Tarih: 30.07.2008 - 16:00 Mesaj konusu: Yeni sistemde Tüvturk...
Arkadaşlar motorumun fenni muayenesi bitti ve yaptırmam lazım ama İzmirde eskiden çınarlıdaki kontrol istasyonuna gidip hemen halediyorduk.Ama yeni sistemde tüvturk denilen yeni bir yapıda oluyormuş ve araba ile giren bir arkadaşımın anlattıgına göre cok sıkı bir kontrol varmış.Acaba hiç burda muayeneye giden oldumu?Sürec nasıl oluyor.
denizliden 2007 primera yı geçiremedi adam kendim şahit oldum tabi izmir nasıl bilemiyorum kontroller çoook fazla sıkılastı bi de bunu çıkardılar ... _________________ Egemenlik kayıtsız ve şartsız milletindir.
Tarih: 30.07.2008 - 16:27 Mesaj konusu:
Arkadaşlar ben şu an TÜVTÜRK denilen yerin merkezi plazasındayım. Burada çalışmıyorum yanlış anlaşılmasın. Burasının SAP (Dünya'nın en büyük ERP sistemi) sisteminin yazılım danışmanlığını yapıyorum, adamların sistemlerinin nasıl işlediğini bugün anlattılar bana. Motosiklet dahi çok sıkı kontrollerden geçecek artık herkesin kulağına küpe olsun, haberi olsun!!!
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
Bu arada Türkiye'de her yerde geçerli olacak bu yeni sistem. Kontroller gezici istasyonlarla da yapılacak. Her ile en az 1 tane geçici istasyon yaptırmaları gerekiyormuş, devlet baba böyle buyurmuş. _________________ Kenan
Honda VFR 800
Kayıt: Dec 23, 2007 Mesajlar: 1075 Nereden: ana yurdu manisa ama gümüşhane
Tarih: 30.07.2008 - 16:29 Mesaj konusu:
Beyler eski sistemde de var olan fakat genelde uygulanmayan maddeler yeni oluşan konsirsuyum şirketi(TÜV TURK)tarafından yapılan eklemelerle bu yıl sonuna kadar tüm türkiyede devreye girecek ve artık karayolları dolayısiyle devlet bu işten elini eteğini çekecek tabi ki sadece denetleme görevi baki kalarak.
Volkan, dostumunda dediği gibi şu an belirtilen illerde eski sistem devam ediyor fakat manisa da ağustos ayının sonlarına doğru kafileye katılacak.
eğer mevcut kriterlerini yerine getirdiğiniz sürece vizeden korkmayın ama standardınızda problem varsa reddedilirsiniz.
bunları nereden biliyorum=sitemizde üye olan ve benim öz kardeşim olan"cagdass" TÜV TURK kontrol uzmanı ve kontrol uzman eğitimcisi eğer isterseniz kendisi size daha detaylı ve en doğru bilgiyi verecektir _________________ dost zararıyla taşınır AB RH (+)
Volkan, yanılmıyorsun biraz daha yanılmıyorsam 70 ytl kadar verdin mi çok rahat geçiriyolarmış _________________ Egemenlik kayıtsız ve şartsız milletindir.
Kayıt: Mar 27, 2007 Mesajlar: 490 Nereden: balıkesir,denizli
Tarih: 30.07.2008 - 16:43 Mesaj konusu:
denizli de o kadar sıkı bir sistem varki ben arabasını yakanı duydum muyane yerinde geçenlerde oradaki bir görevliyi bacağından vurmuşlar şimdi o kadar sıkı değil diyorlar ama ben daha muayene yaptırmadım _________________ m.demirtas10@hotmail.com
kardes aydında eskı usul devam edıyor adam 2006 model arabaya gecıremedı denızlıde dobloya gecıremedı herseyı orjınalken adam gecıremedı adam ısyan edıyordu bız munubuscu arkadaslardan duyduk _________________
NE BEKAR NE İLİŞKİDE 7/24 ÇELİŞKİDE
Kayıt: Jun 16, 2005 Mesajlar: 1146 Nereden: frankfurt / almanya
Tarih: 30.07.2008 - 19:36 Mesaj konusu:
Vay sonunda,Türkiyede mükemmel bir uydgulama baslamis Devleti tebrik ediyorum
Bu uygulama basta kötü gözüksede,ileride kazalarin ve can kayiplarinin azalmasiyla degerini göstereceketir..yeterki ayni SIKILIKta devam etsin..Biz millet olarak zorunlu kalmadikca bazi seyleri yaptirmayan bir toplumuz..Bakin görün,Türkiyedede bundan sonra buradaki gibi eski motorlar,sifir modellere temizlik olarak kafa tutacak...Adam bakim yaptirmassa,özen göstermesse motorunu kullanamayacak cünkü..
bu arada tekrar bravo
umarim bir yetkili bu forumu okuyup,acikta bulunan eski yerlere bir göz atar ve gerekli kanuni uygulamayi yapar...
bizlerde bundan sonra yollarda freni patlayan kamyonlarin altinda kalma korkusuyla arac kullanmayiz _________________ suyuna,havasina canim kurban topragina...
ne mutlu Türk`üm diyene
T-ROCK-YA varmi daha ötesi??!!..
kaya76,haklısın ,sana katılıyorum,ancak bizim insanımız bu kadar yetkiye alışık degildir, hazmetmesi zor,sancılı olacak .çok tartışma duyarız diyorum . _________________
PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Hic zannetmem hemen gidecegini. Tüvtürk bir alman Tüv sirketidir, adamlar türkiyeye girmek icin milyarlari döktüler simdide lokumlarini yiyecekler. Tesekkürler AKP bunuda sattiniz, bakalim ileride yabancilara satmaya ne bulacaksiniz.
Kayıt: Jun 01, 2006 Mesajlar: 2263 Nereden: istanbul/bayrampaşa
Tarih: 30.07.2008 - 19:54 Mesaj konusu:
sana şöyle anlatayım izmirde bi abimiz fenni muaynesi için istasyona gitmiş,arabada çizik dahi yokmuş anlatılanlara göre. sadece ön camına gelen udak taş ile ön cam çok ama çok az çatlamış muayneci abimizde bunu görünçe ön cama çekiçle dalmış paramparça etmiş, sonrası mı muayneci abiden bi daha haber alınmamış olay yerinde aracın sahibi çekici almış ve muayneci abinin kafasını parçalamaış not: entersan ama gerçek bir hikaye (bu sne eiçinde oluyır bu olay)
Son Mesajdan 6 dakika sonra eklendi:
Alıntı:
bakalim ileride yabancilara satmaya ne bulacaksiniz.
ben burda çok güzel bi cevap verirsim ama burası MD burda yapamam... AKP sağolsun varımızı yoğumuzu sattı. bu kadar sene giremeyen yabancılar şu dönemde oturduğunuz evi bile satın aldılar... sorulduğunda ise ata binmeyi bile beceremeyen beye "ne olcak ki canım toprakları taşıyacak değiller ya" diyor sonumuz hiç hayırlı değil beyler hemde hiç _________________ 02 blue HONDA ACTIVA (fırpır)
MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo ) (A RH -)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız