Polisden normaldede kaçılmaz. Bazıları diyor kaçarım benim motoruma ne yetisicek falan diye yetisemezse bile ensenden wurur
Buna son örnek:
İzmir'de "Dur" ihtarına uymayan ve polisden kacan jeep sürücüsü 20 yaşındaki Baran Tursun polis tarafından ensesinden vurularak öldürüldü.Kaçmanın nedeni ise 2 sefer ehletine el koyulmasıymış. Siz siz olun polisden kaçmayın ABD yi aratmıyor polislerimiz valla
Tarih: 01.08.2008 - 14:15 Mesaj konusu:
ben olsam aklımdan bile gecirmem ola ki yakalayamadılar ama onlar rüzgarı telsizle haberleşirken de kullanıyorlar _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
böle bi polis göriyim kaçmak ne kelime sağa çeker oturup ağlarım
nası polis arabası onlar yaws _________________ Gel,gel,ne olursan ol yine gel, ister kafir, ister mecusi,ister puta tapan ol yine gel, bizim dergahımız,ümitsizlik dergahı değildir,yüz kere tövbeni bozmuş olsan da yine gel
gecen ay Adana dan 2007 1000 RR aldım.manısaya dogru yola cıktım.konya ya 75 km.kala radara gırdım.hızım 185 kmç ıdı.ılerıde baktım cevırme.memur dur dedı.bı anda kendımı saga attım yavasladım yavasladım.sonra tekrar kendımı sol serıte attım ve yurudum.duramazdım ÇÜNKÜ MOTORUN HİÇ BİSEYİ YOKTU SADECE FATURASI KESILMIŞTİ.DURSAM...HIZDAN CEZA YIYECEGIM BIRDE MOTORU BAGLIYCAKLAR.ONADAN SONRA UGRAŞ.KONYADAN GIT MANISA YA PLAKA CIKAR SONRA TEKRAR KONYA.GİT GEL KONYA 6 SAAT OLURDU.MECBUREN TOPUK-
Zaten polislerden niye kaçacaksın.
Bu ülkede yaşıyorsak vatandaşlık görevlerini yerine getirmeliyiz.
Her gün onca olay oluyor. Hırsızı teroristi iyisi kötüsü hep bu yollarda.
Biraz empati yapacak olursak herkes anlar
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız