Tarih: 30.07.2008 - 22:59 Mesaj konusu: Z750 Nasıl Bilirsiniz..!!!
Arkadaşlar Ben ER-5 Sonra motor beğeniyordum bu Z750 çok Hoşuma Gitti fiyatıda taksitle falan bana uygun almayı düşünüyorum.Bu Motorun Tipinde Başka Önericeğiniz Bir Motor Varsa Paylaşalım...
Birde Kulananlarımın Varsa.
Performansı nasıl?
Uzun Yol Gidebilirmi?
Hızı Nasıl?
....TEKNİK ÖZELLİKLERİ....
MAKİNE TİPİ : 4-zamanlı,su soğutmalı, Sıra - 4 silindir
Tarih: 30.07.2008 - 23:07 Mesaj konusu:
dostum fz 6,gsr 600 ve honda 600 f hornet bu sıklette motorlar..z 750 adından da anlaşılacağı üzere 750 lık,hepsi güzel motorlar..bence fiyat ve performans olarak en ideali gsr 600 gibi duruyor.ben de onda karar kıldım seni bilemem.gsr hariç diğerleri biraz pahalı.. _________________ TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR..TANRI TÜRKÜ KORUSUN!!
Tarih: 30.07.2008 - 23:20 Mesaj konusu:
CheGUEVARA, haklısın en yakışıklıları Z750.ama ikinci elini,parçasını cartunu curtunu hepsini düşünmek lazım..kawa bayii ve servis ağı olarak Türkiye de geri kalmış bi marka bence.ikinci el fiyatlarını takıp edıyorum sürekli,z750 ıle dıgerlerı arasında bi uçuum yok..ama yakıtı,performnansı falan dersen onları kullanan arkadaşlar bilir. _________________ TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR..TANRI TÜRKÜ KORUSUN!!
2-3 ay kadar önceydi.. Karşıyaka - Konak arası Altınyol mevkiinde, Ahmet Mehmet Önal kardeşimzi, metalik gri bir Z750'nin üzerinde kaybetmiştik.. Kızmayın lütfen, ama her gördüğümde bu motoru gözlerim doluyo... _________________ » Saatin kadranına sıkışmış hayallerim.. Ölüm de, yaşam da gittiği yere kadar.. «
Tarih: 30.07.2008 - 23:54 Mesaj konusu:
benim zx10r im var ama bunu almadan once z750 baya bi icimi kemirmisti bana sorarsan naked lerin icinde en vahsi ve cekici molani bu _________________ Bu yollar Daha ÇoooOOooK AgLıYAcak !!!
Tarih: 31.07.2008 - 00:25 Mesaj konusu:
kararını naked bike verdiysen güzel ve yakışıklı bi motosiklet. ama race kullandysan aratır onu söyliyim.performans konusundada 600lere 150cc fazlasıyla daha cezbedici _________________ Yava? gitme ezilirsin,Hızlı gitme ölürsün..
NAKET LARIN ICINDE EN GUZEL EN AGRESIF MOTORLARDAN BIRI BU BENCE BEN BI KAC DEFA KULLANMA SANSIM OLDU BANA COK GUZEL GELDI AGRESIF BI MAKINE BENDE HIC DUSUNME AL DERIM AMA KULLANAN ARKADASLARINDA FIKIRLERINE AL DERIM SERVISI NASIL PARCA SIKINTISI VAR MI BUNLARDA COK ONEMLI _________________
At, sahibine göre kişner...
olum cemal napçan sen bunu sana asıl zzr1400'lazım
hakkatten güzel bi motor bu severim kawa'nın her makinasını _________________ Fırat ÜNER İzmir MD
ѕєƒαѕıηı ѕüяüмüz αşкıη, ¢єƒαѕıηı∂α çєкєяιz.! υℓтяαѕℓα&
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız