Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6247 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 30.07.2008 - 20:55 Mesaj konusu: ATV de DOLU DİZGİN YILLAR..
az önce reklamlarını izledim bol miktarda race makina olan bir dizi sanırım imajı biraz daha yere vurcaklar reklamlardan anladığım o haftaya carsamba 20:40ta.. _________________
Kayıt: Feb 06, 2007 Mesajlar: 1283 Nereden: ISTANBUL HONDA
Tarih: 30.07.2008 - 20:58 Mesaj konusu:
Motor ve motorcuları kötüleyecek bir dizi gibi duruyor.. Biz istediğimiz kadar düzeltmeye çalışalım, herkeste fikir sabit; motorcu=serseri _________________ 0 rh+
merakla bekliyorum.GhostEnduro, abi yok be o tarz insanlar bayağı azaldı artık.ya da bana öylelelri denk geliyor _________________ dalımı kıranın ağacını sökerim...demiştim
Kayıt: Feb 06, 2007 Mesajlar: 1283 Nereden: ISTANBUL HONDA
Tarih: 30.07.2008 - 21:13 Mesaj konusu:
yasenya_, yanına geldiklerinde oyle diyorlar, ama yolda giderken arkandan serseri diyorlar...
Geçen gün başıma geldi, adam çat diye yola çıktı... bir anda önümde kaldı, bastım frene durdum.. adam özür dileyecek pardon görmedim falan diyecek derken, dediği aynen şu oldu '' nedir şu istanbulun bu motorculardan çektiği '' ben bunu duydum ve direkt adamın yüzüne, asıl senin gibi öküzlerden çekiyor bu istanbul dedim... daha da ileri gidecektim ama adam aynen uzadı, arkasından az daha soylendim, sinirim geçmedi _________________ 0 rh+
Kayıt: May 08, 2008 Mesajlar: 1710 Nereden: İstanbul/Anadolu Yakası
Tarih: 30.07.2008 - 21:20 Mesaj konusu:
Hikayedeki genç; Barış, ailesi tarafından başarılı olması için zorlanan bir genç… Ancak Barış bu durumdan bıkmaya başlıyor ve içinde eksik kalmış bazı şeyleri hız tutkusuna dönüştürüyor. Bu tutkunun ona zarar verebileciğini düşünen ailesi, Barış’ı at çiftliğine yolluyor.
(Kısaca dizinin konusu motosiklete karşı olan bi aile) _________________
19 yaşında bir hukuk öğrencisi olan Barış, günümüzde maddi durumu ve sosyal statüsü iyi olan hemen her ailenin çocuğu gibi klasik proje çocuklarından biridir. Hep en iyi okullarda okumuş, tüm öğrencilik hayatı bu okulları kazanmaya çalışmakla geçmiştir.
Ancak Barış ailesinin istediği gibi bir genç adam olma yolunda ilerliyor gibi görünse de aslında hiçbir şey göründüğü gibi değildir!!! Çünkü Barış istemi dışında programlanmış bütün bu hayatında hep bir çıkış noktası aramış ve sonunda çıkışı ailesinin asla onaylamayacağını bildiği hız tutkusunda bulmuştur…
Bu delicesine hız tutkusu Barış’ın hayatının hiç beklemediği şekilde değişmesine sebep olacak ve Barış’ın İstanbul’da başlayan fırtınalı hikayesi; şehrin kaos ortamından sıyrılarak Ömerli’deki sıradışı bir çiftliğe kadar uzanacaktır…
Farklı bir çevreden gelen Barış bir yandan yepyeni bir hayatla karşılaşırken çiftliğin diğer gençleri Gülşen, Bekir, Feraye ve Aliço’nun hayatları da Barış’ın gelişiyle birlikte yavaş yavaş değişmeye başlayacaktır…
GhostEnduro, bayan olduğum için pek serseri diyen çıkmadı bize daha kötü tabirlerde bulunuyorlar _________________ dalımı kıranın ağacını sökerim...demiştim
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız