Cuma günü iş dönüşü boğaz köprüsünde kgs min boş olduğunu farkettim ve gişelerin yanında bulunan ilgili bankanın dolum ve satış işlemlerini gerçekleştirdiği bölüme yönelerek sıra numarası almak için içeri girdim,numaratörün çalışmadığını görünce onlarca bekleyen sıkıntılı kalabalıktan birine ''numasız işlem mi yapılıyor?'' sorusuna aldığım cevap sanırım gişeleri kapatıyorlar oldu..Bir süre daha bekledikten sonra artan kalabalığın homurtularının arasında gişeye yönelerek neden numara alamadığımı gişedeki her halinden beni dinlemediği ve dinlemeyeceği!! belli görevliye sordum aldığım cevap;7.00 de kapatıyoruz oldu(bu arada saat 6.35).Peki boş kgs ile nasıl karşıya geçeceğim diye sordum olmadı bir daha sordum üçüncüde lütfen bir cevap '' yandaki standa müracaat edin.!'' Üzerimdeki korumalar ve kaskın verdiği fenalık ve şubedeki 35c sıcaklık bütün hey heylerimi başıma toplamıştı ki standtaki görevlinin aynı soruma verdiği cevap ile film koptu..X bankaya ait kgs leri 30.00 ytl bedel içinde olarak sattıkları cevabını duyan ben içimden kibarca geçirdiğim temennileri uygun bir ses tonu ile sistem kurbanı bu arkadaşa belli bir aheng içinde saymaya başladım.Sonuç mu,boş kgs mi doldurmak için girdiğim şubeden üstelikte 1.sınıf yani otomobiller için kullanılan(%30 daha fazla geçiş ücreti alıyor) ikinci bir kgs daha alarak 25 dk sonra çıkabildim.Benzer bir duruma düşmemeniz için size önerim asla köprü dolum merkezlerini kullanmamanız olacak..
Sonra da köprülerden kaçak geçiyorlar diye laf atıyorlar. Sen teşvik edersen beni yaptırımlarınla elbette geçerim...Kaçakta geçerim, köprünün üstünden de atlarım _________________ Elbet bir gün başı dönecek dünyanın dönmekten.
Kayıt: Mar 06, 2004 Mesajlar: 5329 Nereden: istanbul / Göztepe
Tarih: 03.08.2008 - 13:43 Mesaj konusu:
lastman, 2 hafta önce de benim başıma geldi( aynı sıkıntı, aynı fenalık geçirme ) öğlen saatleriydi ve numara aldım beklemeye başladım o iğrenç yerde. Bir ara sırada ki bir bey ile sohbet ederken yaklaşık 45 dak.dır beklediğini ve benim sıra numaramdan 15 kişi önümde olması bir an gözümü korkuttu ve aynen dışarı çıktım selemi kaldırdım ve bir karton bir bant ile plakama güzel bir kıyafet hazırladım. ve gişelerden çıktım. Daha önceleri bu tarz şeyler yapanlara çok kızardım ama artık kızmıyorum. Bu arada bahsettiğiniz x banka yüzsüz çünkü ben onlara sizin içinizden geçirdiklerinizi yüksek sesle söyledim ve yarabbi şükür dediler. _________________ Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol.
Sonra da köprülerden kaçak geçiyorlar diye laf atıyorlar. Sen teşvik edersen beni yaptırımlarınla elbette geçerim...Kaçakta geçerim, köprünün üstünden de atlarım
Tarih: 03.08.2008 - 14:54 Mesaj konusu:
sx2, Sayat ım kameraları bırak görevlilerin yanında yaptım. sonuçta bir ceza gelecek dert değil. İlk cezamı yemiş hatta dolandırıcılıktan içeriye falanda atarlar belki oleyyyyy çok heyecanlı olacak. Uyarın için sağol _________________ Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol.
Tarih: 03.08.2008 - 15:00 Mesaj konusu:
yok herşeyin ilk i güzeldir ilk defa üç kağıt yaptım ve inanılmaz heyecanlandım bakalım ilk cezada da aynı şeyleri hissedicem mi _________________ Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol.
Kayıt: Nov 04, 2005 Mesajlar: 5519 Nereden: istanbul/Kozyatağı
Tarih: 03.08.2008 - 16:08 Mesaj konusu:
Eğer bu durumda köprüden kaçak geçmek suçsa, suçu işleyen değil işleten suçlu.
O durumda bende olsam basar giderdim, yemişim kgs yi, ogs yi, öss yi vede oks yi _________________ DİKKAT..! İleri derecede Cruıser bağımlısı, plastikle yaklaşmayın.
Kriz anında yeterli dozda kromaj gösterilmelidir. www.AmerikanAraba.com
Kayıt: Dec 19, 2007 Mesajlar: 121 Nereden: Göztepe-İstanbul
Tarih: 03.08.2008 - 16:49 Mesaj konusu:
Patriot99 arkadaşımızın dediği gibi benim KGS'em İş Bankası Maximum kredi kartıma bağlı.Karttaki bakiye 20 YTL'nin altına düştüğünde otomatik olarak bir 20 YTL yükleniyor.Böylece kart yükleme gibi bir işle uğraşmıyorum hiç.Tek dezavantajı 20 YTL'niz içerde kalmış gibi oluyor.Ama yinede herkese tavsiye ederim.Bildiğim kadarı ile Ziraat ve İş Bankası kredi kartlarına böyle bir uygulama yapılabiliyor.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız