Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - köprüde kgs kepazeliği

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

köprüde kgs kepazeliği

köprüde kgs kepazeliği
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
lastman
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 03.08.2008 - 13:14    Mesaj konusu: köprüde kgs kepazeliği Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Cuma günü iş dönüşü boğaz köprüsünde kgs min boş olduğunu farkettim ve gişelerin yanında bulunan ilgili bankanın dolum ve satış işlemlerini gerçekleştirdiği bölüme yönelerek sıra numarası almak için içeri girdim,numaratörün çalışmadığını görünce onlarca bekleyen sıkıntılı kalabalıktan birine ''numasız işlem mi yapılıyor?'' sorusuna aldığım cevap sanırım gişeleri kapatıyorlar oldu..Bir süre daha bekledikten sonra artan kalabalığın homurtularının arasında gişeye yönelerek neden numara alamadığımı gişedeki her halinden beni dinlemediği ve dinlemeyeceği!! belli görevliye sordum aldığım cevap;7.00 de kapatıyoruz oldu(bu arada saat 6.35).Peki boş kgs ile nasıl karşıya geçeceğim diye sordum olmadı bir daha sordum üçüncüde lütfen bir cevap '' yandaki standa müracaat edin.!'' Üzerimdeki korumalar ve kaskın verdiği fenalık ve şubedeki 35c sıcaklık bütün hey heylerimi başıma toplamıştı ki standtaki görevlinin aynı soruma verdiği cevap ile film koptu..X bankaya ait kgs leri 30.00 ytl bedel içinde olarak sattıkları cevabını duyan ben içimden kibarca geçirdiğim temennileri uygun bir ses tonu ile sistem kurbanı bu arkadaşa belli bir aheng içinde saymaya başladım.Sonuç mu,boş kgs mi doldurmak için girdiğim şubeden üstelikte 1.sınıf yani otomobiller için kullanılan(%30 daha fazla geçiş ücreti alıyor) ikinci bir kgs daha alarak 25 dk sonra çıkabildim.Benzer bir duruma düşmemeniz için size önerim asla köprü dolum merkezlerini kullanmamanız olacak.. İstemiyorum
Başa dön
lastman Çevrimdışı lastman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
BaliBey
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 03.08.2008 - 13:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sonra da köprülerden kaçak geçiyorlar diye laf atıyorlar. Sen teşvik edersen beni yaptırımlarınla elbette geçerim...Kaçakta geçerim, köprünün üstünden de atlarım Delirdim
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 03.08.2008 - 13:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

lastman, 2 hafta önce de benim başıma geldi( aynı sıkıntı, aynı fenalık geçirme ) öğlen saatleriydi ve numara aldım beklemeye başladım o iğrenç yerde. Bir ara sırada ki bir bey ile sohbet ederken yaklaşık 45 dak.dır beklediğini ve benim sıra numaramdan 15 kişi önümde olması bir an gözümü korkuttu ve aynen dışarı çıktım selemi kaldırdım ve bir karton bir bant ile plakama güzel bir kıyafet hazırladım. ve gişelerden çıktım. Daha önceleri bu tarz şeyler yapanlara çok kızardım ama artık kızmıyorum. Gülümsüyorum Bu arada bahsettiğiniz x banka yüzsüz çünkü ben onlara sizin içinizden geçirdiklerinizi yüksek sesle söyledim ve yarabbi şükür dediler. Gülümsüyorum
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol.
Başa dön
ToyRider Çevrimdışı ToyRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kardereli
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.08.2008 - 14:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BaliBey demiş ki:
Sonra da köprülerden kaçak geçiyorlar diye laf atıyorlar. Sen teşvik edersen beni yaptırımlarınla elbette geçerim...Kaçakta geçerim, köprünün üstünden de atlarım Delirdim
Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
kardereli Çevrimdışı kardereli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
emrerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 03.08.2008 - 14:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

umrumda olmaz walla böyle sistemle ugraşamam ben basar geçerim ogs den plakamda yok bulurlarsa alınlarından öperim Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 03.08.2008 - 14:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ToyRider, Burcakcigim, KGS istasyonunun onunu gozetleyen kameralar var. Umarim kayit almamislardir. Bir dahaki sefere sen evden cikarken bantlayiver Bravo Aklinda bulunsun.
Başa dön
sx2 Çevrimdışı sx2 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

MesajTarih: 03.08.2008 - 14:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sx2, Sayat ım kameraları bırak görevlilerin yanında yaptım. sonuçta bir ceza gelecek dert değil. İlk cezamı yemiş hatta dolandırıcılıktan içeriye falanda atarlar belki oleyyyyy çok heyecanlı olacak. Çok gülüyorum Uyarın için sağol Gülümsüyorum
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol.
Başa dön
ToyRider Çevrimdışı ToyRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 03.08.2008 - 14:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ToyRider, abi meraklımısın ceza yemeye Göz kırpıyorum
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

MesajTarih: 03.08.2008 - 15:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yok herşeyin ilk i güzeldir ilk defa üç kağıt yaptım ve inanılmaz heyecanlandım bakalım ilk cezada da aynı şeyleri hissedicem mi Gülümsüyorum
Başa dön
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 03.08.2008 - 15:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ToyRider, hiç tavsiye etmem abi kasksız yakalanıp 60 ytl ödeyince hiç güzel olmuyor Çok gülüyorum
bulosel
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Edirne/Bursa

MesajTarih: 03.08.2008 - 15:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ToyRider, Yürü be arkandayızzz... Bravo
bulosel Çevrimdışı bulosel Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
riko
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: istanbul/Kozyatağı

MesajTarih: 03.08.2008 - 16:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eğer bu durumda köprüden kaçak geçmek suçsa, suçu işleyen değil işleten suçlu.
O durumda bende olsam basar giderdim, yemişim kgs yi, ogs yi, öss yi vede oks yi Gülümsüyorum

www.AmerikanAraba.com
Başa dön
riko Çevrimdışı riko Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Patriot99
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bostancı- Istanbul

MesajTarih: 03.08.2008 - 16:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kgs'yi hesabına veya kredi kartına bağlat. Bittikçe o yüklüyor. Yoksa böyle uğraş uğraş Türkiye'de sinir küpü olursun.. Göz kırpıyorum
Başa dön
Patriot99 Çevrimdışı Patriot99 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sipsivri
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Göztepe-İstanbul

MesajTarih: 03.08.2008 - 16:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Patriot99 arkadaşımızın dediği gibi benim KGS'em İş Bankası Maximum kredi kartıma bağlı.Karttaki bakiye 20 YTL'nin altına düştüğünde otomatik olarak bir 20 YTL yükleniyor.Böylece kart yükleme gibi bir işle uğraşmıyorum hiç.Tek dezavantajı 20 YTL'niz içerde kalmış gibi oluyor.Ama yinede herkese tavsiye ederim.Bildiğim kadarı ile Ziraat ve İş Bankası kredi kartlarına böyle bir uygulama yapılabiliyor.
Başa dön
sipsivri Çevrimdışı sipsivri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 03.08.2008 - 16:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allahtan köprümüz yok......... Dil çıkarıyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal