Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Yeni sistemde Tüvturk...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Yeni sistemde Tüvturk...

Yeni sistemde Tüvturk...
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
photo
Üye
Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 30.07.2008 - 16:00    Mesaj konusu: Yeni sistemde Tüvturk... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar motorumun fenni muayenesi bitti ve yaptırmam lazım ama İzmirde eskiden çınarlıdaki kontrol istasyonuna gidip hemen halediyorduk.Ama yeni sistemde tüvturk denilen yeni bir yapıda oluyormuş ve araba ile giren bir arkadaşımın anlattıgına göre cok sıkı bir kontrol varmış.Acaba hiç burda muayeneye giden oldumu?Sürec nasıl oluyor.
Başa dön
photo Çevrimdışı photo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ozgur_654
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.07.2008 - 16:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

denizliden 2007 primera yı geçiremedi adam kendim şahit oldum tabi izmir nasıl bilemiyorum kontroller çoook fazla sıkılastı bi de bunu çıkardılar ... Beğenmedim
Volkan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 30.07.2008 - 16:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yanılıyor olabilirim ama sanırım Manisa ve Aydın'da eski usul devam ediyor
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 30.07.2008 - 16:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar ben şu an TÜVTÜRK denilen yerin merkezi plazasındayım. Burada çalışmıyorum yanlış anlaşılmasın. Burasının SAP (Dünya'nın en büyük ERP sistemi) sisteminin yazılım danışmanlığını yapıyorum, adamların sistemlerinin nasıl işlediğini bugün anlattılar bana. Motosiklet dahi çok sıkı kontrollerden geçecek artık herkesin kulağına küpe olsun, haberi olsun!!!

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

Bu arada Türkiye'de her yerde geçerli olacak bu yeni sistem. Kontroller gezici istasyonlarla da yapılacak. Her ile en az 1 tane geçici istasyon yaptırmaları gerekiyormuş, devlet baba böyle buyurmuş.
Max_PAYNE Çevrimdışı Max_PAYNE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
goldminermechanic
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ana yurdu manisa ama gümüşhane

MesajTarih: 30.07.2008 - 16:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Beyler eski sistemde de var olan fakat genelde uygulanmayan maddeler yeni oluşan konsirsuyum şirketi(TÜV TURK)tarafından yapılan eklemelerle bu yıl sonuna kadar tüm türkiyede devreye girecek ve artık karayolları dolayısiyle devlet bu işten elini eteğini çekecek tabi ki sadece denetleme görevi baki kalarak.

Volkan, dostumunda dediği gibi şu an belirtilen illerde eski sistem devam ediyor fakat manisa da ağustos ayının sonlarına doğru kafileye katılacak.

eğer mevcut kriterlerini yerine getirdiğiniz sürece vizeden korkmayın ama standardınızda problem varsa reddedilirsiniz.

bunları nereden biliyorum=sitemizde üye olan ve benim öz kardeşim olan"cagdass" TÜV TURK kontrol uzmanı ve kontrol uzman eğitimcisi eğer isterseniz kendisi size daha detaylı ve en doğru bilgiyi verecektir Göz kırpıyorum
ozgur_654
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.07.2008 - 16:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Volkan, yanılmıyorsun biraz daha yanılmıyorsam 70 ytl kadar verdin mi çok rahat geçiriyolarmış Bravo
marcopasa
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: balıkesir,denizli

MesajTarih: 30.07.2008 - 16:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

denizli de o kadar sıkı bir sistem varki ben arabasını yakanı duydum muyane yerinde geçenlerde oradaki bir görevliyi bacağından vurmuşlar şimdi o kadar sıkı değil diyorlar ama ben daha muayene yaptırmadım
thefastbiker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mayemi M.D

MesajTarih: 30.07.2008 - 17:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

izmirde forum bornovanın ilerisinde diye hatrlyrum bi tabela vardı araç muayne istayyonu tuvtürk fln yazıyordu.

Başa dön
thefastbiker Çevrimdışı thefastbiker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 30.07.2008 - 17:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Volkan demiş ki:
Yanılıyor olabilirim ama sanırım Manisa ve Aydın'da eski usul devam ediyor
somada eski usül var diye çewre illerden nekadr araç varsa burda....
yemin ederim arabadan geçilmiyor burası salı-perşembe günleri. Beğenmedim
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
efe_600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: A.Y.D.I.N [...34...]

MesajTarih: 30.07.2008 - 19:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardes aydında eskı usul devam edıyor adam 2006 model arabaya gecıremedı denızlıde dobloya gecıremedı herseyı orjınalken adam gecıremedı adam ısyan edıyordu bız munubuscu arkadaslardan duyduk

NE BEKAR NE İLİŞKİDE 7/24 ÇELİŞKİDE
Başa dön
efe_600 Çevrimdışı efe_600 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kaya76
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: frankfurt / almanya

MesajTarih: 30.07.2008 - 19:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Vay sonunda,Türkiyede mükemmel bir uydgulama baslamis Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Devleti tebrik ediyorum Alkışlıyorum
Bu uygulama basta kötü gözüksede,ileride kazalarin ve can kayiplarinin azalmasiyla degerini göstereceketir..yeterki ayni SIKILIKta devam etsin..Biz millet olarak zorunlu kalmadikca bazi seyleri yaptirmayan bir toplumuz..Bakin görün,Türkiyedede bundan sonra buradaki gibi eski motorlar,sifir modellere temizlik olarak kafa tutacak...Adam bakim yaptirmassa,özen göstermesse motorunu kullanamayacak cünkü..
bu arada tekrar bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum
umarim bir yetkili bu forumu okuyup,acikta bulunan eski yerlere bir göz atar ve gerekli kanuni uygulamayi yapar...
bizlerde bundan sonra yollarda freni patlayan kamyonlarin altinda kalma korkusuyla arac kullanmayiz Bravo Bravo
Başa dön
kaya76 Çevrimdışı kaya76 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 30.07.2008 - 19:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

en fazla 1 yıl sürer bence buda gider yeni bişeyler gelir Çok gülüyorum
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SABER
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.07.2008 - 19:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaya76,haklısın ,sana katılıyorum,ancak bizim insanımız bu kadar yetkiye alışık degildir, hazmetmesi zor,sancılı olacak .çok tartışma duyarız diyorum .

PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Başa dön
SABER Çevrimdışı SABER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
TdagliSaban
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 30.07.2008 - 19:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hic zannetmem hemen gidecegini. Tüvtürk bir alman Tüv sirketidir, adamlar türkiyeye girmek icin milyarlari döktüler simdide lokumlarini yiyecekler. Tesekkürler AKP bunuda sattiniz, bakalim ileride yabancilara satmaya ne bulacaksiniz.
Başa dön
TdagliSaban Çevrimdışı TdagliSaban Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 30.07.2008 - 19:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sana şöyle anlatayım Çok gülüyorum izmirde bi abimiz fenni muaynesi için istasyona gitmiş,arabada çizik dahi yokmuş anlatılanlara göre. sadece ön camına gelen udak taş ile ön cam çok ama çok az çatlamış Çok gülüyorum muayneci abimizde bunu görünçe ön cama çekiçle dalmış paramparça etmiş, sonrası mı Çok gülüyorum muayneci abiden bi daha haber alınmamış olay yerinde aracın sahibi çekici almış ve muayneci abinin kafasını parçalamaış Çok gülüyorum not: entersan ama gerçek bir hikaye (bu sne eiçinde oluyır bu olay)

Son Mesajdan 6 dakika sonra eklendi:

Alıntı:

bakalim ileride yabancilara satmaya ne bulacaksiniz.

ben burda çok güzel bi cevap verirsim ama burası MD burda yapamam... AKP sağolsun varımızı yoğumuzu sattı. bu kadar sene giremeyen yabancılar şu dönemde oturduğunuz evi bile satın aldılar... sorulduğunda ise ata binmeyi bile beceremeyen beye Sinirlendim "ne olcak ki canım toprakları taşıyacak değiller ya" diyor Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim sonumuz hiç hayırlı değil beyler hemde hiç

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)
Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal