Dün akşam saat 22 sularında üzücü bir haberle yerimden kalktım.Hep beraber oturduğumuz gloria jeans de karşımdaki arkadaş bana sordu " Cemal diye mavi motoru olan birini tanıyormusun " . Tabiki hem korktum hem irkildim bu soruyla.Evet dedim ve kaza yaptığını lefkoşa güzelyurt anayolu üstünde bulunan zet karting önünde bir yayaya carptığını ve yayanın ayağının koptuğunu söyledi.Aceleyle cıktık gittik. Olay aynen böyle olmuş. Iki arkadaş gsxr 1000 lerle uzun yola cıkıyorlar fakat 65 km gitmeleri gereken yerde tam 299 km ile limitle gidiyorlar.Uzerlerinde sadece kask var.Ne dizlik ne bellik ne ceket nede herhangi başka bir koruma.Zet karting önüne geldiklerinde 65 km uyarısını 299 la yan yana geciyorlar ve bir anda Cemal arkadaşımızın önüne birşey atılıyor ve motora carpıp parcalanıyor.Parcalar da yan tarafında gitmekte olan arkadaşının motorun üstüne sıcrıyor.Cemal o an 299 km hız ile yere düşüyor motordan ve sürükleniyor.Tahminim 200 metre kadar sürüklenip duruyor.Motorsa karşı şerite gecip gelen bir mersedese vurup onu darmadağın ediyor.Mersedesin sürücüsünün kolu kırılıyor.Diğer motor sürücüsü düşmeden duruyor 400 metre sonra ve gelip arkadaşını buluyor.Sadece kolunda 2 kırık ve sırtındaki yüzüklerle yanıklarla birkac şişlikle kurtuluyor.Carptıkları adamın ise ayağı koptuğu bildiridi ama etraftaki parcalara ve kana bakılırsa cok daha fazlası var.Tahminimce bugunü sağ cıkartamaz : ( pakistanlı 25 yaşında bir gencmiş.Yazık onun ne sucu vardı.Işte aşırı süratın sonu.Belkide 1 kişi hayatını şu an kaybetti.Öteki ufak tefek yaralarla kurtuldu ama oda katil damgasını yiyip hapse girecektir.Ah şu hızımızı biraz düşürsek biraz daha sakin olsak.Herkese gecmiş olsun.(olay KKTC de yaşanmıştır) _________________ Amateur
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 7480 Nereden: ÇATIDAN/TERASTAN... EN UÇ NOKTADAN...
Tarih: 03.08.2008 - 12:09 Mesaj konusu:
şehir içi hız limitlerini aksesuar olsun diye koymuyorlar o tabelalar yol kenarında süs olsun diye degil ... ! _________________ JAPONLARIN_EFENDİSİ_MAKİNA_MÜHENDİSİ
Tarih: 03.08.2008 - 12:09 Mesaj konusu:
allah belanı versin diyecem ama vermiş zaten,şehir içinde 65 km/h limit olan yerde +299 la gidilir mi!!! bu kadar pervasızlık,çılgınlık olmaz _________________ TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR..TANRI TÜRKÜ KORUSUN!!
Tarih: 03.08.2008 - 12:23 Mesaj konusu:
ben mi yanlış anladım??
299 km hızla giderken yayaya çarpıyor, kafasında sadece kask varken 200 metre sürükleniyor, bu arada da motor mercedese çarpıyor. Fakat kazada sadece yaya hayatını kaybedecek kadar kötü durumda?? İlginç valla _________________ 0Rh(+)
Kayıt: Aug 01, 2006 Mesajlar: 3955 Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!
Tarih: 03.08.2008 - 12:30 Mesaj konusu:
malesefkı hepımız aynı akılsızlıdı zamanı gelınce yapıyoruz...kulagımıza fısıldayan bırısı var sankı..bısey olmaz ates..bır olmuyo ıkı olmuyo ama malesef kotu bır anda hersey olup bıtıverıyor ve hersey ıcın cok gec oluyor... _________________
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 7480 Nereden: ÇATIDAN/TERASTAN... EN UÇ NOKTADAN...
Tarih: 03.08.2008 - 12:32 Mesaj konusu:
yzfr142 demiş ki:
serkan_yenidunya, serkanım böyle yapan adamları ne yapmak lazım
benim yapabilecegim birşey yok kendisi ve geride kalanları düşünmesi gerekir rider (sürücü) SS i olan bi sürücü ben zaten yagvaş gidiyorum hız limitlerine uyuyorum diyen yalan söyleR... _________________ JAPONLARIN_EFENDİSİ_MAKİNA_MÜHENDİSİ
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız