Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 1 gecede 3 motor çaldı

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

1 gecede 3 motor çaldı

1 gecede 3 motor çaldı
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: ÇATIDAN/TERASTAN... EN UÇ NOKTADAN...

MesajTarih: 01.08.2008 - 13:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ümraniye'de aynı gecede 3 motor çalan ve motorları parçalamak üzereyken yakalanan şahıs, gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre olay saat 03.45 sıralarında Dudullu, Birlik Mahallesi'nde meydana geldi. Mahalledeki sokaklardan birinde bir şahsın motor parçaladığı yönünde ihbar alan polis ekipleri, kısa sürede olay yerine ulaştı. Bu sırada şüpheli M.A. (17) başka bir motorla kaçmaya başladı. Yaklaşık 1 saat süren kovalamacanın ardından kullandığı motordan düşen M.A., yakalanarak, ifadesi alınmak üzere Dudullu Şehit İsmail Akkoyun Polis Merkezi'ne götürüldü. Çevrede inceleme başlatan polis, başka bir sokakta terk edilmiş halde bir motor daha buldu. Çalıntı kaydı bulunmayan 3 motorun da o gece çalınmış olabileceği iddia edildi.

mynet.com dan alıntıdır...

arkadaslar bu aralar dikkat edelim motor hırsızlıkları çogalıyor

Son Mesajdan 23 saniye:

http://haber.mynet.com/detay/yasam/1-gecede-3-motor-caldi/01Agustos2008/A010800B

JAPONLARIN_EFENDİSİ_MAKİNA_MÜHENDİSİ Göz kırpıyorum Bravo
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 01.08.2008 - 13:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

O.Ç bunlar yawwwwwwwwww Beğenmedim Sinirlendim Sinirlendim
Başa dön
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Michael
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 01.08.2008 - 13:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sakin herkes bu tehlikenin farkında olup motor sahibi oluyor.malesefki çalan kesim fazla yakında özel garaj isticez =))

http://haber.mynet.com/detay/yasam/Izmir-de-bomba-panigi/01Agustos2008/A0108008

Bu haberde benim dikkatimi çekti İzmir Md buluşma yerine yakın zannedersem
Başa dön
Michael Çevrimdışı Michael Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 01.08.2008 - 13:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

elleri kırılır inşallah. Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 01.08.2008 - 13:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şerefsizler Öfkeliyim

sahibinden.com da parca satanların polis peşine düşmesi lazım
iskorpitixcihan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.08.2008 - 13:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motodrift demiş ki:
şerefsizler Öfkeliyim

+1
ama heriflerdeki hıza bak ya busa gibiler bi gecede 3 motor merak etmeyin elbet cezalarını ödiycekler Sinirlendim
Başa dön
iskorpitixcihan Çevrimdışı iskorpitixcihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
matrax_83
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kastamonu

MesajTarih: 01.08.2008 - 13:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bencede o.ç parcaladıgı motorun parcalarını doldurcan bi yerine Sinirlendim
Başa dön
matrax_83 Çevrimdışı matrax_83 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ZenMen
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 01.08.2008 - 13:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benim motorumu çalan şerefsizi arkadaşı ihbar etti 60 ayrı hırsızlık dosyasıyla adam yakalandı ama suç delili olmadığı için benim dosyamdan ceza almadı. Bu da demek oluyor ki benim motorumu parça parça satarak suç delilini yani güzelim motorumu yok etti Sinirlendim ikinci el parça alırken lütfen güvendiğiniz bildiğiniz kişilerden alın ve birkez daha düşünün...
Başa dön
ZenMen Çevrimdışı ZenMen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hackiso
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 01.08.2008 - 13:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

olaya bak yakanıyo lar suç delili dosya eksikligi delil yetersizliği 3gün sonra adamlar çıkıo 3gün bile sürmüyo böle davranılırsa daha çok çoğalır hırsızlar
Başa dön
hackiso Çevrimdışı hackiso Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
pitbulleren
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 01.08.2008 - 13:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o adamyere atmaklara işgence yapıp sonra motorların arkasına bağlayım 300 yapıp bi yere bırak mak lağzım
Başa dön
pitbulleren Çevrimdışı pitbulleren Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MoND
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ALANYA

MesajTarih: 01.08.2008 - 13:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum yuhh ac gözlü Çok gülüyorum haksiz malin üstünde nasil uyurlar bilmiyorum Üzgünüm hicmi akillarina gelmez, hicmi vicdan azabi cekmezler,kimbilir kimin canini yaktim diye!!!?degermi??ALISMIS KUDURMUSTAN BETERDIR motor olmasa yarin baska bisey calacaktir...allah kurtarsin..
Başa dön
MoND Çevrimdışı MoND Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DJ-RAMON
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 01.08.2008 - 13:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Böylelerini meydanlarda ya linç edeceksin yada .......... sından sallandıracaksın... Sinirlendim
neuremencer
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 01.08.2008 - 13:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İstemiyorum İstemiyorum İstemiyorum
Y-Z-F
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _DaLyan_

MesajTarih: 01.08.2008 - 13:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ŞEREFSİZLER !!! Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
murtie
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Eskişehir - Çanakkale

MesajTarih: 01.08.2008 - 19:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Al bendende o kadar...
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal