3. Eceabat Domates Festivali
08 Ağustos 2008 - 09 Ağustos 2008
Eceabat ilçe halkının temel geçim kaynaklarından biri olan ve adı Eceabat’la özdeşleşen Eceabat domatesinin niteliğini, kalitesini ortaya koymak ve tanıtmak, bu yolla Eceabatlının ekonomik açıdan kalkınmasını sağlamak amacıyla düzenlenen festivalin programı:
08.08.2008 Cuma
Saat 14:00
En İyi Domates Yarışması
Yer: Cumhuriyet Meydanı / Eceabat
Saat 19:00
Güzellik Yarışması
Saat 20:30
Konser & Yerel Toplulukların Canlı Müzik Gösterileri
09.08.2008 Cumartesi
Saat 20:30
Halk Konseri;
Selahattin Alpay - Canan Sezgin Geylan
Kültür ve Turizm Bakanlığı Ses Sanatçıları
Havai Fişek Gösterisi
Yer; Cumhuriyet Meydanı / Eceabat
Ayrıntılı Bilgi: (0 286) 814 12 42
daha ayrıntılı bilgi için 5 ten sonra ve c.tesi pazar günleri belediye kapalı oldugu için ona ulasamazsınız bana ulasabilirsiniz adres her daim MD _________________ JAPONLARIN_EFENDİSİ_MAKİNA_MÜHENDİSİ
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 7480 Nereden: ÇATIDAN/TERASTAN... EN UÇ NOKTADAN...
Tarih: 31.07.2008 - 18:55 Mesaj konusu:
herkes e teşekkürler arkadaslar ...
gelişmeleri bu topic den takipi edebilrisiniz...
cheGUEVARA Cemal'cim Çanakkale yanıyor zaten yanıyor...
sesginn Sezgin'cim sen onu sormasaydın ben senden şüphe ederdim zaten yakında RİO karnavalı da var gelicek mi
thefastbiker Hakan'cım evet abicim öyle ama sende gelicem dedin gel artık söz verdin bikere biliyorsun söz vermek gibisi yok _________________ JAPONLARIN_EFENDİSİ_MAKİNA_MÜHENDİSİ
Tarih: 31.07.2008 - 19:48 Mesaj konusu:
serkan_yenidunya, canlı domates savaşıda olacak mı umarım olur da fotoları görürüz _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 7480 Nereden: ÇATIDAN/TERASTAN... EN UÇ NOKTADAN...
Tarih: 08.08.2008 - 10:53 Mesaj konusu:
arkadaslar yorumlarınız için teşekkürler ...
evet arkadaslar festival alanı resimleri sahne hazırlıkları yapıldı resimler birazdan bu topic de olacak bekleyin... _________________ JAPONLARIN_EFENDİSİ_MAKİNA_MÜHENDİSİ
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız