Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ANKARA da BÜYÜK BULUŞMA...!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ANKARA da BÜYÜK BULUŞMA...!!!

ANKARA da BÜYÜK BULUŞMA...!!!
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
capicino
Üye
Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 31.07.2008 - 19:06    Mesaj konusu: ANKARA da BÜYÜK BULUŞMA...!!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet Arkadaşlar Dün Akşam Ve Her Çarşamba Günü saat 21.00'da Bahçelievler SİM kafede Buluşma Kararı Aldık ve yaptık....

Bu Güzel Anıları Ölümsüzleştirmek Adına Yaşananları Sizlerle Paylaşmak İstiyorum....[B]Saat 21.00'da Yavaş Yavaş Arkadaşlarımız Toplanmaya Başladı

İlerliyen Dakikalarda Tolga Abimiz Bizlere Katıldı

Buluşma Noktamız Olan SİM Kafe Sıcak Ortamıyla Bizlere Neşe Kattı...

En Azından Park Yeri Sorunumuz Yoktu Gülümsüyorum

Onur Abimizin Aramıza Katılmasıyla Ortam Daha Bir Neşelendi Gülümsüyorum

Koray Arkadaşımız

Dilekhan Arkadaşımız;Gülüşüne Bakmayın Kendi Motoruyla Poz Vermek İstemedi:D

Serdar Arkadaşımız: Kısaca Hayabusa Serdar Gülümsüyorum

Çok Değerli Tolga Abimiz Gurup Liderimiz

Haytavır Onur ArkadaşımızÇok gülüyorumÇok gülüyorum

Ağır Başlı Eren Arkadaşımız Gülümsüyorum

Dilekhan Arkadaşımızın Takası :)Kendi Motoruyla Gelmediğine Pişman Oldu:DÇok gülüyorum

Buda Affınıza Sığınarak BEN Yani Ferhat Kardeşiniz

Motorcu Kanı Damarlarımızda Kaynıyor Ve Kısa Bir Ankara Turuna Karar Veriyoruz.........Atlıyoruz Motorlara...

Bahçelievler,Kızılay,Çankaya Derken Sigara Molası Veriyoruz Tunalıda.......

Son Pozumuzu Verip.. Gülümsüyorum
Düşüyoruz Yollara İçimizi Isatacak Bir Bardak Çay İçin Ahlatlıbele

Onur Abimizin Motorunun Karnı Acıkıyor Gülümsüyorum

Dilekhan Küsmüş Bize Arkada Kılıyorum Diye:DÇok gülüyorum:

Fırsat Bu Fırsat Dolarken Depolar Verelim Bir Poz Daha Gülümsüyorum

Ve Sonuda Gecenin İlerleyen Saatlerinde Ulaşıyoruz AHLATLIBELE;
Ancak Her Yer Karanlık Gülümsüyorum

Oturuyoruz O Sessiz Ormanın İçindeki Yeşilliklere

Sonra Başlıyor O içimizi Isıtan Hoş Koyu Sohbetler......

O kadar Derin Muhabbetlere Dalmışız Kİ...

İlerleyen Günlerde Siz Sevgili İki Tekere Gönül Vermiş Diğer Arkadaşlarımızıda Aramızda Görmek Dileğiyle...........[/B]
Saygılarımla...
Ferhat Taşkın

Her Çarşamba saat 21:00'da Bahçelievler SİM kafede Bütün İki Teker Tutkunu Arkadaşları Bekliyoruz....

irtibat
postacikurye@hotmail.com
Başa dön
capicino Çevrimdışı capicino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 31.07.2008 - 19:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ankara MD organizasyonumu bu?
Eğer öyle ise ANA SAYFA mızdan buunla ilgili duyuru yaparız..
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.07.2008 - 19:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nihayet ankaradan bir ses geldi,hep böyle devam edin arkadaşlar,etkinliklerinizin devamını dileriz.

PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Başa dön
SABER Çevrimdışı SABER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
capicino
Üye
Üye

MesajTarih: 31.07.2008 - 19:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

her hafta arkadaşlarımızın katılımıyla dahada büyük organizasyonlara imza atacağız ankara ekibi olarak
desteklerinizi bekliyoruz
Başa dön
capicino Çevrimdışı capicino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
CbrErcan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Anadolu Yakası

MesajTarih: 31.07.2008 - 19:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ankara MD Aynen Böyle Devam Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Volume : ıııııııııı[]ıı Bass : ıııııııııı[]ıı Treble : ıııııı[]ıııııı
Başa dön
CbrErcan Çevrimdışı CbrErcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
neuremencer
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 31.07.2008 - 19:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yakıştı Ankara M.d aynen artarak devam etsin etkinlikleriniz neşeniz daim olsun Bravo
yenny1i
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 31.07.2008 - 19:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harika bi akşam oldu,hepinizin ve hepimizin katılımlarını bekliyoruz arkadaşlar.motorunuz ne olursa olsun(zaten fotolardan da belli)scooter dan ybr ye ,shadowdan hayabusaya kadar her türlü motor sahibi ve ya gönül vermiş fakat sahibi olamamış iki teker tutkunu arkadaşlar.hepinizi bekliyoruz ve katılımlar ne kadar çok olursa o kadar eğlenceli geçeceğine inanıyoruz.hadi ankaralılar.BİZ DE VARIZ...
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 31.07.2008 - 19:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

capicino, yukarda söylediğimi biraz açmak isterim..
Bu organizasyonlar ANKARA MOTORDELİSİ adına yapıyorsanız stemizin tüm iletişim alanlarını kullanarak daha fazla katılım için destek verecegiz..
Ancak bazen başka grupların BULUŞMA etkinlikleri sitemizde duyuruluyor ve sonrasında MOTORDELİSİ değilde başka bir grup ismi ile lanse ediliyor...
Üye
Üye

MesajTarih: 31.07.2008 - 19:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo bize reklam şart bu konuda acemi olduğumuz için yardımlarınızı bekliyoruz Bravo
Başa dön
yenny1i
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 31.07.2008 - 19:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu arada ellerine sağlık capicino harika olmuş
CbR_BuRRaK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: plakamızda 22 yazar

MesajTarih: 31.07.2008 - 19:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için teşekkürler güzel bir buluşma olmuş eğlenceniz daim olsun Alkışlıyorum
Başa dön
CbR_BuRRaK Çevrimdışı CbR_BuRRaK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 31.07.2008 - 19:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

capicino demiş ki:
Bravo bize reklam şart bu konuda acemi olduğumuz için yardımlarınızı bekliyoruz Bravo

Capicino, şimdi konuyu özetle anlatmak gerekirse..
DAVET mesajında tüm "ikiteker kullanıcıları" şeklinde bir cümle kurmuşsun..
Şimdi MOTORDELİSİ tüm şehirlerde organize olan bir grup..
ANKARA ilimizde bizim için önemli bir iL ve ANKARA MOTORDELİSİ grubu adı altında eğer etkinlik, buluşma, gezi yapılacaksa burdan yani motordelisi.com sitesinden tüm etkinliklerinize yer verebilirsiniz..
Yani bizim istediğimiz ANKARA MD grubunun organize olması...

Umarım anlatabilmişimdir...
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 31.07.2008 - 19:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet bende capicino ya katılıyorum ve motor delisi forum sitesinin yardımlarını bekliyorum
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 31.07.2008 - 19:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yenny1i, ANKARA MD adı altında yapılacak her türlü etkinliğinize seve seve destek veririz...
Üye
Üye

MesajTarih: 31.07.2008 - 19:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer demiş ki:
capicino demiş ki:

Capicino, şimdi konuyu özetle anlatmak gerekirse..
DAVET mesajında tüm "ikiteker kullanıcıları" şeklinde bir cümle kurmuşsun..
Şimdi MOTORDELİSİ tüm şehirlerde organize olan bir grup..
ANKARA ilimizde bizim için önemli bir iL ve ANKARA MOTORDELİSİ grubu adı altında eğer etkinlik, buluşma, gezi yapılacaksa burdan yani motordelisi.com sitesinden tüm etkinliklerinize yer verebilirsiniz..
Yani bizim istediğimiz ANKARA MD grubunun organize olması...

Umarım anlatabilmişimdir...

Şimdi sizidaha iyi anlayabildim..!

ancak ben yanlış kurdum kelimeleri sanırım...

motor delisi adı altında bir gurup varsa bizlerde onlara dahil olmak isteriz...

kısacası biz sadece kendi aramızda farklı amaçlar gütmayen en azından haftanın belli günlerinde bir araya gelerek eğlenmek isyeyen iki teker tutkunu insanlarız..
umarım şimdi ben anlatabilmişimdir _?

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

sizlerinde etkinliklerine katkı sağlamak katılmak isteriz..
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal