Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Hyosung GT 250 R

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Hyosung GT 250 R

Hyosung GT 250 R
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
blade17hakan
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 01.08.2008 - 22:45    Mesaj konusu: Hyosung GT 250 R Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar mrb,

Ben Hyosung GT 250 R almayı düşünüyorum yeni başlicam motor kullanmaya tipide çok hoşuma gitti racing tarzı mükemmel sizcede alayımmı eksik bi tarafı varmıı acaba.Bu motor hakkında bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevincemm????
Başa dön
blade17hakan Çevrimdışı blade17hakan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
DagustuN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul

MesajTarih: 01.08.2008 - 23:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gülümsüyorum

Güzel kardeşim önce tanışma topiğinde kendini tanıt istersen bizde seni tanıyalım..

---

Gelelim Hyo'ya :

Ben ALMA derim. Burada ki yüzlerce arkadaşım da ALMA der.. AL 'da diyebilir Çok gülüyorum

Sakat motor.. Seni motosikletlerden soğutma olasılığı %51 ..

Yanında yedek krank taşıman gerekebilir
Sitede araştırma yaparsan kimin canı ne kadar yandı bulabilirsin.. Şok oldum

Kimi insan MEMNUN ... Kimi insan DAVALIK !!!

Kimi insansa AKILLI Gülümsüyorum (Almadan önce araştırıyorlar sonra vazgeçiyorlar )

--------------

İşte böyle bir motor Hyo GT 250 R.. Ne idüğü belirsiz biraz.

Bence SS falan da değil :

Oturuş Şekli .. F tipi
Vites .. 5 Çok gülüyorum

Üzerine 1 - 2.000 YTL daha ekle git Kawa 250 R al... Aprilia RS 125 al... Yamaha YZF 125 al... Hatta tecrüben varsa (sanırım yok) 600 F falan alabilirsin o paraya

Ama önce araştır Bravo Bravo
Başa dön
DagustuN Çevrimdışı DagustuN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
CheGUEVARA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: CüBa

MesajTarih: 01.08.2008 - 23:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

blade17hakan, DagustuN, Arkadaşımızın Dediği gibi Önce Kendini Tanıt.....Bence o motora hiç bulaşma.kalite bişey al elinde patlar o makine Bravo

˜°mø†ørã¢ïñq••
avci_92@hotmail.com
Başa dön
CheGUEVARA Çevrimdışı CheGUEVARA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
manc-clup
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 01.08.2008 - 23:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence kawasaki 250r al hıc yoktansa kawas yanı
Başa dön
manc-clup Çevrimdışı manc-clup Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
iskorpitixcihan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.08.2008 - 00:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bencede kawa al OK
Başa dön
iskorpitixcihan Çevrimdışı iskorpitixcihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
oskar0504
Üye
Üye

MesajTarih: 02.08.2008 - 00:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence :

http://www.motordelisi.com/ftopic-66294-days0-orderasc-0.html
Başa dön
oskar0504 Çevrimdışı oskar0504 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
abadi
Üye
Üye

Nereden: insanın kendini garipsediği yerden...ist.

MesajTarih: 02.08.2008 - 00:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mrb...
öncelikle şunu söyliyim:çok uzun zamndır forma üyeyim hep girer okur ama yazmam..fat durum başka...
6 yıldır motor kullanıcısıyım...transalp ten fazer e 600rr dan hyosun 250r a kadar bir çok motor sahibi oldum..

2006 yılında 600rr ım vardı 8 ay kadar bende kaldı..taki ev kurmak için biraz mani gerekti ozman sattım Göz kırpıyorum
sonra param oldu dedimki zaten iş için bir araç lazım( tasarımcı grafikerim devamlı müşteri görüşmelerim oluyor avrupa yakasında yada nadoluda günde en az 50 km yapıyorum) bari az yakan ama gösterişli bir motor aliyim..araştırdım test ettim bindim sürdüm ve fuarda el sıkışıp bir hyo 250r aldım..11567 km de ve bu güne kadar tık demedi Bravo

trabzona ankaraya gittim geldim arkamdada artçım..184 gördüm..ne krank nede pistol..hiç bir sorunum çıkmadı...yaz kış motor sürerim...ve işin ilginç yanı sürdüğüm en düşük motor olmasına ramen bana hep güven hissi verdi...

vel hasılı... kava evet iyidir hoştur fakat pahalı..sürdünmü derrsen ewt sürdüm aralarında çok fark yok tercihim inede hyodan yana çünkü yer tutuşu airo dinamik felan fıstık hyoda daha iyi!!!oturoş pozisyonu uzun vadede daha sağlıklı...hızlanma tork daha yüksek..tama inciği boncugu marka karizması yerle yeksan olabilir...her sorana abi bu çin malı deyil koredir..trye yeni geldi faln diye açıklama yapıp sıkıla bilirsin...ama inaki verdiğin parayada motor namına alıcagın zevkede deyer dogrusu...

bu ara bana motor hakkında ne bilirsin sen diyenler olabilir...şöle sölim honda konşuk sahibi gökhan konşuk(honda yarışcısı) arkadaşımdır..yarış motorlarına sticker giydirme felan yapıyorum..test amaçlı hyoma bindi ve beklediğinden duyduklarından kat kat iyi oldugunu söyledi... aynı zamanda kenan sofuoğlu daha bu denli meşhur değilken adapazarındaki atölyelerinde stiçkır giydirme yaparken hyolar hakkında güzel yorumlar yapmıştı..motoru kötülemek yerine kullanım hatalarında dolayı hondanın dahil krank kırmasının muhtemel oldugunu ve bir çok binicinin ilk motoru oldugu için acemilik atıcam diye motorun ubugunu zort lattıgını sölemek lazım....

benden bu kadar...bu ara biraz reklam yapalım..motor kask giydirme yada şapka tşört baskı tasarım işiniz olursa msn burda var ulaşabilirisiniz...
Başa dön
abadi Çevrimdışı abadi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
activa039
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 02.08.2008 - 01:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DagustuN, bncede çok haklı elin çini geldi önceleri ucuz motor urettı sonra pahalılandırıp kaliteli gibi gösterdi bnde derım kı alma noolur noolmaz Gülümsüyorum
ejder_ceza
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: aksaray

MesajTarih: 02.08.2008 - 01:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla bu motor biraz kullanıcıya biraz senin şansına göre deişir...

alıp dua eden de var..
çok mağdur olan da..

al gitsin..paramız olsa hyo nun lafını etmeyiz zaten demek ki maddiyat yine işin içinde. İstemiyorum
git al kardeş..gerisi senin kısmetine kalmış.. Göz kırpıyorum

En son ejder_ceza tarafından 02.08.2008 - 01:15 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
ejder_ceza Çevrimdışı ejder_ceza Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cbr1000rrcagri
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: muğla

MesajTarih: 02.08.2008 - 01:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ideal baslangıc motoru. topıclerı ıncele
Başa dön
cbr1000rrcagri Çevrimdışı cbr1000rrcagri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
korsi35
Üye
Üye

Nereden: mersin

MesajTarih: 02.08.2008 - 01:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

duyduguma gore vıtes sıkıntısı cok fazla ve çokta dengelı bı makına degıl bence boşver sekıl olsun dıye motor alma
Başa dön
korsi35 Çevrimdışı korsi35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 02.08.2008 - 08:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

her kafadan bır ses cıkıyo demekkı motor dengesız kımısı kalıtelı kımı hurda Çok gülüyorum ben olsam napardımmmm...alırdım Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.08.2008 - 09:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alacan kullanacan memnun kalmazsan 7000 dena azzını acıp 6000 e kadar düşüp satacan veya bi araba ile takasda edebilin

alırsan pişman olursun almazsanda belki pişman olursun fabrika hepsini kötü üretecek değil mutlak 1000 adette 10 tanesini güzel üretiyordur

abadi kardes ben kullanıyorum benden oncede 4 kişi kullanmış makınada Allaha şükür hiç bir sorun olmamıs ben acemiyim Allahın izni ile bende bişey olmaz

honda
Başa dön
emRRe79 Çevrimdışı emRRe79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
eralp35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/bornova

MesajTarih: 02.08.2008 - 09:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben cbr 125 aldım beni hiç tatmin etmedi ama parasına göreçok halikulerde fakat hyo alsamıydım diye düşünmeden edemiyorum ama şuda var honda olduğunu bilince de kafam çok rahat oluyorum.

japon dan şaşmamak gerek.
Başa dön
eralp35 Çevrimdışı eralp35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
emre212
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 02.08.2008 - 10:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eralp35, dediğin gibi japondan şaşma Göz kırpıyorum
Başa dön
emre212 Çevrimdışı emre212 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal