Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - AKIL ALMAZ KAZA...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

AKIL ALMAZ KAZA...

AKIL ALMAZ KAZA...
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
daytm
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: TRNC-Turkish Cypriot-Lefkosa

MesajTarih: 03.08.2008 - 11:57    Mesaj konusu: AKIL ALMAZ KAZA... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dün akşam saat 22 sularında üzücü bir haberle yerimden kalktım.Hep beraber oturduğumuz gloria jeans de karşımdaki arkadaş bana sordu " Cemal diye mavi motoru olan birini tanıyormusun " . Tabiki hem korktum hem irkildim bu soruyla.Evet dedim ve kaza yaptığını lefkoşa güzelyurt anayolu üstünde bulunan zet karting önünde bir yayaya carptığını ve yayanın ayağının koptuğunu söyledi.Aceleyle cıktık gittik. Olay aynen böyle olmuş. Iki arkadaş gsxr 1000 lerle uzun yola cıkıyorlar fakat 65 km gitmeleri gereken yerde tam 299 km ile limitle gidiyorlar.Uzerlerinde sadece kask var.Ne dizlik ne bellik ne ceket nede herhangi başka bir koruma.Zet karting önüne geldiklerinde 65 km uyarısını 299 la yan yana geciyorlar ve bir anda Cemal arkadaşımızın önüne birşey atılıyor ve motora carpıp parcalanıyor.Parcalar da yan tarafında gitmekte olan arkadaşının motorun üstüne sıcrıyor.Cemal o an 299 km hız ile yere düşüyor motordan ve sürükleniyor.Tahminim 200 metre kadar sürüklenip duruyor.Motorsa karşı şerite gecip gelen bir mersedese vurup onu darmadağın ediyor.Mersedesin sürücüsünün kolu kırılıyor.Diğer motor sürücüsü düşmeden duruyor 400 metre sonra ve gelip arkadaşını buluyor.Sadece kolunda 2 kırık ve sırtındaki yüzüklerle yanıklarla birkac şişlikle kurtuluyor.Carptıkları adamın ise ayağı koptuğu bildiridi ama etraftaki parcalara ve kana bakılırsa cok daha fazlası var.Tahminimce bugunü sağ cıkartamaz : ( pakistanlı 25 yaşında bir gencmiş.Yazık onun ne sucu vardı.Işte aşırı süratın sonu.Belkide 1 kişi hayatını şu an kaybetti.Öteki ufak tefek yaralarla kurtuldu ama oda katil damgasını yiyip hapse girecektir.Ah şu hızımızı biraz düşürsek biraz daha sakin olsak.Herkese gecmiş olsun.(olay KKTC de yaşanmıştır)
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 03.08.2008 - 12:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aşırı hız ve dikkatsizlik = ÖLÜM!!! Sinirlendim Sinirlendim
daytm
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 03.08.2008 - 12:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

300 km de giderken neyin dikkatinden bahsedebiliriz ki.Saniyelerden kısa bir süre icerisinde olup bitiyor zaten: (
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.08.2008 - 12:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

daytm, gittiği hıza biraz dikkat etseydi Sinirlendim
daytm
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 03.08.2008 - 12:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Keşke etseydi zaten ona üzülüyorum...
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: ÇATIDAN/TERASTAN... EN UÇ NOKTADAN...

MesajTarih: 03.08.2008 - 12:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şehir içi hız limitlerini aksesuar olsun diye koymuyorlar o tabelalar yol kenarında süs olsun diye degil ... !

JAPONLARIN_EFENDİSİ_MAKİNA_MÜHENDİSİ Göz kırpıyorum Bravo
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
loriss
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bergama

MesajTarih: 03.08.2008 - 12:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah belanı versin diyecem ama vermiş zaten,şehir içinde 65 km/h limit olan yerde +299 la gidilir mi!!! bu kadar pervasızlık,çılgınlık olmaz Sinirlendim
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.08.2008 - 12:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

serkan_yenidunya, serkanım böyle yapan adamları ne yapmak lazım ?
koldas
Üye
Üye

Nereden: Çanakkale / Çan

MesajTarih: 03.08.2008 - 12:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah acil şifalar versın. Üzgünüm Üzgünüm
Başa dön
koldas Çevrimdışı koldas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Can_KSK
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Karşıyaka

MesajTarih: 03.08.2008 - 12:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben mi yanlış anladım??
299 km hızla giderken yayaya çarpıyor, kafasında sadece kask varken 200 metre sürükleniyor, bu arada da motor mercedese çarpıyor. Fakat kazada sadece yaya hayatını kaybedecek kadar kötü durumda?? İlginç valla
endurocan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: route 66

MesajTarih: 03.08.2008 - 12:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

300 le motordan düşen adam hiç bir yere çarpmasa bile korumasız olduğu için sürtünmekten ölür ya.biraz feyk var sanki.
Başa dön
endurocan Çevrimdışı endurocan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
thefastbiker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mayemi M.D

MesajTarih: 03.08.2008 - 12:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yzfr142, hız sonum ise ben sonuma rağzıym diyordun ? Göz kırpıyorum

Başa dön
thefastbiker Çevrimdışı thefastbiker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 03.08.2008 - 12:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

malesefkı hepımız aynı akılsızlıdı zamanı gelınce yapıyoruz...kulagımıza fısıldayan bırısı var sankı..bısey olmaz ates..bır olmuyo ıkı olmuyo ama malesef kotu bır anda hersey olup bıtıverıyor ve hersey ıcın cok gec oluyor...

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: ÇATIDAN/TERASTAN... EN UÇ NOKTADAN...

MesajTarih: 03.08.2008 - 12:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yzfr142 demiş ki:
serkan_yenidunya, serkanım böyle yapan adamları ne yapmak lazım ?

benim yapabilecegim birşey yok kendisi ve geride kalanları düşünmesi gerekir rider (sürücü) SS i olan bi sürücü ben zaten yagvaş gidiyorum hız limitlerine uyuyorum diyen yalan söyleR...

JAPONLARIN_EFENDİSİ_MAKİNA_MÜHENDİSİ Göz kırpıyorum Bravo
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
rider_lord
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 03.08.2008 - 12:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

işte aşırı hızın getirdikleri Beğenmedim çok kötü bir olay İstemiyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal