Dostumuzun babası çok kızdığı için yeni aldığı YZF R125'i satmak zorundaymış ve çok ucuza 3te1 fiyatına veriyormuş... Resmen komedi yazık ya bu kadarda adamın gözünün içine baka baka olmaz ki... _________________ " Sönüp Gitméktense Yanmak Daha İyidir .! "
bu ilanı geçen gün gezinirken bende gördüm ve güldüm.ama bu da bi taktik adam fiyatına bakarak ilana giriyo ve başka bir motorun ilanını görüyo.böylelikle adam ilanını birçok kişiye göstermiş oluyo _________________ www.pamukemlak.com
murat abi nerden buldun bu adamı ya tam makara ya herif kanuni racerı r125 olarak yedirmeye kalkmış her nasıl bi cesarettir anlamadım hadi biz anlamadık gözümüzden kaydıki hepimiz tecrübeli motorla yatıp motorla kalkıyoruz bunu bırak abi her ilde kanuni servisi var ve bu motorları servisteki adamlar topluyo bu kadar bu motoru tanıyan çoğunluk varken bu herif çıkmış ortaya böle bişey atmış valla aptallık böle bişey heralde
bu ne yaw gittigidiyor da futbolcu satilmasindan sonra buda guzelmis _________________ Then it comes to be
that the soothing light
at the end of your tunnel
was just a frieght train comin' your way...
Tarih: 02.08.2008 - 18:34 Mesaj konusu:
hahaaha gülim boşa gitmesin hangi mal yutar sa bunu bu motor bisan lifan nın orjınal haldeki racing tipine benzetme bir motorudur 2 3 tane üstüne yapıştirmiş başka bişe yoq motorda vaya beee ne insanlar var
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız