Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Z750 Nasıl Bilirsiniz..!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Z750 Nasıl Bilirsiniz..!!!

Z750 Nasıl Bilirsiniz..!!!
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
CheGUEVARA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: CüBa

MesajTarih: 30.07.2008 - 22:59    Mesaj konusu: Z750 Nasıl Bilirsiniz..!!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar Ben ER-5 Sonra motor beğeniyordum bu Z750 çok Hoşuma Gitti fiyatıda taksitle falan bana uygun almayı düşünüyorum.Bu Motorun Tipinde Başka Önericeğiniz Bir Motor Varsa Paylaşalım...
Birde Kulananlarımın Varsa.
Performansı nasıl?
Uzun Yol Gidebilirmi?
Hızı Nasıl?

....TEKNİK ÖZELLİKLERİ....

MAKİNE TİPİ : 4-zamanlı,su soğutmalı, Sıra - 4 silindir

SİLİNDİR HACMİ : 748 cc

SİLİNDİR, ÇAP x STROK : 68.4 x 50.9 mm

SIKIŞTIRMA ORANI : 11.3:1

SÜBAP SİSTEMİ : DOHC, 16 sübap

MAKSİMUM GÜÇ/TORK : 106 PS/10.500 rpm / 78 N.m 8.300 rpm

KARBURATÖR : Elektronik Yakıt Enjektörlü 32 x 4 Keihin

ATEŞLEME : Dijital TCBI

MARŞ SİSTEMİ : Elektrik

ŞANZIMAN : 6 - vites

ŞASİ TİPİ : Yüksek Gerilimli Çelik

KASTER / TRAIL : 24.5' / 103 mm

SÜSPANSİYON ÖN/ARKA : 41 mm teleskopik çatal / Uni-Trak

LASTİK ÖN / ARKA : 120/70 ZR 17M/C / 180/55 ZR 17M/C

FREN ÖN / ARKA : Çift Disk 300 mm,4- piston kaliper / Tek Disk 250 mm, Tek piston kaliper

TEKERLEK ÇALIŞMASI ÖN / ARKA : 120 / 125 mm

BOYUTLAR UxGxY : 2085 x 805 x 1100 mm

AKS AÇIKLIĞI : 1440 mm

SELE YÜKSEKLİĞİ : 815 mm

YAKIT KAPASİTESİ : 18.5 Lt

KURU AĞIRLIK : 203 Kg

Şimdiden Teşekkürler...

˜°mø†ørã¢ïñq••
avci_92@hotmail.com
Başa dön
CheGUEVARA Çevrimdışı CheGUEVARA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
buracQ
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: izmir

MesajTarih: 30.07.2008 - 23:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Z750 Nasıl Bilirsiniz

Benim Bildiğim bu biri vefat edince söyleniyor ama neyse Gülümsüyorum

İyi bilirdik Çok gülüyorum madem ole Adet yerini bulsun
CheGUEVARA
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.07.2008 - 23:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

buracQ, Çok gülüyorum

˜°mø†ørã¢ïñq••
avci_92@hotmail.com
Başa dön
CheGUEVARA Çevrimdışı CheGUEVARA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
motodrift_54
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 30.07.2008 - 23:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

görünüşünden iyi bilirim ama içini bilemicem düzce de vardı bitane Delirdim
loriss
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bergama

MesajTarih: 30.07.2008 - 23:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum fz 6,gsr 600 ve honda 600 f hornet bu sıklette motorlar..z 750 adından da anlaşılacağı üzere 750 lık,hepsi güzel motorlar..bence fiyat ve performans olarak en ideali gsr 600 gibi duruyor.ben de onda karar kıldım seni bilemem.gsr hariç diğerleri biraz pahalı..
CheGUEVARA
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.07.2008 - 23:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

loriss, dosrum ben hesine baktım.gsr 600müş.hornet'miş.içlerinde en şekil görülen bu. Bravo teşekkürler bu arada

˜°mø†ørã¢ïñq••
avci_92@hotmail.com
Başa dön
loriss
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bergama

MesajTarih: 30.07.2008 - 23:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CheGUEVARA, haklısın en yakışıklıları Z750.ama ikinci elini,parçasını cartunu curtunu hepsini düşünmek lazım..kawa bayii ve servis ağı olarak Türkiye de geri kalmış bi marka bence.ikinci el fiyatlarını takıp edıyorum sürekli,z750 ıle dıgerlerı arasında bi uçuum yok..ama yakıtı,performnansı falan dersen onları kullanan arkadaşlar bilir. Göz kırpıyorum
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.07.2008 - 23:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok iyi biliriz çok delikanlı çok efendidir Dil çıkarıyorum öle saça böyle tarak Çok gülüyorum

Basit Cümleyi Türkçe Karakterler,Basit İnsanı ise Karaktersizler Oluşturur!!
Başa dön
kdrygz Çevrimdışı kdrygz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
MyMooN_Izmir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 30.07.2008 - 23:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2-3 ay kadar önceydi.. Karşıyaka - Konak arası Altınyol mevkiinde, Ahmet Mehmet Önal kardeşimzi, metalik gri bir Z750'nin üzerinde kaybetmiştik.. Kızmayın lütfen, ama her gördüğümde bu motoru gözlerim doluyo... Üzgünüm

Mail & Msn » ben@mertersoz.com

En son MyMooN_Izmir tarafından 30.07.2008 - 23:23 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
MyMooN_Izmir Çevrimdışı MyMooN_Izmir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
CheGUEVARA
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.07.2008 - 23:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

loriss, Bravo

Son Mesajdan 58 saniye:

Alıntı:

Çok iyi biliriz çok delikanlı çok efendidir öle soruya böle cevap

İiiki Bi hata Yaptık haa.hemen mana arıyonuz Öfkeliyim Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

MyMooN_Izmir, allah rahmet eylesin Üzgünüm Üzgünüm

˜°mø†ørã¢ïñq••
avci_92@hotmail.com
Başa dön
irmese
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 30.07.2008 - 23:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim zx10r im var ama bunu almadan once z750 baya bi icimi kemirmisti bana sorarsan naked lerin icinde en vahsi ve cekici molani bu
kawasakiglr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 31.07.2008 - 00:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kararını naked bike verdiysen güzel ve yakışıklı bi motosiklet. ama race kullandysan aratır onu söyliyim.performans konusundada 600lere 150cc fazlasıyla daha cezbedici Bravo
iskorpitixcihan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.07.2008 - 00:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla m güzel motor allah sahibine bağışlasın
Başa dön
iskorpitixcihan Çevrimdışı iskorpitixcihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
efe_600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: .............0.9 [...34...]

MesajTarih: 31.07.2008 - 00:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NAKET LARIN ICINDE EN GUZEL EN AGRESIF MOTORLARDAN BIRI BU BENCE BEN BI KAC DEFA KULLANMA SANSIM OLDU BANA COK GUZEL GELDI AGRESIF BI MAKINE BENDE HIC DUSUNME AL DERIM AMA KULLANAN ARKADASLARINDA FIKIRLERINE AL DERIM SERVISI NASIL PARCA SIKINTISI VAR MI BUNLARDA COK ONEMLI

At, sahibine göre kişner...
Başa dön
efe_600 Çevrimdışı efe_600 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 31.07.2008 - 00:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

olum cemal napçan sen bunu sana asıl zzr1400'lazım Dil çıkarıyorum

hakkatten güzel bi motor bu severim kawa'nın her makinasını Bravo
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal