Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 7480 Nereden: ÇATIDAN/TERASTAN... EN UÇ NOKTADAN...
Tarih: 01.08.2008 - 14:48 Mesaj konusu: Türk Sultanları'nın ÇANAKKALE çıkartması # part one (1)
Selam Arkadaslar merhabalar turkish sultans Türkiye sultanları organizasyonunun Çanakkale etabını kazasız belasız cezasız tamamlamıs bulunmaktadırlar site ye resimleri anca koyabildim bu yüzden kusura bakmayın lütfen…
Organizasyonda süper aletler wardı :
Ducati 1098_S
Suzuki gsx_R 1000 K_7
Suzuki gsx_R 750
Yamaha yzf_R6
Ducati 848 s
08 Honda CBR_1000_RR
07 Honda CBR_1000_RR
FJR si kawasaakisi ve aklıma gelmeyen bi çok marka ve modeller…
Dilerseniz fotograflara geçelim… (aşagıdaki foto lar tamamen şahsıma ait olup özel izin alınmadan kaynak olarak gösterilemez…)
ruzgar2can İbrahim abim ve ben TR sultanlarını almadan önce ki plan yaparken çekilen bi foto
İşte tanımsa bulumsa yeri Eceabat iskele meydanı ve ilk önce yemek diyoruz
Allah dedim bu fotoyu çekerken bide adam gibi profesyönel fotograf makinem olsa ne resimler çekicem de Askerden sonra inş.
işte bi resim daha bu kadar mı güzel olur çekim ya…
oda ne Ducati’nin her tarafı meydanda…
hazırlandık ve yola çıktık yoldan bi fotoraf…
rotamızda ilk yer kilitbahir mevkii
işte ben Harley-Davidson’la gezinin keyifini çıkarırken acaba bi harley mi alsam ne :p
arkadas teker yapmadan bir saniye önce
işte kilitbahir mevkiine geldik kalenin içinden geçerken
kilitbahir mevkiinde ilk duragımız şehit onbası oluyor kısaca seyit on basıdan bahsetmek istiyorum
Seyit Onbaşı, 1889 yılının Eylül ayında Havran İlçesi Çamlık (Manastır) köyünde dünyaya geldi. Babasının adı Abdurrahman, annesinin ki Emine idi. Seyit, 1909 yılının Nisan ayı başlarında askere alındı. 1912'de Balkan Savaşları'na katıldı. Savaş bitiğinde terhis edilmedi ve topçu eri olarak Çanakkale Cephesi'nde görev aldı. Çanakkale Savaşları'nda gösterdiği kahramanlıkla adını Türk tarihine yazdırdı. 18 Mart Deniz Savaşı sırasında, Rumeli Mecidiye Tabyası'nda ayakta kalabilen tek top vardı onun da mermi kaldıran vinci bozulmuştu. Seyit Onbaşı büyük bir güçle 215 Okkalık mermiyi üç kez kaldırarak namlunun ucuna sürmüş ve bu kahramanlığı ile Ocean gemisi büyük bir yara almıştı. Seyit Onbaşı 1918 sonbaharında köyüne döndü. Sanatı olan ormancılık ve kömürcülüğe devam etti. 1934 tarihinde yürürlüğe konan soyadı yasasıyla "Çabuk" soyadını aldı. 1939 yılında akciğerlerindeki rahatsızlık nedeniyle vefat etti
işte eşsiz güzellik ve tarih kokan kareler…
Yamaha’cı degil im ama hadi sizler için çekeyim :P
bir sonraki duragımız Çanakkale şehitler abidesi
arkamızdaki anıtın önemi 253.000 şehidimizin adına anılmıs sembolik bir yapıt
bu resimi profesyönel makineyla fluu lu çekimle çekmek çok güzel olurdu ve içimizden bi arkadasımızda profesyönel fotograf makinesı wardı nasıl çekecegini anlattıktan sonra kendi makinemla anca bu kadar çektim profresyönel resimler Almanya da ki siteye atıltıktan sonra MD ye taşıtacam
Turkish Sultans yorgunluktan ne hale geldi
motorları çekmemek olmaz işte demir atlar
Ducati 1098 s bu kareye biter im
işte bir harley-davidson
kawasaaki
VFR
Suzuki gsx_R 750
CBR_1000_RR_FİRE_BLADE
08_1000_RR test etme imkanım olmadı yorum yok
gsx_R 1000 K_7
1000_RR ve kullanıcısı ile güzel bi poz yakaladım ve çekmek istedim
Suzuki gsx_R olacak foto çekmeyecem
acaba bende mi bi FİRE BLADE alsam :P
bu resimdede yine fotografçılıgımı kousturdum kör olası Suzan suzi
R_6 ve kullanıcısndan bi poz
Harley-Davidson kullanıcısı ve artçısı ben
fotograflarda oynama yaptım fluu çaktım bu fluu işini ilk yapıyorum inş güzel olmustur…
Arkadaslar sıra geldi video ya ekşın videolarımız:
08_1000_RR ların orijinal fabrika çıkışlı özelligi kameraman ben sunucu falcon46 şahin abi
video lar fotograflar gecikti bir ikincisi videolar parça parça birleştiremedim :maalesef:
videonun hazırlanmasına katkıda bulunan dark_knight emre abim’e katkılarından dolayı teşekkürler… _________________ JAPONLARIN_EFENDİSİ_MAKİNA_MÜHENDİSİ
Tarih: 01.08.2008 - 14:58 Mesaj konusu:
umarım keyif almışlardır.. _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
Kayıt: Aug 01, 2007 Mesajlar: 171 Nereden: Eskişehir - Çanakkale
Tarih: 01.08.2008 - 15:23 Mesaj konusu:
Mükkemmel bi gezi olmuş Serkan iyi ağırlasaydın misafirlerlerimizi fotolar çok güzel flu'yuda bence çok başarılı yapmışsın emeğine sağlık. _________________ " Sönüp Gitméktense Yanmak Daha İyidir .! "
Cok sagolasin Serkan, bizim Sultans larla ilgilendigin icin.
Resimler videolar cok güzel, arkadaslarla Türkiyeye gitmis kadar oldum.
Saygilar
T.dagli Saban
Tarih: 01.08.2008 - 16:01 Mesaj konusu:
ellerine sağlık..gezinin güzel olduğu kadar da bunları paylaşmak bi o kadar zor olmuş galiba..
eyvallah..
ama süper kareler var yaa _________________ Sağım ,solum ,önüm ,arkam;
GAFİL.....
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız