Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - YOUTUBE GİRMEK İÇİN

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

YOUTUBE GİRMEK İÇİN

YOUTUBE GİRMEK İÇİN

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
emRRe79
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.07.2008 - 17:55    Mesaj konusu: YOUTUBE GİRMEK İÇİN Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslar abiler ablalar kardesler tüm miillet

bilen arkadaslar vardir ama sonuç itibari ile türkiyede direk www.youtube.com diince

BU SİTEYE ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR

Ankara 11. Sulh Ceza Mahkemesi, 06/06/2008 tarih ve 2008/624 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI'nca engellenmiştir.

Access to this web site is banned by "TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI" according to the order of: Ankara 11. Sulh Ceza Mahkemesi, 06/06/2008 of 2008/624.

--------------------------------------------------------------------------------

Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 05/05/2008 tarih ve 2008/402 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI'nca engellenmiştir.

Access to this web site is banned by "TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI" according to the order of: Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 05/05/2008 of 2008/402.

--------------------------------------------------------------------------------

böyle bi msg cıkıyor üzülüyor insan cunku süper motor görüntüleri hersey orada

ben dns değiştirip girebiliyorum ama her cafe vs iş yerinden giremeyen arkadaslara
bi yol vereyim orayi kullansınlar

http://www.dtunnel.com/index.php/1010110A/2bcbeccbbdfc458e77672156d8b71020a7c5d2b4475e02df4cce41dac3f865c7679da8e2973d671e17544

bu linke tıklayın dtunelin sitesi acilacaktir altta search yazan kısımda www.yotube.com yazar otomatik olarak yazmiyorsa bile siz yazın ve tıklayın youtube baska dns den baglanacaksınız sonuçda diğer youtube gibi hızlı değil ama yinede iyidir izlemek istediğinizi arama motoruna yazın ve izleyin

burada ne alaka bu konu felan demeyin ben paylasmak istedim burada sıkıntı olursa admin arkadaslar baska bi bölümede tasiyabilir

merkez adres www.dtunel.com

herkese hayırlı aksamlar kazasız belasiz geceler
Başa dön
emRRe79 Çevrimdışı emRRe79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
thefastbiker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mayemi M.D

MesajTarih: 31.07.2008 - 17:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

www.vtunnel.com bi çok adres var bunun için yinede tşkrler Alkışlıyorum

Başa dön
thefastbiker Çevrimdışı thefastbiker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
iskorpitixcihan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.07.2008 - 18:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne buya tünelden tünele ama bi ara bi topik açılmıştı direk giriyodu hiç reklam meklm çıkmıyo çok güzelbişeydi
Başa dön
iskorpitixcihan Çevrimdışı iskorpitixcihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 31.07.2008 - 18:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bı cok kez verıldı boyle adresler Göz kırpıyorum

En son crazy_81 tarafından 31.07.2008 - 18:34 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
crazy_81 Çevrimdışı crazy_81 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 31.07.2008 - 18:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

crazy_81 demiş ki:
bı cok verıldı boyle adresler Göz kırpıyorum

aferim isko katılıyorum sana Bravo
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CbrErcan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Anadolu Yakası

MesajTarih: 31.07.2008 - 18:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vtunnel ztunnel dtunnel atunnel

Ancak kullandığımız filtreleme programı buna izin vermiyor programın ismide (CBR) Çok gülüyorum

Volume : ıııııııııı[]ıı Bass : ıııııııııı[]ıı Treble : ıııııı[]ıııııı
Başa dön
CbrErcan Çevrimdışı CbrErcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 31.07.2008 - 18:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yahju bi aratsaydında sonra açsaydın topaçı Beğenmedim
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
CheGUEVARA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: CüBa

MesajTarih: 31.07.2008 - 18:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

böle programlar,adresler falan çok var Bravo

˜°mø†ørã¢ïñq••
avci_92@hotmail.com
Başa dön
CheGUEVARA Çevrimdışı CheGUEVARA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
emRRe79
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.08.2008 - 14:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

neyse arkadaslar kullanamayan açamayanlar için dedim bilenler içinde patlatsin ne dim Gülümsüyorum
Başa dön
emRRe79 Çevrimdışı emRRe79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
born
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Manisa/Turgutlu

MesajTarih: 01.08.2008 - 15:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.l18.net/index.php
birde bu var
Başa dön
born Çevrimdışı born Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
leventse
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: kyrykkale ankara/bilkent

MesajTarih: 01.08.2008 - 15:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

direk girebilmek için şunu yapın

c:/windows/system32/drivers/etc

oradaki host dosyasını not defterınde açın

en alta

208.117.236.70 youtube.com
208.117.236.70 www.youtube.com

yazın kaydedin

vista kullanıcılarıdosyayı kaydederken uyarı alacaklar dosya yolu bulunamıyor dıye bu klasoru degıstırmenıze ıznınızın olmamasından kaynaklı

bunu da etc klasorunde sag tıklayıp oradan güvenlik sekmesi- gelişmiş-sahip sekmesi ne gelip oradan oturum adınızı cıft tıklayıp dosyanın sahıplıgını alıyorsunuz tamama basın sonra guvenlık sekmesınde grup ya da kullanıcı adlarından oturum adınıza tıklayıp duzenleyı secıp kendınıze tam denetım verın asagıdan. artık host dosyası içeriği degistirilebilir.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal