Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ATV de DOLU DİZGİN YILLAR..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ATV de DOLU DİZGİN YILLAR..

ATV de DOLU DİZGİN YILLAR..
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 30.07.2008 - 20:55    Mesaj konusu: ATV de DOLU DİZGİN YILLAR.. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

az önce reklamlarını izledim bol miktarda race makina olan bir dizi sanırım imajı biraz daha yere vurcaklar reklamlardan anladığım o Gülümsüyorum haftaya carsamba 20:40ta..

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
GhostEnduro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL HONDA

MesajTarih: 30.07.2008 - 20:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motor ve motorcuları kötüleyecek bir dizi gibi duruyor.. Biz istediğimiz kadar düzeltmeye çalışalım, herkeste fikir sabit; motorcu=serseri Beğenmedim
Michael
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 30.07.2008 - 21:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kanal 1 dede motorla iligli bir dizi vardı adam mobylet sürüyo bi kadın gelio yanına touring mi ne var altına pek dikkat etmedim =)
Başa dön
Michael Çevrimdışı Michael Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
yasenya_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: şehirden_

MesajTarih: 30.07.2008 - 21:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

merakla bekliyorum.GhostEnduro, abi yok be o tarz insanlar bayağı azaldı artık.ya da bana öylelelri denk geliyor Gülümsüyorum

dikkat agresif deli...
Başa dön
yasenya_ Çevrimdışı yasenya_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: ÇATIDAN/TERASTAN... EN UÇ NOKTADAN...

MesajTarih: 30.07.2008 - 21:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

basalım mı sabah gazetesini Gülümsüyorum

JAPONLARIN_EFENDİSİ_MAKİNA_MÜHENDİSİ Göz kırpıyorum Bravo
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 30.07.2008 - 21:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Michael, o bayanın altında kawa z1000 var bende izledim o reklamı ama hatun süper Delirdim

serkan_yenidunya, basalım serkan basalım Gülümsüyorum
depresif_motorcu şimdi Çevrimiçi depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
skp
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

MesajTarih: 30.07.2008 - 21:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben izlemeyi düşünüyorum - osman sınav oğlunu oynatıyo galiba başrolde babası yönetmen oğlu başrol

Başa dön
skp Çevrimdışı skp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CbrErcan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Anadolu Yakası

MesajTarih: 30.07.2008 - 21:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Osman Sınav'dan hayata doludizgin koşan bir gençlik hikayesi... Dil çıkarıyorum
İşte fragman;
http://melodizi.blogspot.com/2008/07/doludizgin-yillar-fragman.html

Volume : ıııııııııı[]ıı Bass : ıııııııııı[]ıı Treble : ıııııı[]ıııııı
Başa dön
CbrErcan Çevrimdışı CbrErcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GhostEnduro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL HONDA

MesajTarih: 30.07.2008 - 21:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yasenya_, yanına geldiklerinde oyle diyorlar, ama yolda giderken arkandan serseri diyorlar...
Geçen gün başıma geldi, adam çat diye yola çıktı... bir anda önümde kaldı, bastım frene durdum.. adam özür dileyecek pardon görmedim falan diyecek derken, dediği aynen şu oldu '' nedir şu istanbulun bu motorculardan çektiği '' ben bunu duydum ve direkt adamın yüzüne, asıl senin gibi öküzlerden çekiyor bu istanbul dedim... daha da ileri gidecektim ama adam aynen uzadı, arkasından az daha soylendim, sinirim geçmedi Çok gülüyorum
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.07.2008 - 21:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CbrErcan, olum bende bu dizinin adını arıyodum saol Çok gülüyorum
depresif_motorcu şimdi Çevrimiçi depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
CbrErcan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Anadolu Yakası

MesajTarih: 30.07.2008 - 21:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hikayedeki genç; Barış, ailesi tarafından başarılı olması için zorlanan bir genç… Ancak Barış bu durumdan bıkmaya başlıyor ve içinde eksik kalmış bazı şeyleri hız tutkusuna dönüştürüyor. Bu tutkunun ona zarar verebileciğini düşünen ailesi, Barış’ı at çiftliğine yolluyor.
(Kısaca dizinin konusu motosiklete karşı olan bi aile)

Volume : ıııııııııı[]ıı Bass : ıııııııııı[]ıı Treble : ıııııı[]ıııııı
Başa dön
CbrErcan Çevrimdışı CbrErcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.07.2008 - 21:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hikaye

19 yaşında bir hukuk öğrencisi olan Barış, günümüzde maddi durumu ve sosyal statüsü iyi olan hemen her ailenin çocuğu gibi klasik proje çocuklarından biridir. Hep en iyi okullarda okumuş, tüm öğrencilik hayatı bu okulları kazanmaya çalışmakla geçmiştir.

Ancak Barış ailesinin istediği gibi bir genç adam olma yolunda ilerliyor gibi görünse de aslında hiçbir şey göründüğü gibi değildir!!! Çünkü Barış istemi dışında programlanmış bütün bu hayatında hep bir çıkış noktası aramış ve sonunda çıkışı ailesinin asla onaylamayacağını bildiği hız tutkusunda bulmuştur…

Bu delicesine hız tutkusu Barış’ın hayatının hiç beklemediği şekilde değişmesine sebep olacak ve Barış’ın İstanbul’da başlayan fırtınalı hikayesi; şehrin kaos ortamından sıyrılarak Ömerli’deki sıradışı bir çiftliğe kadar uzanacaktır…

Farklı bir çevreden gelen Barış bir yandan yepyeni bir hayatla karşılaşırken çiftliğin diğer gençleri Gülşen, Bekir, Feraye ve Aliço’nun hayatları da Barış’ın gelişiyle birlikte yavaş yavaş değişmeye başlayacaktır…

alıntıdır : http://www.doludizginyillar.com/

Son Mesajdan 27 saniye:

CbrErcan, evet ercen ben daha açıklayıcısını yazdım Bravo
yasenya_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.07.2008 - 21:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GhostEnduro, Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum bayan olduğum için pek serseri diyen çıkmadı bize daha kötü tabirlerde bulunuyorlar İstemiyorum

dikkat agresif deli...
Başa dön
ASLI_
Üye
Üye

Nereden: Izmir

MesajTarih: 30.07.2008 - 21:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yasenya_, Ben motor kullanan her bayan gördüğümde helal olsun kıza diyip, motoru hiç sevmeyen sevgilime gururla gösteriyorum Çoook seviyorum
Başa dön
ASLI_ Çevrimdışı ASLI_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yasenya_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.07.2008 - 21:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ASLI_, Üzgünüm Allah kolaylık versin o zor işte Üzgünüm yaptığın yorumu da üstüme alınıp sana Alkışlıyorum Gülümsüyorum

dikkat agresif deli...
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal