Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Ömürlerinin sonbaharında tek tutkuları motosiklet - Alıntıdı

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Ömürlerinin sonbaharında tek tutkuları motosiklet - Alıntıdı

Ömürlerinin sonbaharında tek tutkuları motosiklet - Alıntıdı

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Uzmanx
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 03.08.2008 - 14:34    Mesaj konusu: Ömürlerinin sonbaharında tek tutkuları motosiklet - Alıntıdı Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bizede böyle olmayı nasip etsin demekten başka birşey gelmiyor insanını elinden Alkışlıyorum

Kırıkkale’nin Ahili beldesinde yaşayan, gençliğinde motosikletle il il dolaşan 7 çocuk ve 53 torun sahibi 85 yaşındaki Arap Hasan Başkal, bugün de motosikletsiz bir yere adım atmıyor. Her sabah 1955 model motosikletiyle tarlaya çalışmaya giden Arap Hasan-Müslüme Başkal çifti, hız yapmaktan korkmuyor.

Ayaklarındaki varis rahatsızlığı yüzünden baston kullanan çift, ellerinde bastonlarıyla motosiklete binip, motor arızalandığı zaman da tamirini birlikte yapıyor.

Küçük yaştan itibaren motora binmeye başladığını söyleyen 85 yaşındaki Arap Hasan Başkal, yaşlanmasına rağmen motosiklet sevdasından bir türlü vazgeçemediğini ifade etti. Gençliğinde avcılık yaptığını, dağlara motosikletle tırmandığını, ifade eden Başkal, otomobile binmek yerine motosiklete binmeyi tercih ettiğini, gençliğinde motosikletle il il dolaştığını, yaşlandığı halde motosiklet sevdasından vazgeçemediğini belirtti.

Harley Davidson rüyası

Motosikletin kendisi için bir tutku olduğunu dile getiren Başkal, Harley-Davidson hariç her tür motosiklete bindiğini anlattı. Başkal, hala ’Harley-Davidson rüyası’ görmeye devam ettiğini söyledi.

"Motosiklete ilk bindiğimde çok heyecanlandım, gözünü kapattım ve düşme korkusu yaşadım" diyen 90 yaşındaki Müslüme Başkal da, eşinin kendisine yardımcı olduğunu, zamanla motosiklete alıştığını, 53 torunundan 18 yaşına gelenlerin de motosiklet kullandığını anlattı.

"Bu yaşta motosiklete mi binilir?" diyenlere aldırmadıklarını ifade eden Müslüme Başkal, bu yaşta bu kadar enerjik olmalarını motosiklet tutkusuna borçlu olduklarını söyledi.
Başa dön
Uzmanx Çevrimdışı Uzmanx Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 03.08.2008 - 14:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yurdumun insanı işte Alkışlıyorum Alkışlıyorum
emrerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 03.08.2008 - 14:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

maşallah Alkışlıyorum
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 03.08.2008 - 14:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Harleyim olsa kesinlikle amcaya rüyasanı gerçekleştirmek için fırsat verirdim. Gülümsüyorum Uzmanx, Bravo
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol.

En son ToyRider tarafından 03.08.2008 - 14:47 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
ToyRider Çevrimdışı ToyRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
yasenya_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: şehirden_

MesajTarih: 03.08.2008 - 14:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu harika ya Allah bozmasin masallah Alkışlıyorum Alkışlıyorum

dikkat agresif deli...
Başa dön
yasenya_ Çevrimdışı yasenya_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
NOSFERATUS
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 03.08.2008 - 14:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakkaten ya harleyım olsa hıc dusunmeden kullandırırdım bende , hepimize boyle enerjı versin Allah Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
NOSFERATUS Çevrimdışı NOSFERATUS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
neuremencer
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 03.08.2008 - 18:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Cok güzeller yaa Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.11 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal