Kayıt: Jun 01, 2006 Mesajlar: 2263 Nereden: istanbul/bayrampaşa
Tarih: 02.08.2008 - 00:10 Mesaj konusu:
abi elinize emeğinize sağlık ta bu topic bu aatte mi açılır ya sabah dükkan açıcaz gözlerim kapanıyor fazla yorum yapamayacağım ama çok çok çok güzel gezi olmuş bu arada tdm900 ün plaka gözden kaçmadı _________________ 02 blue HONDA ACTIVA (fırpır)
MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo ) (A RH -)
yine güzel bir gezi olmuş,o havada benim psikolojim bozulur be hep yağmur(yağmurda motor kullanmayı hiç sevmem ben)..resimler için sağol _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
seneler önce gezmiştim oraları ama karadenize ait her fotograf yeniden gitme istegimi artırıyor.
elinize sağlık,güzel bir etkinlik olmuş _________________
PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Tarih: 02.08.2008 - 14:19 Mesaj konusu:
harika bir gezi olduğu belli ama gerçekten fotolar süper eline sağlık arkadaşım BİR BAŞKADIR BENİM MEMLEKETİM .... hele o manzara resimleri bi harika beeeee... bu resimlerin devamını beklioz heee unutmaa
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız