Düğünden sonra temelli olarak Ankaraya yerleşiyorum. Bu sebeble bu özel ve güzel günümde bizi yalnız bırakmak istemeyen tüm dostlarımızı bu uzun soluklu ayrılık öncesinde düğünümüze davet ediyorum.
Gelen ve gelmek isteyipte gelemeyen tüm dotlarımıza şimdiden teşekkür ederiz.
( NOT: Gelmek isteyen tüm cemaatten ricam motorlarınızla gelinde gürültümüz bol olsun _________________ Motor denen asi kysra?a binmek
Çöldeki kanyonlarda yakalanan mustanglere binmeye benzer.
Huyuna giden zevk alyr, kar?y koyan ise acy!!!
Tarih: 01.08.2008 - 21:30 Mesaj konusu:
Bu güzel günüm 20:30'da start verecektir...
canım aşkım benim en iyi düşünüp aldığım kararsın sen Tırsıyosam na o boole olayım
kendileri en değerli varlığım yaşama amacım olup aynı zamanda da karakuşak karateci ve 177cm dir .. bu yüzden I LOVE YOU aşkım sen benim herşeyimsin galiba bu işi de kıvırdık
bu arada benide bilen bilir fazla minyon bir tipimdir
allah mesut bahtiyar etsin _________________ Gel,gel,ne olursan ol yine gel, ister kafir, ister mecusi,ister puta tapan ol yine gel, bizim dergahımız,ümitsizlik dergahı değildir,yüz kere tövbeni bozmuş olsan da yine gel
Düğünden sonra temelli olarak Ankaraya yerleşiyorum. Bu sebeble bu özel ve güzel günümde bizi yalnız bırakmak istemeyen tüm dostlarımızı bu uzun soluklu ayrılık öncesinde düğünümüze davet ediyorum.
Gelen ve gelmek isteyipte gelemeyen tüm dotlarımıza şimdiden teşekkür ederiz.
( NOT: Gelmek isteyen tüm cemaatten ricam motorlarınızla gelinde gürültümüz bol olsun
hayırlı olsun Allah bi yastıkda kocatsinda
bi evli olarak hayatının en büyük hatasınıda yaptini söleyim
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız