Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 1000RR KADIKÖYDE KİRALIK VERİLİYO..TANIYAN VARMI?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

1000RR KADIKÖYDE KİRALIK VERİLİYO..TANIYAN VARMI?

1000RR KADIKÖYDE KİRALIK VERİLİYO..TANIYAN VARMI?
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
racing_team86
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iStAnbuL p€ndiK

MesajTarih: 30.07.2008 - 14:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ARKADASLAR KADIKÖYDE KİRALIK RACİNG VAR.. SUZUKİ SRAD.. HONDA CBR 1000RR KİRALAMAYI DÜŞÜNÜYORUM..BU ARKASI TANIYAN VARMI?YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM!!
[url=http://www.sahibinden.com/---_kiraliktir_---WQQaXQQ10226481WQQpXQQdisplayitem&keyword=kiralık]Web Page Name[/url]

Ad MURAT
Soyad MERT
Telefon (İş) +90-534-7172892
Telefon (Cep) +90-506-4200257

Son Mesajdan 6 dakika sonra eklendi:

ARKADASLAR linki koymayı beceremedim unuttum daha dogrusu.. sahibinden comda bu motor..tanıyan varsa bişiler sorcagım

racing_fear@hotmail.com
Başa dön
racing_team86 Çevrimdışı racing_team86 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: ÇATIDAN/TERASTAN... EN UÇ NOKTADAN...

MesajTarih: 30.07.2008 - 15:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aradıgın şey bu sanırım :

link:

http://www.sahibinden.com/---_kiraliktir_---WQQaXQQ10226481WQQpXQQdisplayitem&keyword=kiralık

motor güzel e benziyor binemden bişe diemem Bravo Çok gülüyorum Çok gülüyorum Delirdim

JAPONLARIN_EFENDİSİ_MAKİNA_MÜHENDİSİ Göz kırpıyorum Bravo

En son serkan_yenidunya tarafından 30.07.2008 - 15:09 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
racing_team86
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.07.2008 - 15:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

serkan yeni dünya yetissn die acdım zatgen topici Gülümsüyorum Gülümsüyorum

racing_fear@hotmail.com
Başa dön
racing_team86 Çevrimdışı racing_team86 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
thefastbiker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mayemi M.D

MesajTarih: 30.07.2008 - 15:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

serkan_yenidunya, bu yukardaki link mi Gülümsüyorum şöförle mi kiralık Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum

Başa dön
thefastbiker Çevrimdışı thefastbiker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: ÇATIDAN/TERASTAN... EN UÇ NOKTADAN...

MesajTarih: 30.07.2008 - 15:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyiilerin dostu kötülerin düşmani iş basında Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum Çok gülüyorum Alkışlıyorum

JAPONLARIN_EFENDİSİ_MAKİNA_MÜHENDİSİ Göz kırpıyorum Bravo
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
efe_600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: .............0.9 [...34...]

MesajTarih: 30.07.2008 - 19:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardes motor kıralama ısını bırak ya dertsız basına dert mı lazım emanet mal dan hayır gelmez ıstanbul tarafıgı malum alah korusun en ufak seyde adam motor degerı kadar senet verıyon

At, sahibine göre kişner...
Başa dön
efe_600 Çevrimdışı efe_600 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
racing_team86
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.08.2008 - 21:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

öyle diyosun iyi güsel ama.. bana nasip olmuyo o motora bnmek..param olsa ALIRdm zaten.. kiralamakdan baska carem yok.

racing_fear@hotmail.com
Başa dön
Sync
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 03.08.2008 - 21:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1)Kaskosu olmayan motoru kiralamayin

2) Yeni tureyen bir kiralama cesidide, size calinti motorlari kiraliyorlar sahte ruhsat ile dikkatli olun.. (GSXR 1000 kiralayan bir arkadasimizin basina geldi)
Başa dön
Sync Çevrimdışı Sync Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 03.08.2008 - 21:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Üstündekini kiralasak Dil çıkarıyorum

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bedenci
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 03.08.2008 - 21:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet üstündeki olabilir Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum
Başa dön
bedenci Çevrimdışı bedenci Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
okanx
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: 33 OKN 33

MesajTarih: 04.08.2008 - 19:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

thefastbiker demiş ki:
serkan_yenidunya, bu yukardaki link mi Gülümsüyorum şöförle mi kiralık Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
okanx Çevrimdışı okanx Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
pitman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Y@RınIM YoK__SıKıNtI yOk__Ne FarK EdER

MesajTarih: 04.08.2008 - 19:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

way anasını bu fotoyu amma kullanan adam var
1000rr nette var
bıkepıcs de var
motosıklet.net de var
varda var
sımdıde sahıbınden de....
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 04.08.2008 - 19:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

belki tanıdığımız bir bayan, iğrenç kelimeler kullanmaktan çekinmeyenlere YUHH diyorum sadece Alkışlıyorum
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
pre_lude
Üye
Üye

MesajTarih: 04.08.2008 - 20:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslar bunları o bayanın yakını okusa hiç hoş olmaz hatta kan çıkar..
Başa dön
pre_lude Çevrimdışı pre_lude Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balmumcu, Istanbul

MesajTarih: 05.08.2008 - 05:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Imzayi atmadan once kagittaki en ufacik yaziyi bile okumak lazim. Bu isler sakaya gelmez. Adama motoru satmaya bile calisirlar bu devirde. Aman dikkat. İyi fikir

Merak etmeyin o bayanin yakini, bu resmi gorduyse bizden once o resmi oraya koyani yakar. Bravo
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal