Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Herşeyin bir sonu varmış! Ne yazık ki buraya kadarmış!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Herşeyin bir sonu varmış! Ne yazık ki buraya kadarmış!

Herşeyin bir sonu varmış! Ne yazık ki buraya kadarmış!
Sayfa 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
daytm
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: TRNC-Turkish Cypriot-Lefkosa

MesajTarih: 31.07.2008 - 20:10    Mesaj konusu: Herşeyin bir sonu varmış! Ne yazık ki buraya kadarmış! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili arkadaşlar, uzun zamandır siteye giremiyor girsem bile vakit darlığından misafir olarak bir bakıp çıkıyordum.Buraya bu bicimde dönmek istemezdim.6 temmuz tarihinde talihsiz bir motor kazası gecirdim.Ömrümde ilk defa kaskımı uzun yollar arası çıkarttım ki hata beni affetmedi.Çok keskin virajları olan bir yolda geziyorduk ve arka fren (cbr 125 r) hic tutmadı.Sanırım disk cok ısındı.Yoldan çıkarak cakıllara saplandı motor.Haliyle bende üstünden savruldum ve kayaların icine yüz üstü düştüm.Herşey o kadar cabuk oldu ki şaka gibiydi.Yada bir kabus.Ordan kendim nasıl kalktım o halle nasıl yol kenarına yürüyüp bir arac durdurup ambulans cağırdım bende inanamıyorum.Anlımda 15 dikiş sağ gözümdeyse 10 dikiş var.kollarımda ufak tefek sıyrıklar ve boynumda darbeden dolayı kas ağrısı var.Acilen hastaneye kaldırıldım ve 3 gün sonra kıbrıstan ankara gazi göz hastanesine yollandım.Ameliyatım yapıldı 2 hafta orda yattıktan sonra kıbrısa yeni geldim.Yeni yeni ayaklanıyorum.Bir anlık ihmalkarlığımın sonucunu sağ gözümle ödedim dostlar.Doçent dr. cok iyi bir ameliyat yaptı fakat sinir kopmuş 1000 de bir olan olaymış.Çok sert darbe almışım.Allah korudu canımdan olmadım ama üzgünüm ki bir gözüm görmüyor.Bir anlık hatanın bedeli bu mudur diye isyan etmek istiyor insan ama neye yarar.Siz siz olun kaskınızı bir an başınızdan çıkartmayın.Herkese saygılar sevgiler...Kendinize iyi bakın dostlar...
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 31.07.2008 - 20:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm çok üzüldüm senin adına ...
Zaten özeleştriyi kendine yapmışsın...

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Arctura
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iST

MesajTarih: 31.07.2008 - 20:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun Üzgünüm

Arctura
Istanbul Racing Team
Başa dön
Arctura Çevrimdışı Arctura Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
muratF
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: hakkari

MesajTarih: 31.07.2008 - 20:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşım olan olmuş,,,bu saatten sonra geriye dönüp ya keşke söyle olsaydı keşke kaskımı taksaydım keşke böyle yapsaydım gibi cümleler seni üzmekten başka bir işe yaramaz,,,allah seni sevenlerine bagışlamış,,, olaya bu yönünden bak ve canını sıkma,,,
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 31.07.2008 - 20:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

daytm, çok çok geçmiş olsun, inan çok üzüldüm Üzgünüm

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Flash_9
Üye
Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 31.07.2008 - 20:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok büyük geçmiş olsun Üzgünüm allah seni sevdiklerine bağışlamış
Başa dön
Flash_9 Çevrimdışı Flash_9 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
seker_portakali
Moderatör
Moderatör

Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...

MesajTarih: 31.07.2008 - 20:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Büyük geçmiş olsun,çok üzücü bir durum. Üzgünüm Küçük bir hatanın bedelini büyük ödemişsin...Bir gözünüz görmüyo olsa bile diğerinin kıymetini bilir ve daha dikkatli davranırsınız artık,sağlık hiç bişeye benzemiyor sonuçta.Allah daha kötüsünden saklasın,yine şükretmek gerek...Ağırda olsa ders alınmış,korumalar önemli,her anda...
Başa dön
seker_portakali Çevrimdışı seker_portakali Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
SABER
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.07.2008 - 20:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok büyük geçmiş olsun,allah seni sevdiklerine bağışlamış.

turboburak duy canım kardeşim. kasksız binme.

PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Başa dön
SABER Çevrimdışı SABER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 31.07.2008 - 20:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Cok üzücü bir durum büyük gecmiş olsun Üzgünüm Üzgünüm
zafer80
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 31.07.2008 - 20:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeşim öncelikle geçmiş olsun ,sakın olaki pişmanlıklarla boğuşup durmayasın
biliyorsun herşey insanlar için bu camiadaki bi sürü arkadaşımız kardeşimiz kolunu bacağını kaybetti ama hiçbiri yaşama hırsını elinden bırakmadı sende öyle yap
biliyorsun daha kötüsüde olabilirdi başına yada omuruna alacağın en ufak bi darbede felc kalabilirdin mazALLAH bu şekilde atlatmışsın...
aramzdan hepden kopma fırsat buldukça yine gir ,,ALLAH cc acil şifalar versin ....
Başa dön
zafer80 Çevrimdışı zafer80 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Michael
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 31.07.2008 - 20:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

üzme kendini hala yaşıyosun sevenlerinle sevdiklerinle birliktesin ve aramızdasın bunu atlatman biraz zaman alabilir Çok geçmiş olsun Allah daha büyüklerinden korusun kask ın değeri git gide artıyor gözümde
Başa dön
Michael Çevrimdışı Michael Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
daytm
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: TRNC-Turkish Cypriot-Lefkosa

MesajTarih: 31.07.2008 - 20:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Destek ve iyi niyet mesajlarınız icin teşekkür ederim arkadaşlar.Kaskın değeri inanılmaz derecede.Malesef diyorum hata bu affetmiyor.1 hata ve bedeli bu oldu.Siz siz olun kaskı kafanızdan eksik etmeyin.Aranızdan kopmak ne mümkün ayağa kalktığım gün gsxr 600 le bir tur attım şöyle ve hayatta olduğumu anladım.tabi bu ufak bir turdu ama iyileşince yine ruhumdaki motor delisiyle mutlaka aranızdayım.
utku_89
Üye
Üye

Nereden: van

MesajTarih: 31.07.2008 - 20:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok geçmiş olsun çok üzüldüm.ne yazıkki elimizden bişi gelmiyor.2 ay önce bi yakın arkadaşım balık tutarken nasıl becerdiyse 3 lü kancayı gözüne sokmuş ve kaç tane amaliyat oldu ama eskisi gibi göremiyo.15 gün sonra bidaha amaliyat olcak.hayat böyle işte bir anlık dikkatsizlik boş bulunma nelere sebep oluyo.Allah acil şifalar versin.
Başa dön
utku_89 Çevrimdışı utku_89 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
chaos
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 31.07.2008 - 20:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abicim çok geçmiş olsun yaaa.gerçekten okurken kendimi senin yerine koydum .allah beterinden saklasın insanı!!!
tekrar tekrar çok geçmiş olsun .
Başa dön
chaos Çevrimdışı chaos Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Anger
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 31.07.2008 - 20:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gerçekten cok gecmiş olsun..
Başa dön
Anger Çevrimdışı Anger Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Sonraki
1. sayfa (Toplam 12 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal