Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - SS konusunda bir sorum var

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

SS konusunda bir sorum var

SS konusunda bir sorum var
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
leventse
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: kyrykkale ankara/bilkent

MesajTarih: 31.07.2008 - 00:04    Mesaj konusu: SS konusunda bir sorum var Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Selamlar

iki senelik motosiklet kullanıcısıyım. 125, 150 ve 250 lik motosikletler kullandım. 5500 km şehiriçi- şehirdışı tecrübem var(otobandan taşlı çakıllı dağ köyü yoluna kadar her çeşit yolda kullandım). Şehirdışı seyahatlerim genelde uzun yolculuklar (günde 250 ila 500 km civarı). SS için yeterince tecrübeye sahip olduğumu düşünüyorum tabi alır almaz 200+ yapmak niyetinde değilim. Şimdi sorum şu 600 lük bir ss kullanabilirim diye düşünüyorum ancak 1000 lik alsam kullanabilirmiyim? Hakkını vererek kullanmaktan bahsetmiyorum tabiki hakkını veremiyeceğim başlangıcta biliyorum. Gaza gelen biri değilim uzun bir süre yavaş gideceğimden eminim ama 1000 liği zaptedebilirmiyim 600 lükten yavaş kullanımlarda çok farkı varmı onu merak ediyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkkürler.
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
efe_600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: A.Y.D.I.N [...34...]

MesajTarih: 31.07.2008 - 00:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KARDES 600 AL BENCE 1000 LİGE HIC BULASMA KENDINE HAZIR HISSEDIORSAN 600 AL Bİ KAC SENE ONLA TAKIL SONRA YUKSELTIRSIN 600 ALSANDA GORECEKSIN KULANDIGIN MOTORLA DAGLAR GIBI FARK VAR ARASINDA SATEN ISTESENDE 200 CIKAMASSIN BN ILK DENEDIGIMDE BUYUK MAKINAYA 3 SENE OLUYOR KASK FILAN YOK BASIMDA 180 E CIKTIM NEFES ALAMADIM ASA YUKARA 200 CIVARI MOTORU BI AN DURDURAMICAM SANDIM HIC UNUTMUYORUM ILK CIKTIGIMDA SATEN SENDE OLE EDERSIN AGARDAN BASLARSIN KARDES NE ALACAGINA KARAR VERDIN MI
Başa dön
efe_600 şimdi Çevrimiçi efe_600 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kawasakiglr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 31.07.2008 - 00:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

race makina tecrübesi çok farklı oldugnu düşünüyorum,çünkü sag elinde çokyüksek hızlara hükmedecek bi güç var ve bunu biliyosun.
ben derimki kesinlikle 600cc almalısın. 1000cc acemi oldugun için seni yorucaktır vites aralıkları uzun,sana fazla gelecek tork beygir,yakıt sarfiatı v.b.
kullanma konusuna gelince 1saat içinde üstüne biner gidersin ama acı tecrübeler kaçınılmaz. Bravo
unsalyzf
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Muğla

MesajTarih: 31.07.2008 - 00:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

600lük al tecrübe konuşuyor.

Başa dön
unsalyzf Çevrimdışı unsalyzf Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.07.2008 - 03:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Senin aklın hanginde kaldıysa onu alcaksın kim ne derse desin Beğenmedim 1litrelik bir süpersport makinada mutlu olacağına inanmıyorum açıkçası İyi fikir 600 lük le daha mutlu olursun hatta bana kalsa bırak bu racing macing özenti işlerini git enduro al bak keyfine Dil çıkarıyorum motor bir kültür dür yaşam biçimidir hız ve adrenalin için bir çok şeyden fedakarlık yapmak zorunda kalırsın..!!sıcakta pişersin ekipmansın binemezsin yük taşıyamazsın artçın perişan olur bunları göze alıyorsan sorun yok OK en yürümeyeniyle devam et yola OK Bu arada motor kullanmak yetenek işidir 2yıl değil 10 yıllık motorcular var tanıdığım hep odun hep odun... olay, yetenek istemek ve eğitim Bravo

Basit Cümleyi Türkçe Karakterler,Basit İnsanı ise Karaktersizler Oluşturur!!
Başa dön
kdrygz Çevrimdışı kdrygz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
CheGUEVARA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: CüBa

MesajTarih: 31.07.2008 - 03:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

600 lük al sen.rr Bravo

˜°mø†ørã¢ïñq••
avci_92@hotmail.com
Başa dön
CheGUEVARA Çevrimdışı CheGUEVARA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
by_molla
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya-serik

MesajTarih: 31.07.2008 - 07:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

600lükle başla bence 1000lik alırsın sonra alışamadım 600lükden devam edeyim dersen 600 seni çok kasar ben bi süre binliğe binip(2-3gün)sonra kendi 600lük motoruma bindiğimde motoru çatladıyodum bastığımda kesiciye giriyo haberim yok arada çok fark var yani bide yenisin sen 600lükten devam et...
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.07.2008 - 08:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

üstad kendine güveniyosan al 1000 lik gaza gelen yada hava atmayı seven biri deilsin 1000 ligin sana zararı olmas aklı başında kulanıcısın anlattığına göre 1000 lik alırsan bir kere alırsın birdaha al sat ugraşmassın seçim senin
Başa dön
hackiso Çevrimdışı hackiso Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ERCANRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Koycegiz

MesajTarih: 31.07.2008 - 08:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Racing motora binip de ben gaza gelmem diyene ben şahsen inanmam. Sen gelmesen de bir şekilde başkaları seni gaza getirmeyi beceriyor. 600 ile 1000 cc arasında ciddi tork farkı var. Yani vitesin yuksek de olsa gaza geldinmi birkaç saniye icinde farkında olmadan üç haneli hızlara çıkabilirsin. Bu tür motorlarda önemli olan motoru durdurabilmektir. Binmeye herkes bine ama iş durdurmaya ve manevraya gelince durum değişir. Bence 600 ile başla, racing in manevra kabiliyetine ve frenlerine alış. Benim nacizane tavsiyem budur.
Gülümsüyorum

Başa dön
ERCANRR Çevrimdışı ERCANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 31.07.2008 - 09:06    Mesaj konusu: Re: SS konusunda bir sorum var Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

leventse demiş ki:
iki senelik motosiklet kullanıcısıyım. 125, 150 ve 250 lik motosikletler kullandım. 5500 km şehiriçi- şehirdışı tecrübem var(otobandan taşlı çakıllı dağ köyü yoluna kadar her çeşit yolda kullandım). Şehirdışı seyahatlerim genelde uzun yolculuklar (günde 250 ila 500 km civarı)

600cc al ve yukarda yazdığın gibi en az bi 5-10,000 km yap yetmediği yerde 1000cc alırsın.
emeklemesini öğrenmişsin,şimdi ayaktasın ve az yürü belli bi zmn sonra koşarsın tökezlemeden.
yerden kalktığın an koşmaya çalışırsan düşersin dizlerin yara olur... Göz kırpıyorum Bravo Bravo
kim ne derse desin sana 600cc al ve en az 2 yıl kullan kardeşim.......
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Briston_Series
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 31.07.2008 - 09:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bir insan böle bir soruyu sorabilcek kadaptal olurmu hem 600 lük sürecek derecede oldugumu düşünüyorum diyorsun hemde fikir danışıyorsun sürebilirmiyim 1000 lik zaptedebilirmiyim diye biz ne bilemlim lan sen kendin bile bilmiyorsun senden motorcu degil bi bok olmaz moloz herif
Başa dön
Briston_Series Çevrimdışı Briston_Series Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hackiso
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.07.2008 - 09:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

forum içinde ki üyelere böle davranmak hoş deil soruyo ne war yani bu forumun kuruluş amaç larından bitanesi bu zaten burda sormucak nerde sorucak biras daha saygılı olalım
Başa dön
hackiso Çevrimdışı hackiso Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

MesajTarih: 31.07.2008 - 09:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Briston_Series, kendıne gel aptal olan sensın bu durumda Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
sossisli sandviçlere inanırız
Başa dön
EROLL88 Çevrimdışı EROLL88 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
serkangundogdu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul//corlu

MesajTarih: 31.07.2008 - 09:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Briston_Series gaza gelmiş galiba,
adam burada daha tecrubeli olanlardan bilgi alıyor,bence bi sorun yok.
sende sorun var briston.
Başa dön
serkangundogdu Çevrimdışı serkangundogdu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Skidrow
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 31.07.2008 - 09:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Briston_Series demiş ki:
bir insan böle bir soruyu sorabilcek kadaptal olurmu hem 600 lük sürecek derecede oldugumu düşünüyorum diyorsun hemde fikir danışıyorsun sürebilirmiyim 1000 lik zaptedebilirmiyim diye biz ne bilemlim lan sen kendin bile bilmiyorsun senden motorcu degil bi bok olmaz moloz herif

bu vatandaşı bırak banlamayı ben yönetici olsam kapının önünde gördügüm an kovalarımmmm Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
Skidrow Çevrimdışı Skidrow Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal