Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 7480 Nereden: ÇATIDAN/TERASTAN... EN UÇ NOKTADAN...
Tarih: 01.08.2008 - 13:04 Mesaj konusu:
Ümraniye'de aynı gecede 3 motor çalan ve motorları parçalamak üzereyken yakalanan şahıs, gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre olay saat 03.45 sıralarında Dudullu, Birlik Mahallesi'nde meydana geldi. Mahalledeki sokaklardan birinde bir şahsın motor parçaladığı yönünde ihbar alan polis ekipleri, kısa sürede olay yerine ulaştı. Bu sırada şüpheli M.A. (17) başka bir motorla kaçmaya başladı. Yaklaşık 1 saat süren kovalamacanın ardından kullandığı motordan düşen M.A., yakalanarak, ifadesi alınmak üzere Dudullu Şehit İsmail Akkoyun Polis Merkezi'ne götürüldü. Çevrede inceleme başlatan polis, başka bir sokakta terk edilmiş halde bir motor daha buldu. Çalıntı kaydı bulunmayan 3 motorun da o gece çalınmış olabileceği iddia edildi.
mynet.com dan alıntıdır...
arkadaslar bu aralar dikkat edelim motor hırsızlıkları çogalıyor
Tarih: 01.08.2008 - 13:24 Mesaj konusu:
Benim motorumu çalan şerefsizi arkadaşı ihbar etti 60 ayrı hırsızlık dosyasıyla adam yakalandı ama suç delili olmadığı için benim dosyamdan ceza almadı. Bu da demek oluyor ki benim motorumu parça parça satarak suç delilini yani güzelim motorumu yok etti ikinci el parça alırken lütfen güvendiğiniz bildiğiniz kişilerden alın ve birkez daha düşünün...
Tarih: 01.08.2008 - 13:27 Mesaj konusu:
olaya bak yakanıyo lar suç delili dosya eksikligi delil yetersizliği 3gün sonra adamlar çıkıo 3gün bile sürmüyo böle davranılırsa daha çok çoğalır hırsızlar
Tarih: 01.08.2008 - 13:52 Mesaj konusu:
_________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız