arkadaslar bu gün tabiri caizse garka b...onu yemeden service dogru yola koyuldum..dün geceki firtinadan sonra yollar islakti ve ben erken yola koyuldum..randevu saatine daha cok zaman oldugu icin,zaman gecirmek maksadiyla bol bol foto cektim..ama kalite biraz düsük,bizim ufaklik telefonu mefta edince,yenisi gelinceye kadar 2MPIXEL ile devam :lol: :lol:
virajli ve güzel yollar var,iddstein yolu üzerinde..buradakiler saedece durabildiklerim..servise gitmek cok keyifli oluyor taki ödeme ve bekleme zamanina kadar
satt daha 9:30,1 saat zaman var ve yol yarilandi neyse kahvalti olayina gireriz
bu viraj cok güzeldi,dahada iyileri var ama durulmuyor,dedim ya tatildeyim ve daha cok topik acariz .Hemde biraz site hareketlensin,yoksa kimse topik acmiyor..ama 4.den sonra finito... :lol:
ve Idstein "e geldik..uzaktan bir foto,kendimizide cekelim bundan sonrasi kahvalti ve servis fasli...
ve dönüse geciyoruz...dönüs yoluu baya bi uzattim,eee güzel havayi bulmusuz Idstein dan Königstein"e oradan Feldberg..Feldbergten Usingen,sonra Oberursel,BadNauheim ve en son Friedberg.. Bu arada yarinda itibaren yine yagmurlar basliyor :duvar :duvar
Susuzluk molasi ve Feldbergten bir kac foto...
ve sonunda evdeyiz,temizlik ve garaj :wink: :wink: Hanimla,cocugu gezdirelim aksama belki yine bir Feldberg yapariz :lol: :lol:
_________________ suyuna,havasina canim kurban topragina...
ne mutlu Türk`üm diyene
T-ROCK-YA varmi daha ötesi??!!..
evet ya almanyada yağmur hep var nedense. gecen yıl 15 gün köln,frankfurt yaptım 12 gün devamlı yagmur vardı hemde haziran ayında. _________________
Bekir Akgün
06 Yamaha R1 simsiyah
motor güzel,yollar güzel,manzara güzel ,ben daha ne diyeyim kaya76, iyi günlerde kullan daha nice sorunsuz bakımlara işallah. _________________
PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Tarih: 31.07.2008 - 20:17 Mesaj konusu:
anlasılan rodaj biraz zaman aldı,yollar muhteşem resmen _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Kayıt: Jun 16, 2005 Mesajlar: 1146 Nereden: frankfurt / almanya
Tarih: 31.07.2008 - 21:09 Mesaj konusu:
serkan_yenidunya, o virajlar hep burada,hava güzel oldumu yine ordayim
herkese tesekkürler,...
Son Mesajdan 46 saniye:
neuremencer, hic sorma havalar berbat burada,ancak bitirdik _________________ suyuna,havasina canim kurban topragina...
ne mutlu Türk`üm diyene
T-ROCK-YA varmi daha ötesi??!!..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız