Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - hava kötü olunca chooper la turladik :))

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

hava kötü olunca chooper la turladik :))

hava kötü olunca chooper la turladik :))
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
kaya76
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: frankfurt / almanya

MesajTarih: 01.08.2008 - 20:43    Mesaj konusu: hava kötü olunca chooper la turladik :)) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu gün hava kötü olunca,bizde chooperla turlayalim dedik...hep SS olmuyor Gülümsüyorum Gülümsüyorum ama bahceden disariya cikamadik..plaka yoktu ve 22 aylikken daha ehliyet vermiyorlar Öfkeliyim Öfkeliyim kask takmadik ama hava sicakti,kusura bakmayin Üzgünüm Üzgünüm

Tek el olayina girelim Gülümsüyorum Gülümsüyorum

anahtarlar uymayinca havaya sallamak en iyisi Bravo Bravo

evet burada SIKI bir viraj alma pozisyonu..viraj alamyanlara örnek olsun Gülümsüyorum Çok gülüyorum bu pozisyon tam ideal Bravo

biraz etrafi keselim...capkinlik yapmadan olmaz Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum

ve son nokta..kasksiz ve korumasiz cikmanin sonu Üzgünüm Üzgünüm Gitti POPO Ağlıyorum Ağlıyorum Siz siz olun koruma ve kasksiz cikmayin Bravo Bravo

Başa dön
kaya76 Çevrimdışı kaya76 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
AZYet
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 01.08.2008 - 20:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorum

bize cok kotu örnek oluyosun abı
lütfen kask ve korumalar olmadan cekılen resımlerı koymayalım Çok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorum
alla bagıslasın supper bı cocuk:D
Başa dön
AZYet Çevrimdışı AZYet Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kaya76
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.08.2008 - 20:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

AZYet, privat pist alaninda olunca farketmez dedik ama... Gülümsüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
kaya76 Çevrimdışı kaya76 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
KammadeRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _soma_balıkesir:(:(

MesajTarih: 01.08.2008 - 20:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaya76, ay ayy çok şekersin ewlat İyi fikir güzell.. turlamıssınn Gülümsüyorum Bravo Çok gülüyorum

seni çok özlücem..
Başa dön
KammadeRR Çevrimdışı KammadeRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
riko
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: istanbul/Kozyatağı

MesajTarih: 01.08.2008 - 20:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok şeker çook Alkışlıyorum Maaşallah.

Kask taksa da popoya bi faydası olmayacakmış sonuçta Gülümsüyorum
( Not: o makina chopper değil, trike ) Göz kırpıyorum Gülümsüyorum

www.AmerikanAraba.com
Başa dön
riko Çevrimdışı riko Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ogar1971
Üye
Üye

Nereden: manisa-alaşehir

MesajTarih: 01.08.2008 - 20:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aşı kuvvetli yerden yetişiyor yeni motorcular Alkışlıyorum sorması ayıp olmasın kaç cc bu alet? OK
kaya76
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.08.2008 - 21:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ogar1971, cc düsük galiba,yada R.Ivedik tersi biz bunu benzinli zannettik.akü bosalmis Gülümsüyorum Çok gülüyorum yavas gidiyordu,cc büyütmeyi düsünüyoz bir viraj olayini tam cözdürelim Bravo Bravo
Başa dön
konyalimesut
Üye
Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 01.08.2008 - 21:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi allah kaza bela vermesin aman abi kasksız bırakma allah korusun kaza felan olur Delirdim amma havasınıda ei atmıştır ha kızlara felam Bravo
Başa dön
konyalimesut Çevrimdışı konyalimesut Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
loriss
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bergama

MesajTarih: 01.08.2008 - 21:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hehe çekirdekten yetişiyor kerata..maşallah Allah bağışlasın kardeşim.
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: ÇATIDAN/TERASTAN... EN UÇ NOKTADAN...

MesajTarih: 01.08.2008 - 21:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

way way way allah bagıslasın mürüvetini görürüz inşallah ... Göz kırpıyorum Bravo

babasına çekmiş Göz kırpıyorum Bravo

abi rica etsem peg leri görebilirmiyiz Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum

JAPONLARIN_EFENDİSİ_MAKİNA_MÜHENDİSİ Göz kırpıyorum Bravo
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
zulu1616
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 01.08.2008 - 21:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aman abi büyük cc ile başlatmasaydın oğlunu motora, bi ufağı yokmuydu bu motorun Gülümsüyorum
şaka biyana allah bağışlasın çok tatlı kerata Göz kırpıyorum yerli rossi olucak inşallah ilerde Bravo
Başa dön
zulu1616 Çevrimdışı zulu1616 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
activa039
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 01.08.2008 - 22:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

600 lük üstünde sağ salim görürsün inşallah allah bağışlasın=)
motorman74
Üye
Üye

Nereden: bartin

MesajTarih: 01.08.2008 - 22:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geleceğin motorcusu Delirdim

Başa dön
motorman74 Çevrimdışı motorman74 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Bilemir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaelı=BYRMOĞL

MesajTarih: 01.08.2008 - 22:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

son foto çok manalı Çok gülüyorum
Bilemir Çevrimdışı Bilemir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
emre212
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 01.08.2008 - 22:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah bağaşlasın çok tatlı Gülümsüyorum
Başa dön
emre212 Çevrimdışı emre212 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal