Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - YZF R125 mişşşş...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

YZF R125 mişşşş...

YZF R125 mişşşş...
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
murtie
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Eskişehir - Çanakkale

MesajTarih: 02.08.2008 - 17:57    Mesaj konusu: YZF R125 mişşşş... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar şuna bir bakın ve gülün.

http://www.sahibinden.com/super_firsat_satmak_zorundayim_babam_cok_kiziyorWQQaXQQ10058893WQQpXQQdisplayitem?tab=megafoto&photo=2

Dostumuzun babası çok kızdığı için yeni aldığı YZF R125'i satmak zorundaymış ve çok ucuza 3te1 fiyatına veriyormuş... Resmen komedi yazık ya bu kadarda adamın gözünün içine baka baka olmaz ki...
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
iskorpitixcihan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.08.2008 - 18:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla ben bişe anlamadım İstemiyorum
Başa dön
iskorpitixcihan Çevrimdışı iskorpitixcihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
BaliBey
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 02.08.2008 - 18:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şikayet ettim. Bakmıştım bende bu ilana ama resimlere bakınca anladım fos olduğunu.
Başa dön
BaliBey Çevrimdışı BaliBey Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 02.08.2008 - 18:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

murtie, komedi dükkanı gibi olmaya başladı sahibinden.com zaten .... Gülümsüyorum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 02.08.2008 - 18:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Buz gibi kanuni race yi adam YZF R125 diye ittirecek ada arıyo...
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 02.08.2008 - 18:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim
rider_lord
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 02.08.2008 - 18:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu ilanı geçen gün gezinirken bende gördüm ve güldüm.ama bu da bi taktik adam fiyatına bakarak ilana giriyo ve başka bir motorun ilanını görüyo.böylelikle adam ilanını birçok kişiye göstermiş oluyo Bravo
loriss
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bergama

MesajTarih: 02.08.2008 - 18:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

jantlar ybr nin..kalan yerını bişeye benzetemedim Çok gülüyorum Çok gülüyorum
uabassa
Üye
Üye

MesajTarih: 02.08.2008 - 18:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

murat abi nerden buldun bu adamı ya tam makara ya herif kanuni racerı r125 olarak yedirmeye kalkmış her nasıl bi cesarettir anlamadım hadi biz anlamadık gözümüzden kaydıki hepimiz tecrübeli motorla yatıp motorla kalkıyoruz bunu bırak abi her ilde kanuni servisi var ve bu motorları servisteki adamlar topluyo bu kadar bu motoru tanıyan çoğunluk varken bu herif çıkmış ortaya böle bişey atmış valla aptallık böle bişey heralde

BU ARADA EMEĞİNE SAĞLIK MURAT ABİ GÜZEL TESPİT
Başa dön
uabassa Çevrimdışı uabassa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motodrift_54
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 02.08.2008 - 18:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilk defa böyle bir şey görüyorum Şok oldum Çok gülüyorum
uabassa
Üye
Üye

MesajTarih: 02.08.2008 - 18:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Murat abi benimde babam çok kızıyo hayabusamı satıyom (honda kinetic) yersen abi
Başa dön
uabassa Çevrimdışı uabassa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
murtie
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 02.08.2008 - 18:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

murtie, komedi dükkanı gibi olmaya başladı sahibinden.com zaten ....

wallahi aynen dediğin gibi oldu abi hergün böyle bir sürü ilana denk geliyoruz yanlız motor kanuni de değil galiba ne olduğu belli değil motorun Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

Alıntı:

Murat abi benimde babam çok kızıyo hayabusamı satıyom (honda kinetic) yersen abi

yerim saim'im bunu yzfr125 diye yiyen onu havada yer Delirdim
masaya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Izmir

MesajTarih: 02.08.2008 - 18:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum bu ne yaw gittigidiyor da futbolcu satilmasindan sonra buda guzelmis
was just a frieght train comin' your way...
Başa dön
masaya Çevrimdışı masaya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
fantastic_islander
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: hatay 4yol

MesajTarih: 02.08.2008 - 18:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hahaaha gülim boşa gitmesin hangi mal yutar sa bunu bu motor bisan lifan nın orjınal haldeki racing tipine benzetme bir motorudur 2 3 tane üstüne yapıştirmiş başka bişe yoq motorda vaya beee ne insanlar var
Başa dön
fantastic_islander Çevrimdışı fantastic_islander Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: ÇATIDAN/TERASTAN... EN UÇ NOKTADAN...

MesajTarih: 02.08.2008 - 18:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bide böyle bakın isterseniz Çok gülüyorum

http://www.sahibinden.com/super_firsat_satmak_zorundayim_babam_cok_kiziyorWQQaXQQ10058893WQQpXQQdisplayitem&keyword=10058893

JAPONLARIN_EFENDİSİ_MAKİNA_MÜHENDİSİ Göz kırpıyorum Bravo
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal