Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 31.07.08 Almanya,1000km bakima gidis..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

31.07.08 Almanya,1000km bakima gidis..

31.07.08 Almanya,1000km bakima gidis..
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
kaya76
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: frankfurt / almanya

MesajTarih: 31.07.2008 - 16:16    Mesaj konusu: 31.07.08 Almanya,1000km bakima gidis.. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslar bu gün tabiri caizse garka b...onu yemeden service dogru yola koyuldum..dün geceki firtinadan sonra yollar islakti ve ben erken yola koyuldum..randevu saatine daha cok zaman oldugu icin,zaman gecirmek maksadiyla bol bol foto cektim..ama kalite biraz düsük,bizim ufaklik telefonu mefta edince,yenisi gelinceye kadar 2MPIXEL ile devam :lol: :lol:
virajli ve güzel yollar var,iddstein yolu üzerinde..buradakiler saedece durabildiklerim..servise gitmek cok keyifli oluyor Gülümsüyorum Gülümsüyorum taki ödeme ve bekleme zamanina kadar Dil çıkarıyorum Beğenmedim Beğenmedim
satt daha 9:30,1 saat zaman var ve yol yarilandi Gülümsüyorum Öfkeliyim Gülümsüyorum neyse kahvalti olayina gireriz

bu viraj cok güzeldi,dahada iyileri var ama durulmuyor,dedim ya tatildeyim ve daha cok topik acariz Çok gülüyorum Çok gülüyorum .Hemde biraz site hareketlensin,yoksa kimse topik acmiyor..ama 4.den sonra finito... :lol: Çok gülüyorum Gülümsüyorum

ve Idstein "e geldik..uzaktan bir foto,kendimizide cekelim Gülümsüyorum Çok gülüyorum Gülümsüyorum bundan sonrasi kahvalti ve servis fasli...

ve dönüse geciyoruz...dönüs yoluu baya bi uzattim,eee güzel havayi bulmusuz Çok gülüyorum Çok gülüyorum Idstein dan Königstein"e oradan Feldberg..Feldbergten Usingen,sonra Oberursel,BadNauheim ve en son Friedberg.. Çok gülüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Bu arada yarinda itibaren yine yagmurlar basliyor :duvar :duvar

Susuzluk molasi ve Feldbergten bir kac foto...

ve sonunda evdeyiz,temizlik ve garaj :wink: :wink: Hanimla,cocugu gezdirelim aksama belki yine bir Feldberg yapariz :lol: :lol:

Başa dön
kaya76 Çevrimdışı kaya76 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 31.07.2008 - 16:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harika kareler,yolunuzda motorunda 10 numara... Bravo Bravo Bravo
kazasız belasız kullanmanı dilerim....
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
emre212
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 31.07.2008 - 16:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

böyle virajlar neden türkiyede yokki .bizim virajlar asfaltlardaki çukurlardan geçiliyor.valaahi i denk geldinmi arka tekeri çukurda bırakıyon
Başa dön
emre212 Çevrimdışı emre212 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ozgur_654
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.07.2008 - 16:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

harika kareler,yolunuzda motorunda 10 numara...
kazasız belasız kullanmanı dilerim....

+1
CheGUEVARA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: CüBa

MesajTarih: 31.07.2008 - 16:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel kareler Bravo

˜°mø†ørã¢ïñq••
avci_92@hotmail.com
Başa dön
CheGUEVARA Çevrimdışı CheGUEVARA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
bekr
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: izmir

MesajTarih: 31.07.2008 - 16:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet ya almanyada yağmur hep var nedense. gecen yıl 15 gün köln,frankfurt yaptım 12 gün devamlı yagmur vardı hemde haziran ayında.

Bekir Akgün
06 Yamaha R1 simsiyah
Başa dön
bekr Çevrimdışı bekr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
XeeRooN
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.07.2008 - 16:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kazasız belasız nice 1.000 km'lere inş. Bravo
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: ÇATIDAN/TERASTAN... EN UÇ NOKTADAN...

MesajTarih: 31.07.2008 - 16:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper kareler teşekkürler şimdi sana bi kaç soru Çok gülüyorum

o virajlarda durulurmu yaw İstemiyorum Çok gülüyorum

pegler ne alemde Gülümsüyorum

kaskını çıkarda bi yüzünü gözünü saçlarını görelim yaw Çok gülüyorum

suzuki gsx_R motor yine konusuyor süper

ben yine yorumumu yapayım her zamanki gibi

kööör olaasııı suzan suziiiii Çok gülüyorum

kareler için teşekkürler Göz kırpıyorum Bravo

JAPONLARIN_EFENDİSİ_MAKİNA_MÜHENDİSİ Göz kırpıyorum Bravo
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 31.07.2008 - 17:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yollar muhteşem gerçekten, bizim burada ana yollarda böyle asfalt bulamazken sizin ara yollar bile 10 numara.

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SABER
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.07.2008 - 18:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motor güzel,yollar güzel,manzara güzel ,ben daha ne diyeyim kaya76, iyi günlerde kullan daha nice sorunsuz bakımlara işallah.

PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Başa dön
SABER Çevrimdışı SABER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ege_umit
Organizatör-Manisa
Organizatör-Manisa

Nereden: MANİSA - SOMA

MesajTarih: 31.07.2008 - 18:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

super kareler virajlar cok guzel suzuki ise harika Dil çıkarıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: plakamızda 22 yazar

MesajTarih: 31.07.2008 - 19:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerçkten çok güzel kareler suzi ki zaten çok güzel onu söylemeye gerek yok Gülümsüyorum Bravo
Başa dön
CbR_BuRRaK Çevrimdışı CbR_BuRRaK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
neuremencer
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 31.07.2008 - 20:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum anlasılan rodaj biraz zaman aldı,yollar muhteşem resmen Bravo
kaya76
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: frankfurt / almanya

MesajTarih: 31.07.2008 - 21:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

serkan_yenidunya, o virajlar hep burada,hava güzel oldumu yine ordayim Göz kırpıyorum
herkese tesekkürler,...

Son Mesajdan 46 saniye:

neuremencer, hic sorma havalar berbat burada,ancak bitirdik Gülümsüyorum
Başa dön
kaya76 Çevrimdışı kaya76 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Michael
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 31.07.2008 - 21:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Süper kareler bayılıyorum şu gsxr a inş benimde gsxr 600 üm olur
Başa dön
Michael Çevrimdışı Michael Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal