Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - zx636 mı r6 mı derkennn...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

zx636 mı r6 mı derkennn...

zx636 mı r6 mı derkennn...
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
by_molla
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya-serik

MesajTarih: 31.07.2008 - 14:40    Mesaj konusu: zx636 mı r6 mı derkennn... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1 ay öncesi 1999 model R6 mı sattıktan sonra iki motor vardı aklımda 2004 model ZX636 veya 2004-2005 model R6,nasip dedik hayırlısı neyse o olsun dedik.636yı ustamda dahil olmak üzere birçok insan alma dedi fazla gürültülü çalışır satmakta zorlanırsın,parçada problem yaşarsın bulunmaz ama güçlü makinadır normal 600lükler kafa tutamaz iyi gider,R6;okadar seri değildir ama satışında zorlanmazsın sessiz motordur gibi laflar oldu.dedim neyse hayırlısı o olsun.motorumu sattım akşamında arkadaşm aradı dedi benim zx636yı satıcam çok sıkıştım,anlaştık motoru aldım.dedikleri gibi biraz gürültülü çalışıyo ama çok seri bir gidişi var tam 8bin devirde motor vibrasyon yapıyo hafiften.haberiniz var motoru aldıktan 3gün sonra küçük bi kaza yaptım parça bulmakta hiçde zorlanmadım temiz olsun dedm parçaların yenisini getirttim.R6yı okadar övdüler binmesek olmaz,3-4 gün önce arkadaşım yanıma geldi 2005 model R6sı var bindim biraz gazladım motor normalde sessiz çalışıyo ama gazladığın zaman zangır zangır ses geliyo kawasakidekinden fazla vibrasyon var.gazlamasını hiç sormayın kawasakinin yanından bile geçemez.dedim bu motorda da vibrasyon var,yeni çıkan makineler güçlü olduğu için oluyo dedi,benim motorum hava filtresi eksoz hariç,ruhsatta gözüken 134bg,R6 125 bg ama benimki okadar titremiyo nedense...benim fikrim bidaha motor alıcak olsam yine kawasaki derim.bu arada motorum haftaya çıkıcak nasip olursa,şuanda grenajları bekliyoruz 1 aydır motorsuzum ama aranıza dönücem inşallah...Allaha emanet olun... Bravo

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Cadde_43
Üye
Üye

Nereden: Kütahya

MesajTarih: 31.07.2008 - 14:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun ama ZX636 daha iyi giderdi .)
Başa dön
Cadde_43 Çevrimdışı Cadde_43 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 31.07.2008 - 14:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun Gülümsüyorum
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
by_molla
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.07.2008 - 14:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Cadde_43, 636 aldık kardeş zaten Gülümsüyorum
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: ÇATIDAN/TERASTAN... EN UÇ NOKTADAN...

MesajTarih: 31.07.2008 - 14:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ehehe Çok gülüyorum yamaha yapmıs gene yapıcanı Çok gülüyorumÇok gülüyorumD puhaha Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum

JAPONLARIN_EFENDİSİ_MAKİNA_MÜHENDİSİ Göz kırpıyorum Bravo
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
CheGUEVARA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: CüBa

MesajTarih: 31.07.2008 - 14:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yamaha Beğenmedim Beğenmedim

˜°mø†ørã¢ïñq••
avci_92@hotmail.com
Başa dön
CheGUEVARA Çevrimdışı CheGUEVARA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
MyMooN_Izmir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 31.07.2008 - 15:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlısı olsun, tekerleğin altına Mert yazar mısın lütfen? Gelin ayakkabısı hesabı (dilimde tüy bitti bunu söylemekten, daha tenezzül eden olmadı) Dil çıkarıyorum

Mail & Msn » ben@mertersoz.com

Başa dön
MyMooN_Izmir Çevrimdışı MyMooN_Izmir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 31.07.2008 - 15:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CheGUEVARA aynı sorun R_1 ler dede wr dostum takma kafana Çok gülüyorum

En son serkan_yenidunya tarafından 31.07.2008 - 15:07 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
CheGUEVARA
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.07.2008 - 15:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yamaha tmm ço güzel makineleri var.ama en ummadık anda motorum çok güzel dediğin anda patlak veriyo Çok gülüyorum

˜°mø†ørã¢ïñq••
avci_92@hotmail.com
Başa dön
CheGUEVARA Çevrimdışı CheGUEVARA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 31.07.2008 - 15:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CheGUEVARA hangi güzel makinası var söyle _?

En son serkan_yenidunya tarafından 31.07.2008 - 15:11 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
by_molla
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.07.2008 - 15:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kawasaki hakkında atıp tutan çokta ondan açtım birazda bu topiği,traktör gibi çalışıyo diye yorum bile yapan oldu. Çok gülüyorum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 31.07.2008 - 15:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Doğru yolu bulmuşsun arkadaşım zx 636 Bravo Çok gülüyorum
CheGUEVARA
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.07.2008 - 15:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

serkan_yenidunya, hepsi güzelde.sorunda çıkarmasa böle Çok gülüyorum

˜°mø†ørã¢ïñq••
avci_92@hotmail.com
Başa dön
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 31.07.2008 - 15:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

by_molla Yamaha'nın Traktör gibi çalıştıgı kanaatine kim vardı _? kim vardıysa helal olsun alnından öpmek lazım Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum

Başa dön
CheGUEVARA
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.07.2008 - 15:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

by_molla Yamaha'nın Traktör gibi çalıştıgı kanaatine kim vardı _? kim vardıysa helal olsun alnından öpmek lazım

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

˜°mø†ørã¢ïñq••
avci_92@hotmail.com
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal