1 ay öncesi 1999 model R6 mı sattıktan sonra iki motor vardı aklımda 2004 model ZX636 veya 2004-2005 model R6,nasip dedik hayırlısı neyse o olsun dedik.636yı ustamda dahil olmak üzere birçok insan alma dedi fazla gürültülü çalışır satmakta zorlanırsın,parçada problem yaşarsın bulunmaz ama güçlü makinadır normal 600lükler kafa tutamaz iyi gider,R6;okadar seri değildir ama satışında zorlanmazsın sessiz motordur gibi laflar oldu.dedim neyse hayırlısı o olsun.motorumu sattım akşamında arkadaşm aradı dedi benim zx636yı satıcam çok sıkıştım,anlaştık motoru aldım.dedikleri gibi biraz gürültülü çalışıyo ama çok seri bir gidişi var tam 8bin devirde motor vibrasyon yapıyo hafiften.haberiniz var motoru aldıktan 3gün sonra küçük bi kaza yaptım parça bulmakta hiçde zorlanmadım temiz olsun dedm parçaların yenisini getirttim.R6yı okadar övdüler binmesek olmaz,3-4 gün önce arkadaşım yanıma geldi 2005 model R6sı var bindim biraz gazladım motor normalde sessiz çalışıyo ama gazladığın zaman zangır zangır ses geliyo kawasakidekinden fazla vibrasyon var.gazlamasını hiç sormayın kawasakinin yanından bile geçemez.dedim bu motorda da vibrasyon var,yeni çıkan makineler güçlü olduğu için oluyo dedi,benim motorum hava filtresi eksoz hariç,ruhsatta gözüken 134bg,R6 125 bg ama benimki okadar titremiyo nedense...benim fikrim bidaha motor alıcak olsam yine kawasaki derim.bu arada motorum haftaya çıkıcak nasip olursa,şuanda grenajları bekliyoruz 1 aydır motorsuzum ama aranıza dönücem inşallah...Allaha emanet olun... _________________
Hayırlısı olsun, tekerleğin altına Mert yazar mısın lütfen? Gelin ayakkabısı hesabı (dilimde tüy bitti bunu söylemekten, daha tenezzül eden olmadı) _________________ » Saatin kadranına sıkışmış hayallerim.. Ölüm de, yaşam da gittiği yere kadar.. «
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 7480 Nereden: ÇATIDAN/TERASTAN... EN UÇ NOKTADAN...
Tarih: 31.07.2008 - 15:12 Mesaj konusu:
by_molla Yamaha'nın Traktör gibi çalıştıgı kanaatine kim vardı _? kim vardıysa helal olsun alnından öpmek lazım _________________ JAPONLARIN_EFENDİSİ_MAKİNA_MÜHENDİSİ
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız