaklığı
yildiz_27 Sarı Civciv
coach2003-Bahadır
Ömer Bozkurt-Onur Karaca
Bu Midyelerin hepsini Hümeyra ve Bahattin yedi,pardon bir tanede bana verdiler
Tuğçe ve Sena
Tuğberk
Kayınbiraderim Aykut ve kızı Sena
Bunların hepsi benim
İşte benim restaurantım (Taze çiğ böbrek ve çeşit çeşit ızgaralar yani kırmızı et)
Bahadır
İzmir'den Antalya'ya doğru yola çıktık,Denizli'de ufak bir arıza
Denizli
buyrun Kuzu Çevirme
Antalya yazlıktayız
Yeğenlerim Mısra ve Seda
Antalya'da bir sürü serası olan Rıfat kardeşim
Çınar-Tuğberk
Şevki-Rıfat
Manavgat'ta çok sevdiğim ünlü oyuncu güzel insan Sezer Güvenir'in evinede uğradık...
Bücür Cadı dizisinin Bücür Cadısı Merve'de ordaydı Merve şuan Arka Sıradakiler dizisinde oynuyor.Fox TV de
Bücür Cadı ve Tuğberk
Tuğçe'm ve Bücür Cadı Merve
Serkan kardeşim
_________________ BoZKuRT MD
öMeR BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Ömer Bozkurt, gerçekden çok güzel birgündü ömer abimi iyiki tanımışım gerçekden 10 numara biri
herşey iyi güzel hoş ama çimlerin orda ömer abimiz bi zenciyle foto çekilmek istedi ama zenci bişiiler diyerek gtti ömer abinin o zenciye sövmesi herkesi öldrdü gülmekden
Ömer Bozkurt, ömer abi yine arada bi kaçamak yap izmire
halil abinin elinde bi video var onu koyacak habern olsn _________________
o bebeği ve midyeleri yerim.izmirim benim .bir de iki abi çok yakınlaşmış yav orda güzel vakit geçirmişsiniz herhalde Allah bozmasın.fotolar için teşekkürler _________________ dalımı kıranın ağacını sökerim...demiştim
Tarih: 30.07.2008 - 12:21 Mesaj konusu:
fotoğraflar çok güzel, eğlenceli bir tatil olduğu belli. Yanlız arabada çocuklar varken o bira hiç yakışmamış direksiyon başındaki birisine. Genede 10 üzerinden 10 veririm ben böyle tatile _________________ 0Rh(+)
çok güzel kareler paylaşım için teşekkürler ama araba kullanırken alkol amasınız daha iyi olacaktı _________________ motordelisidevrim@hotmail.com
0 rh +
0536 456 4443
0554 290 3977
Tarih: 30.07.2008 - 12:36 Mesaj konusu:
Ömer Bozkurt, walla bu dünyada işin iş sende artık ahirete yatırım yapmak lazım gez bakalım tatil de biter nasılsa bu arada ayak üstü kuzu cevirme muhabbeti super yakında yayılır dört bir yana allah içine sindirsin neşeniz daim olsun saglıcakla kal _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız