Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - bu polislere dikkat :)) yiyosa kaçın

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

bu polislere dikkat :)) yiyosa kaçın

bu polislere dikkat :)) yiyosa kaçın
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
arizaliadam
Üye
Üye

MesajTarih: 01.08.2008 - 14:00    Mesaj konusu: bu polislere dikkat :)) yiyosa kaçın Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

milliyet gazetesinden alıntıdır.

http://www.milliyet.com.tr/content/galeri/yeni/goster.asp?prm=0,7055475&id=24&galeriid=4181#galeriStart

http://www.milliyet.com.tr/content/galeri/yeni/goster.asp?prm=0,7055475&id=26&galeriid=4181#galeriStart

http://www.milliyet.com.tr/content/galeri/yeni/goster.asp?prm=0,3820107&id=28&galeriid=4181#galeriStart

http://www.milliyet.com.tr/content/galeri/yeni/goster.asp?prm=0,7055475&id=27&galeriid=4181#galeriStart

http://www.milliyet.com.tr/content/galeri/yeni/goster.asp?prm=0,3820107&id=40&galeriid=4181#galeriStart

http://www.milliyet.com.tr/content/galeri/yeni/goster.asp?prm=0,3820107&id=41&galeriid=4181#galeriStart
Başa dön
arizaliadam Çevrimdışı arizaliadam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
emre212
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 01.08.2008 - 14:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerçekten etkileyici
Başa dön
emre212 Çevrimdışı emre212 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
BuRNTHePRieSTR
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 01.08.2008 - 14:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Polisden normaldede kaçılmaz. Bazıları diyor kaçarım benim motoruma ne yetisicek falan diye yetisemezse bile ensenden wurur Gülümsüyorum
Buna son örnek:
İzmir'de "Dur" ihtarına uymayan ve polisden kacan jeep sürücüsü 20 yaşındaki Baran Tursun polis tarafından ensesinden vurularak öldürüldü.Kaçmanın nedeni ise 2 sefer ehletine el koyulmasıymış. Siz siz olun polisden kaçmayın ABD yi aratmıyor polislerimiz valla Şok oldum Şok oldum Gülümsüyorum
Başa dön
BuRNTHePRieSTR Çevrimdışı BuRNTHePRieSTR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
neuremencer
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 01.08.2008 - 14:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum ben olsam aklımdan bile gecirmem ola ki yakalayamadılar ama onlar rüzgarı telsizle haberleşirken de kullanıyorlar
emRRe79
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.08.2008 - 14:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben kaçmam motoru bırakır giderim Gülümsüyorum dötüm yemez bu arabalardan kaçmaya heç bişi olmasa mobese var gari
Başa dön
emRRe79 Çevrimdışı emRRe79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
konyalimesut
Üye
Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 01.08.2008 - 14:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

böle bi polis göriyim kaçmak ne kelime sağa çeker oturup ağlarım Çok gülüyorum
nası polis arabası onlar yaws Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
designserhat
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/ gop/ baglarbasi/zngldk/alapli

MesajTarih: 01.08.2008 - 14:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bizim ülkemizde otobanda 600 lük yada 1000 lik makina olsa ve de iyi kullanan birisi olursa yakalanacağını zannetmiyorum
designserhat Çevrimdışı designserhat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SutluKahve
Üye
Üye

MesajTarih: 01.08.2008 - 14:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gecen ay Adana dan 2007 1000 RR aldım.manısaya dogru yola cıktım.konya ya 75 km.kala radara gırdım.hızım 185 kmç ıdı.ılerıde baktım cevırme.memur dur dedı.bı anda kendımı saga attım yavasladım yavasladım.sonra tekrar kendımı sol serıte attım ve yurudum.duramazdım ÇÜNKÜ MOTORUN HİÇ BİSEYİ YOKTU SADECE FATURASI KESILMIŞTİ.DURSAM...HIZDAN CEZA YIYECEGIM BIRDE MOTORU BAGLIYCAKLAR.ONADAN SONRA UGRAŞ.KONYADAN GIT MANISA YA PLAKA CIKAR SONRA TEKRAR KONYA.GİT GEL KONYA 6 SAAT OLURDU.MECBUREN TOPUK-Gülümsüyorum
Başa dön
SutluKahve Çevrimdışı SutluKahve Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Lowflyer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Alanya-Ist

MesajTarih: 01.08.2008 - 15:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Zaten polislerden niye kaçacaksın.
Bu ülkede yaşıyorsak vatandaşlık görevlerini yerine getirmeliyiz.
Her gün onca olay oluyor. Hırsızı teroristi iyisi kötüsü hep bu yollarda.
Biraz empati yapacak olursak herkes anlar
Başa dön
Lowflyer Çevrimdışı Lowflyer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
wale46
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 01.08.2008 - 15:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adam gibi sürdükten sonra ne gerek war polisten kaçmaya...
Başa dön
wale46 Çevrimdışı wale46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
iskorpitixcihan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.08.2008 - 15:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla kaçıcak motorum yok
Başa dön
iskorpitixcihan Çevrimdışı iskorpitixcihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
RR-37
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 01.08.2008 - 15:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1RR cok güzel görünüyo Bravo
murtie
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Eskişehir - Çanakkale

MesajTarih: 01.08.2008 - 15:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Polisten kaçılmaz polisler şevkatli ,anlayışlı, yapıcı insanlardır.
Hiç polisten kaçılırmı Allah aşkına...
suleyman68
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: AKSARAY-KONYA

MesajTarih: 01.08.2008 - 15:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaçta göreyim Şok oldum İstemiyorum
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 01.08.2008 - 16:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence adil bir durum . Yani şartlar eşit Göz kırpıyorum
Başa dön
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal