Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 03.08.2008 - 17:40 Mesaj konusu: r1 vs 08 hayabusa :))) ufak bir gezimiz....:))
cumartesi öğlen otelimde ne yapsam ne etsem de md yi karıştırsam diye düşünürken
motorumu sattığım speedgrew gökhan kankamdan tel geldi,işin yoksa geliyorum diye
hadi çık gel derken öğlen 13,30 gibi geldi. tamda o arada turgutludan zx14 mustafa
tel edip abi ille gel izmirde kordon yapalım misafirim ol atla arabaya gel falan dedi,mustafacım
r1 le gelsem olmazmı dedim hemen atlıyor geliyorsun bahane falan istemiyorum dedi.
gel benim (08)hayabusa ile senin r1 i kapıştıralm turgutlu-izmir arası 55 km yemeğine hem yol yapmış hem kordon
muhabbeti yaparız misafirim ol gel dedi,k6 larla falanla filanla gidip uğraşacağıma en azından çıtayı yükseltip
hayalarla dalaşayım ve geçilsekte hayabusa geçti deriz diyerek cazip teklif karşısında hadi atlayıp gidelim bari dedik
zx14 mustafa kardeşimiz sağolsun koçlar gibi karşılayıp ağırladılar bizleri,motorlarımızı deneyip izmir kordonda
hakan dinçerlerle buluşup hoş muhabbet eşliğinde günümüzü tamamlayıp yolcu yolunda diyerek dönüşe geçtik.
gerisini fotolar anlatsın
speedgrew gokhan teşrif ettiler
zx14 mustafanın gel motorları deneyelim telefonundan sonraki düşünceli halim
hadi bari gidelim battı balık yamuk gider diyerek hazırlandık turgutluya doğru
120 km berbat bir yolun sonun da turgutluda zx14 mustafanın mekandayız
hayatımda ilk kez nargile içmeyi denedim ama beceremeyip sigaraya talim ettim
gelsin yemekler,açlıktan kopma noktasındaydık,ilaç gibi geldi
demekki şimdi seni deleceğim der gibi bakıyorum.
sahi sonuçmu ne oldu,izmire kadar koptuk düzlüklerde bariz bir şekilde yakaladı ve geçti
299 lardayım zırt diye yanımdan koptu taaki trafikte ve virajlarda zor yakaladım.
sonuç ise aynı anda yanyana izmire girdik yemek iddamız ortada kaldı ama mustafa saolsun
geldin ya geleceğini sanmıyordum helal olsun diyerek kordonda bakımları karşıladı.
bende ona aynen şu cvbı verdim,adam olan çağırdığı an fizana kadr gelirim diyerek gülüştük,
canı saolsun iyiki gitmişim,08 hayabusa yolu bulduğu an çok tehlikeli bir aletmiş anlamış olduk bu vesileyle
hazır turgutluya gitmişken maxel muratı görmemek olmazdı
sonra kordonda hakan dinçer ve arkadaşlarla buluştuk,çok hoş sohbet edip daldık muhabbetlere
nargileciler hakan ı kazıklamaya çalıştılar ama yemedik tabii,masada nargile salon sahibi zx14 mustafa vardı
zx14 mustafa
hakan dinçer ve gökhan
artık dönüyoruz
turgutlu-izmir-aliağa-dikili-bergama-soma minik bir ege turu yaparak 600km nin sonunda
artçılığa yemin ederek otelimize perişan halde gelip gece 02,30 da yatacak yer beğenerek gökhan
arkadaşımı yatırdıktan sonra günü noktaladık.değişerek motor kullandık ama race motorda 2 kişi ölümmüş
birdaha 2 kişi raceye binip yol yaparsam arap olayım.bu topiği açarken bile heryerim pertti
pazar öğlen yataktan zorla kalkıp buluştuğumuz pert ve yorgun halimiz.
ve gökhan arkadaşımızı aliağaya doğru uğurlarken ben de o yoldayken topiği açayım dedim.
hayırlı yolculuklar kankam,iyiki geldin değişik gün yaşadık.nice böyle güzelliklere dostum
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 03.08.2008 - 17:58 Mesaj konusu:
serkan_yenidunya, kardeşim delme melme yok,yazılanları iyi oku lütfen.
ortalık boş yere germeyin şakası bile hoş değil....dostane motorlarımızı denedik okdr..
2 dost arasında delme kelimeleri konuşmak tarzım değildir.anlatabildim umarım... _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 6573 Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD
Tarih: 03.08.2008 - 18:01 Mesaj konusu:
ekamba espiri mananasında (latife olsun diye) söyledim yanlıs anlasılcak durum varsa (ki yok zaten orda smil var ( ) editleyebilrim... _________________
beni çekemeyen anten taksın... !
GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD.
ÇOCUKLARI ASFALT TAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİLİRLER
En son serkan_yenidunya tarafından 03.08.2008 - 18:11 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
ekamba, Erbil abi Geldiğinize çok sevindim...Artık Kusura bakmayın pek masanızda oturamadım...malum kız arkadaşım yanımdaydıı...ama çok eğlenceli birgün olmuş... _________________ Kawasaki ER-5 Siyah...
Kayıt: Oct 24, 2006 Mesajlar: 443 Nereden: Manisa-Turgutlu
Tarih: 03.08.2008 - 18:39 Mesaj konusu:
ekamba, abi bende tanışmak istiyodum sende turgutluya kadar gelmişsin keşke görüşebilseydik neyse bidahaki sefere artık,aslında bizim mekanda murat abiyede çok yakındı neyse bidahaki sefere aklında olsun artık _________________ Cbr 125r
En son ozeltolga tarafından 03.08.2008 - 19:49 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: Jan 13, 2008 Mesajlar: 800 Nereden: Hızlı Rüzgarın estgi yerden..
Tarih: 03.08.2008 - 18:45 Mesaj konusu:
@EKAMBA
Yine güzel paylasim resimler icin tessekürler......güzel kareler...fakat nerde lenn senin Tulumun ???
speedgrew helal olsun geliyor seni aliyor ve.... ver elini Izmir......KORDON
Cok iyi bir gün gecirmisiniz fakat cok yorulmussunuzdur ikinizde....ama her gün böyle güzelikler bir araya gelip yapilamiyor
iyi yapmissiniz.
Bende kismet olursa Motorla tr ye gelirsem seni otelden alirim arkama binersin...ver eliniii Izmir Kordon... _________________
1000cc"lerin Başkanı Asfaltların KRALI
En son LEVO tarafından 03.08.2008 - 18:53 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız