Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Toronto'daki Türk Festivali (Motosikletle alakasız!!!)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Toronto'daki Türk Festivali (Motosikletle alakasız!!!)

Toronto'daki Türk Festivali (Motosikletle alakasız!!!)
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balmumcu, Istanbul

MesajTarih: 03.08.2008 - 07:03    Mesaj konusu: Toronto'daki Türk Festivali (Motosikletle alakasız!!!) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2 Ağustos Cumartesi günü Toronto'da Dundas Meydanı'nda düzenlenen Türk Festivali'ne gittim. Yurtdışına ilgi duyanlar için fotoğrafları paylaşayım istedim.
Festival, Toronto'nun en beğendiğim noktası Dundas Square'deydi. Dundas Square; Yonge Street ve Dundas Street kesişiminde bulunuyor. Önceden açtığım Toronto topicini ( http://www.motordelisi.com/ftopict-63424-toronto.html ) okumuş olanlar bilirler; Yonge Street, yaklaşık iki bin km. uzunluğuyla dünyanın en uzun caddesi. Tabii bu caddenin en kalabalık noktası da Dundas Street'le birleştiği bu Dundas Square.

Festival alanı haftanın her günü, günün her saati dolu. Bu meydanı boş bulmak imkansız. Haftaiçi dahi olsa özellikle yazın her dakika bir etkinlik var burada. Bu haftasonu için Türkler tutmuştu burayı. Yoksa burası her zaman böyle cıvıl cıvıl.

Sunumda 26 tane resim, 4 tane video var. YouTube kullanamayan üyeler için videoların isimlerini üstlerine yazdım. Umarım isimler izleyebilmeniz için yeterli oluyordur. Yalnız belirteyim, videoların çekim kalitesi rezalet bile denemeyecek kadar kötü. Hiç yoktan iyidir diye ekledim.

Festival alanını gezdikten sonra Yonge Street üzerinde kuzeye yürüdük. Cadde üzerinde çektiğim başka fotoğraflar da var. Telefonun kapasitesi izin verdiğince fotoğraf çekmeye çalıştım.

Evet, başlıyoruz...

Festival alanına Eaton Centre alışveriş merkezinden çıkarak bağlandım. Metro durağı direk alışveriş merkezinin altına bağlanıyor zaten, ulaşım fazlasıyla rahat. İşte Eaton Centre'dan çıkar çıkmaz festival alanının karşısından çektiğim bir fotoğraf;

Yonge Street'in kuzeyine doğru çekmiş olduğum bir fotoğraf. İleride Dundas Street'le kesiştiği yere doğru. Şehrin en beğendiğim noktası işte;

Yonge Street'in kuzeyine doğru başka bir fotoğraf daha;

Festival alanına girerken çektiğim ilk video. Toronto'da bu tip şarkılar duymak çok ilginç oluyor. Çok gülüyorum

Turkish Festival in Toronto_part 1

Link

Evet. Yavaş yavaş festival alanına doğru giriyoruz;

Arkada uzakta ATATÜRK portresi gözüküyor. Benim için ÇOK ÖNEMLİ!!!;

Sahneye yaklaşmışken 2 tane daha video çekiverdim;

Turkish Festival in Toronto_part 2

Link

Turkish Festival in Toronto_part 3

Link

Benim abi Kurukahveci Mehmet Efendi alıyor. (Türkiye fiyatının 3 katı burada Şok oldum ).
Tezgahtar hanımlar tabiiki Türk;

Alanı ziyaret eden insan profilleri. Türk dışında da bolca insan vardı;

Türkiye'ye ait çeşitli t-shirt ve formalar satan bir stand;

Önümde bir polis... Festival alanında, elinde desibel ölçerle dolaşan bir tip vardı. Ses şiddetini ölçüp ceza yazılıp yazılmaması gerektiğine karar veriyordu. Ama fotoğrafını çekemeden yokoldu ortalıktan. Üzgünüm

Festival alanından Eaton Centre'a doğru çekilmiş bir fotoğraf;

Benim abi eşine takı bakarken...
Nazar Boncuğu'na Evil Eye demişler, standta asılı kağıda dikkat ederseniz. Çok gülüyorum

Teneke teneke Gemlik zeytini;

İşte günün fotoğrafı budur. Sizin için bir şey ifade etmeyebilir ama burada benim için çok kıymetli bir yiyecek bu. Döner, Döner, Döner... Çok gülüyorum Deli gibi sıra vardı ama... Mecburen mantı yemek zorunda kaldım. Üzgünüm
Hep söylenirim forumda millete, yemeklerin fotoğraflarını neden koymuyorlar diye. Yaw insan aç olunca unutuyor vallahi. Mantıyı zıkkımlandıktan sonra aklıma geldi ki fotoğrafını çekmeyi unutmuşum. Çok gülüyorum Neyse canım... Siz alasını yiyorsunuz orada zaten, bildiğiniz mantıydı işte, bir esprisi yoktu yani. Gülümsüyorum

İpek Mobilya'nın standı;

Bu kızların bizim festivalle tabiiki de alakası yoktu. Çok gülüyorum Forumda büyük ilgi toplayacağını düşündüğüm için çektim;

Benim abi;

İşte meşhur Eaton Centre. Sağ tarafta dünyanın en güzel bayrağı duruyor, dikkatinizi çekmiştir o parlak kırmızı!;

Dünyanın en güzel bayrağını bulmuşken bir fotoğraf çektirmeden olur mu... Hele de gurbetteyken. Standın etrafı kalabalıktı. Uygun anı bulabilmek için 5 dak. filan beklemek zorunda kaldım;

Eaton Centre odaklı başka bir fotoğraf daha;

Festival fotoğrafları burada bitiyor. Bundan sonraki fotoğraflar Yonge Street üzerinde çekmiş olduğum fotoğraflar. Az sayıda olan fotoğraflar araba ağırlıklı her zaman olduğu gibi. Gülümsüyorum

İlk fotoğraf, Dundas Square'den ayrılmadan önce çekmiş olduğum bir fotoğraf;

Eaton Centre'ın ana kapısının hemen önünde çok güzel çalan bir baterist vardı. Bunu videoya da kaydettim. Adamlar o kadar güzel çalıyorlardı ki "İmkanım olsa da bir yüzlük atsam" dedim içimden, o kadar yani. Cebimde bozuk da yoktu, beleşçiliği de sevmem, 1 dak. filan dinleyip, fotoğraf-video işimi bitirdikten sonra ayrıldım oradan;

İşte bateristlerin video;

The Drummer at Dundas Square

Link

Downtownda bolca sportbike vardı dün. Öndeki CBR1000RR, arkadaki GSX-R600 olması lazım. Honda'dan eminim de, şu Suzuki'lerin hangi hacim olduğunu çok kesin anlayamıyorum. Suzuki'ciler aydınlatsın burayı. İyi fikir Bence basbayağı 600 cc., o Suzuki.

Bu aşağıdaki araba, sapına kadar bir E65 kasa 760 Li. Parlak jantların duruşuna bakın!. Vaktim çok azdı, ileride yeşil ışık yanmıştı, araba tam hareket etmeye hazırlanıyordu, geriye açılmaya bile vaktim olmadı, ancak çekebildim fotoğrafı.
Jantlar 22 olması lazım, vakitsizlikten ona bile bakamadım. Gerçi o incecik yanaklardaki yazıyı nasıl okuyabilirdim ya, o da ayrı bir olay... Şok oldum Ama en azından 21", ona eminim. Büyük ihtimal 22 dediğim gibi. İçinde iki çocuk vardı, tabii ki de zenci. Şaşırmadım. Bravo
Yandaki V12 amblemine dikkat ederseniz, 6 lt. olduğunu anlarsınız. OK

Bu aşağıdaki F360, sıradan bir 360 değil. Hamann paket bir F360. Şok oldum Şu yandan sinyalli Amerikan tamponları her marka da seviyorum da Ferrari gibi has bir spor arabada çok kelalaka duruyor. Beğenmedim
Önünde ilerleyen panelvanın yanında LCD ekran var, dikkat ederseniz. Bu panelvan bildiğiniz Mercedes Sprinter ama burada Dodge olarak satılıyor bunlar;

Yonge Street üzerinde ilerliyoruz ve College Street kesişimine geliyoruz. Köşedeki Starbucks Coffee'nin binası çok hoşuma gider hep, hemen fotoğrafladım;

Son fotoğraf da yükseltilmiş eski kasa bir Dodge RAM'e ait;

Okuyup yorum yazacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Heee Erbil, dün Akrapovic'li bordo-gümüş Yamaha R1 de gördüm, arkasında artçı bir kız. Ama fotoğrafını çekmeye yetişemedim. Aynı senin kombinasyondu yaw.
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
olcaycolak
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 03.08.2008 - 07:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fotoğrafların ve yorumların için çok teşekkürler güzel bir etkinlik olmuş..
gixxer'da 600cc Göz kırpıyorum
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.08.2008 - 07:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Teşekkürler olcaycolak. Bravo
Suzuki'nin 600 cc. çıktığına sevindim. Demekki kurumamışız, hala iş var bende. Gülümsüyorum
LEVO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hızlı Rüzgarın estgi yerden..

MesajTarih: 03.08.2008 - 09:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

@slowokan

Resimler cok harika olmus ellerine emegine saglik....Tessekürler Bravo

eee tabiikiii Benzin sudan ucuz olursa..... Zenci
760 IL e biner....bende o jantlarin 22 lik olduguna inaniyorum.

Dodge Ram harika Bravo Türk festivalinda daha fazlaa Türk Bayragi olsaydi keske...

2004 de Chicago"ya gittigimde oradada Türk Festivali yapmislardi her taraf civil civil Türk Bayaraklariyla
donanmisti.... Herkeze Kücük kücük Türk bayraklari dagitiliyordu....

1000cc"lerin Başkanı Asfaltların KRALI
Başa dön
LEVO Çevrimdışı LEVO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CheGUEVARA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: CüBa

MesajTarih: 03.08.2008 - 10:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için teşekkürler Bravo

˜°mø†ørã¢ïñq••
avci_92@hotmail.com
Başa dön
CheGUEVARA Çevrimdışı CheGUEVARA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
loriss
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bergama

MesajTarih: 03.08.2008 - 11:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eline emeğine sağlık kardeşim..arabalar,festival ve bayrağımızla ilgil yorumun çok hoşuma gitti.teşekkürler,devamını beklerüz Göz kırpıyorum
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 03.08.2008 - 11:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eline emeğine sağlık güzel kareleRR Bravo Alkışlıyorum
Cosh315
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 03.08.2008 - 11:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teşekkürler çok güzel bi paylasım olmus..
Başa dön
Cosh315 Çevrimdışı Cosh315 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
racing_bora
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA

MesajTarih: 03.08.2008 - 12:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ellerine sağlık paylaşım için teşekkürler. Bravo
racing_bora Çevrimdışı racing_bora Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
deliemin
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: İstanbul / Anadolu Yakası

MesajTarih: 03.08.2008 - 12:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Herzamanki gibi 10 numara bir sunu hazırlamışsın slowokan Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Bu tür günler gurbette daha bi başka oluyordur sanırım Gülümsüyorum

eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 03.08.2008 - 13:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slowokan, sanırım biraz ruhsuz bir festival olmuş ne dersin? Gülümsüyorum belki seneye az biraz emekle kendimizi daha iyi anlatır ve lokumun, dönerin dışında da çeşitli kültürel zenginliklerimizle anlatma fırsatımız olur. Ayrıca 2001 de Dodge Ram e 2 sene binme gibi bir lüksüm olduğu için benim için özel bir yeri var. Dehşet güzel birşeeey Gülümsüyorum

Tır ile yaptığın fotoğraflı gezilerin devam mı? özledik. Gülümsüyorum
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol.
Başa dön
ToyRider Çevrimdışı ToyRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
buracQ
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: izmir

MesajTarih: 03.08.2008 - 14:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hani KOKOREÇ ? Öfkeliyim

Çok Güzel Resimler..

Teşekkürler..
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.08.2008 - 16:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sagol LEVO. Bravo Abi aslinda senin oralarda bu tip arabalar daha fazladir. Belki parlak jant olayi cok yaygin degildir ama Alman arabasinin hasosu Avrupa'da daha cok. Burada gorduk mu uzerine atliyoruz.
Burada genelde AMG Mercedes'ler cogunlukta. Dun yine SL65'inden CLS63'une kadar bir suru gordum cok kisa sure icerisinde. En cok satan ust kategori Alman arabalari AMG'ler diyebilirim.

Tesekkurler loriss. Her disarida bulundugumda fotograf cekmiyorum. Aslinda ceksem ve bu topicte oldugu gibi her fotografa bir muhabbet cevirip burada sunsam yine ilgi toplar ama anlami olan ozel gunler icin acmak daha mantikli. Bundan sonra katilacagim bu tip ozel gunleri yine bu sekilde sunarim, merak etme. Göz kırpıyorum

Tesekkur ederim deliemin. Gülümsüyorum Aynen dedigin gibi. Bravo Gurbetteyken nasil bagliyim vatanima bilemezsin. Yurtdisinda oldugum sure boyunca cok milliyetci bir tavir takiniyorum. Zorla degil ama... Icinden geliyor insanin. Bi de tum dunyanin aslinda ne kadar bozuldugunu da goruyorsun, kendi vatanin iyice degerleniyor gozunde. Göz kırpıyorum

ToyRider demiş ki:
slowokan, sanırım biraz ruhsuz bir festival olmuş ne dersin? Gülümsüyorum belki seneye az biraz emekle kendimizi daha iyi anlatır ve lokumun, dönerin dışında da çeşitli kültürel zenginliklerimizle anlatma fırsatımız olur. Ayrıca 2001 de Dodge Ram e 2 sene binme gibi bir lüksüm olduğu için benim için özel bir yeri var. Dehşet güzel birşeeey Gülümsüyorum

Tır ile yaptığın fotoğraflı gezilerin devam mı? özledik. Gülümsüyorum

Ya ToyRider, zaten buradaki Turk sayisi diger milletlere gore cok az sayida. Almanya'daki Turk sayisiyla kiyaslanamaz bile. O yuzden birlik, beraberlik de bir yere kadar oluyor.
Mesela Cin'li, Hint'li, Pakistan'li surusune bereket. Adamlarin kendilerine ait mahalleleri filan var. Epey fazla sayida bunlar. Kulturlerini cok guzel on plana cikarabiliyorlar dogal olarak. Bizimki de zamanla olur insallah.

Dodge RAM, burada cok satilan trucklardan. Hicbir ozelligi olmayan bir arac. Cok da kalitesiz tangir tungur bir sey gercekten. Zaten Dodge, marka olarak kalitesiz bir urun. Ben dun o fotografi cekerken kimsenin baktigi bile yoktu o araca dusun. Bizde Sahin-Dogan toplarlar ya, camlari indirirler sonuna kadar, havaya girerler ama kimse donup bakmiyordur arabaya aslinda... Onun aynisi iste. Zaten o gordugun truck en fazla $3,000 filan eder. Lastikler, amortisor kitiydi, hadi en fazla $1,500 daha harcasin. Benzin $1.24 zaten. Yillik motorlu tasitlar vergisi diye bir sey de yok. Turkiye'de Sahin kullanmaktan daha az masrafli o araci burada kullanmak.

Yeni TIR seferleri artik olmayacak. En azindan uzunca bir sure olmayacak, yilbasina kadar mesela. Eski firmayla isi bitirdim. Baska firma bulmam da mumkun degil.
Sefere ciktigimda, aklimda, hemen bir topic acacagim ama, kesin haberin olur, cunku anasayfadan dusmez. Gülümsüyorum Bizim uyeler seviyor TIR olayini, bunu onceki topiclerden biliyorum. Bak sen bile kadin olmana ragmen soruyorsun yani. Gülümsüyorum

Yaw buracQ, kokorec dedin, aklimi aldin. Çok gülüyorum Burada en bulamayacagin yiyecek o yaw. Ne kadar degerli benim gozumde biliyor musun sen ? Çok gülüyorum Bugune kadar ne duydum, ne gordum. Istanbul'a donersem yine 2 tam ekmek olayina girebilirim, hic belli olmaz. Çok gülüyorum

CheGUEVARA, yzfr142, Cosh315, racing_bora arkadaslara da tek tek tesekkur ediyorum. Gülümsüyorum
neuremencer
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 03.08.2008 - 19:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slowokan, bence karmaşasız sade bir festival olmuş ortalık düzenli görünüyor ama heyecan yok gibi bu arada v12 ye orada binmek vardı burada deil Üzgünüm
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 03.08.2008 - 19:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tesekkürler abi.. bayılıyorum senin su anlatımlı resimlerine... sanki orda yıllarca yasamıs gibi oluyor insan... 170 resimlik toronto anlatımınıda cok begenmistim.. insallah tekrardan 200-300-500-750 resimlik anlatımlar yaparsın. Çok gülüyorum ayrıca tır maceralarında güzeldi.. devamını bekliyoruz. ayrıca birşeyler yapıp sana kargo ile kokorec göndermek lazım Dil çıkarıyorum Göz kırpıyorum Şok oldum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal