Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Türk Sultanları'nın ÇANAKKALE çıkartması # part one (1)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Türk Sultanları'nın ÇANAKKALE çıkartması # part one (1)

Türk Sultanları'nın ÇANAKKALE çıkartması # part one (1)
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: ÇATIDAN/TERASTAN... EN UÇ NOKTADAN...

MesajTarih: 01.08.2008 - 14:48    Mesaj konusu: Türk Sultanları'nın ÇANAKKALE çıkartması # part one (1) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Selam Arkadaslar merhabalar turkish sultans Türkiye sultanları organizasyonunun Çanakkale etabını kazasız belasız cezasız tamamlamıs bulunmaktadırlar site ye resimleri anca koyabildim bu yüzden kusura bakmayın lütfen…

Organizasyonda süper aletler wardı :

Ducati 1098_S
Suzuki gsx_R 1000 K_7
Suzuki gsx_R 750
Yamaha yzf_R6
Ducati 848 s
08 Honda CBR_1000_RR
07 Honda CBR_1000_RR
FJR si kawasaakisi ve aklıma gelmeyen bi çok marka ve modeller…

Dilerseniz fotograflara geçelim… (aşagıdaki foto lar tamamen şahsıma ait olup özel izin alınmadan kaynak olarak gösterilemez…)

ruzgar2can İbrahim abim ve ben TR sultanlarını almadan önce ki plan yaparken çekilen bi foto

İşte tanımsa bulumsa yeri Eceabat iskele meydanı ve ilk önce yemek diyoruz

arkadaslar yemeklerini yerlerken bende motorları çekeyim dedim

Allah dedim bu fotoyu çekerken bide adam gibi profesyönel fotograf makinem olsa ne resimler çekicem de Askerden sonra inş.

işte bi resim daha bu kadar mı güzel olur çekim ya…

oda ne Ducati’nin her tarafı meydanda… Çok gülüyorum

hazırlandık ve yola çıktık yoldan bi fotoraf…

rotamızda ilk yer kilitbahir mevkii

işte ben Harley-Davidson’la gezinin keyifini çıkarırken Gülümsüyorum acaba bi harley mi alsam ne :p

arkadas teker yapmadan bir saniye önce

işte kilitbahir mevkiine geldik kalenin içinden geçerken

kilitbahir mevkiinde ilk duragımız şehit onbası oluyor kısaca seyit on basıdan bahsetmek istiyorum

Seyit Onbaşı, 1889 yılının Eylül ayında Havran İlçesi Çamlık (Manastır) köyünde dünyaya geldi. Babasının adı Abdurrahman, annesinin ki Emine idi. Seyit, 1909 yılının Nisan ayı başlarında askere alındı. 1912'de Balkan Savaşları'na katıldı. Savaş bitiğinde terhis edilmedi ve topçu eri olarak Çanakkale Cephesi'nde görev aldı. Çanakkale Savaşları'nda gösterdiği kahramanlıkla adını Türk tarihine yazdırdı. 18 Mart Deniz Savaşı sırasında, Rumeli Mecidiye Tabyası'nda ayakta kalabilen tek top vardı onun da mermi kaldıran vinci bozulmuştu. Seyit Onbaşı büyük bir güçle 215 Okkalık mermiyi üç kez kaldırarak namlunun ucuna sürmüş ve bu kahramanlığı ile Ocean gemisi büyük bir yara almıştı. Seyit Onbaşı 1918 sonbaharında köyüne döndü. Sanatı olan ormancılık ve kömürcülüğe devam etti. 1934 tarihinde yürürlüğe konan soyadı yasasıyla "Çabuk" soyadını aldı. 1939 yılında akciğerlerindeki rahatsızlık nedeniyle vefat etti

işte eşsiz güzellik ve tarih kokan kareler…

Yamaha’cı degil im ama hadi sizler için çekeyim :P

bir sonraki duragımız Çanakkale şehitler abidesi

arkamızdaki anıtın önemi 253.000 şehidimizin adına anılmıs sembolik bir yapıt

bu resimi profesyönel makineyla fluu lu çekimle çekmek çok güzel olurdu ve içimizden bi arkadasımızda profesyönel fotograf makinesı wardı nasıl çekecegini anlattıktan sonra kendi makinemla anca bu kadar çektim profresyönel resimler Almanya da ki siteye atıltıktan sonra MD ye taşıtacam

Turkish Sultans yorgunluktan ne hale geldi Çok gülüyorum

motorları çekmemek olmaz işte demir atlar

Ducati 1098 s bu kareye biter im Göz kırpıyorum Çok gülüyorum

işte bir harley-davidson

kawasaaki

VFR

Suzuki gsx_R 750

CBR_1000_RR_FİRE_BLADE

08_1000_RR test etme imkanım olmadı yorum yok Çok gülüyorum

gsx_R 1000 K_7 Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum

1000_RR ve kullanıcısı ile güzel bi poz yakaladım ve çekmek istedim

Suzuki gsx_R olacak foto çekmeyecem

acaba bende mi bi FİRE BLADE alsam :P

bu resimdede yine fotografçılıgımı kousturdum Çok gülüyorum kör olası Suzan suzi Çok gülüyorum

R_6 ve kullanıcısndan bi poz

Harley-Davidson kullanıcısı ve artçısı ben

fotograflarda oynama yaptım fluu çaktım bu fluu işini ilk yapıyorum inş güzel olmustur…

Arkadaslar sıra geldi video ya ekşın videolarımız:

08_1000_RR ların orijinal fabrika çıkışlı özelligi Çok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorum kameraman ben sunucu falcon46 şahin abi

http://www.metacafe.com/watch/1550479//

http://www.metacafe.com/watch/1550546//

http://www.metacafe.com/watch/1550581//

http://www.metacafe.com/watch/1550613//

http://www.metacafe.com/watch/1550627//

http://www.metacafe.com/watch/1550641//

arkadaslar özür dileyerek belirtmek istiyorum…

video lar fotograflar gecikti bir ikincisi videolar parça parça birleştiremedim :maalesef:

videonun hazırlanmasına katkıda bulunan dark_knight emre abim’e katkılarından dolayı teşekkürler… Göz kırpıyorum Bravo

JAPONLARIN_EFENDİSİ_MAKİNA_MÜHENDİSİ Göz kırpıyorum Bravo
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
buracQ
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: izmir

MesajTarih: 01.08.2008 - 14:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mavi suzukinin mavi shark kask ın sahibi kim acaba ? o kasktaki tüylü aksesuardan almak istiyorum....
7-8 inci resimlerdeki ....

yardımcı olursanız sevinirim...

Seko paylaşm için sağol..

En son buracQ tarafından 01.08.2008 - 14:57 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
buracQ Çevrimdışı buracQ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CbR_BuRRaK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: plakamızda 22 yazar

MesajTarih: 01.08.2008 - 14:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için teşekkürler resimler harika güzel bir gezi olmuş Alkışlıyorum
Başa dön
CbR_BuRRaK Çevrimdışı CbR_BuRRaK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 01.08.2008 - 14:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gülümsüyorum umarım keyif almışlardır.. Bravo
pinar@motordelisi.com
Başa dön
nofeaRR Çevrimdışı nofeaRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
haker
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 01.08.2008 - 15:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için teşekkürler serkan mükemmel kareler
Şimdi orda olmak vardı Göz kırpıyorum
murtie
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Eskişehir - Çanakkale

MesajTarih: 01.08.2008 - 15:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Mükkemmel bi gezi olmuş Serkan iyi ağırlasaydın misafirlerlerimizi fotolar çok güzel flu'yuda bence çok başarılı yapmışsın emeğine sağlık.
debutant
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 01.08.2008 - 15:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

biliyorum bu sadece bi gezi ama yinede 1098 hakkinda bilgi verecek yada baska bi ss le karsilastiracak birileri varmi?

En son debutant tarafından 01.08.2008 - 15:28 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
debutant Çevrimdışı debutant Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 01.08.2008 - 15:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çanakkale şehitlik fotoları çok güzel.
çok hoş bir etkinlik gerçekleşmiş. Alkışlıyorum Alkışlıyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
iskorpitixcihan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.08.2008 - 15:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
iskorpitixcihan Çevrimdışı iskorpitixcihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir/Akçay

MesajTarih: 01.08.2008 - 15:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tebrikler Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli1903@hotmail.com
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Limon250
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Çanakkale MD

MesajTarih: 01.08.2008 - 15:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gezi harika olmuş, ben harley davidson'a bayıldım. Serkan ilerde birer tane alalım. Keyif motorsikleti bunlar.
Başa dön
Limon250 Çevrimdışı Limon250 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
TdagliSaban
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 01.08.2008 - 15:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Cok sagolasin Serkan, bizim Sultans larla ilgilendigin icin.
Resimler videolar cok güzel, arkadaslarla Türkiyeye gitmis kadar oldum.
Saygilar
T.dagli Saban
Başa dön
TdagliSaban Çevrimdışı TdagliSaban Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ejder_ceza
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: aksaray

MesajTarih: 01.08.2008 - 16:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ellerine sağlık..gezinin güzel olduğu kadar da bunları paylaşmak bi o kadar zor olmuş galiba..
eyvallah.. Bravo
ama süper kareler var yaa Delirdim
ejder_ceza Çevrimdışı ejder_ceza Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 01.08.2008 - 16:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vallahi çok güzel bir etkinlik olmuş. Tebrikler.
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 01.08.2008 - 16:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fotolar harika tam bir çıkartma olmuş
Başa dön
emre212 Çevrimdışı emre212 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.28 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal