Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - r1 vs 08 hayabusa :))) ufak bir gezimiz....:))

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

r1 vs 08 hayabusa :))) ufak bir gezimiz....:))

r1 vs 08 hayabusa :))) ufak bir gezimiz....:))
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 03.08.2008 - 17:40    Mesaj konusu: r1 vs 08 hayabusa :))) ufak bir gezimiz....:)) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cumartesi öğlen otelimde ne yapsam ne etsem de md yi karıştırsam diye düşünürken
motorumu sattığım speedgrew gökhan kankamdan tel geldi,işin yoksa geliyorum diye
hadi çık gel derken öğlen 13,30 gibi geldi. Gülümsüyorum tamda o arada turgutludan zx14 mustafa
tel edip abi ille gel izmirde kordon yapalım misafirim ol atla arabaya gel falan dedi,mustafacım
r1 le gelsem olmazmı dedim hemen atlıyor geliyorsun bahane falan istemiyorum dedi.
gel benim (08)hayabusa ile senin r1 i kapıştıralm turgutlu-izmir arası 55 km yemeğine hem yol yapmış hem kordon
muhabbeti yaparız misafirim ol gel dedi,k6 larla falanla filanla gidip uğraşacağıma en azından çıtayı yükseltip
hayalarla dalaşayım ve geçilsekte hayabusa geçti deriz diyerek cazip teklif karşısında hadi atlayıp gidelim bari dedik Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
zx14 mustafa kardeşimiz sağolsun koçlar gibi karşılayıp ağırladılar bizleri,motorlarımızı deneyip izmir kordonda
hakan dinçerlerle buluşup hoş muhabbet eşliğinde günümüzü tamamlayıp yolcu yolunda diyerek dönüşe geçtik.
gerisini fotolar anlatsın Gülümsüyorum

speedgrew gokhan teşrif ettiler Gülümsüyorum

zx14 mustafanın gel motorları deneyelim telefonundan sonraki düşünceli halim Çok gülüyorum

hadi bari gidelim battı balık yamuk gider diyerek hazırlandık turgutluya doğru Gülümsüyorum

120 km berbat bir yolun sonun da turgutluda zx14 mustafanın mekandayız

hayatımda ilk kez nargile içmeyi denedim ama beceremeyip sigaraya talim ettim Gülümsüyorum

gelsin yemekler,açlıktan kopma noktasındaydık,ilaç gibi geldi Gülümsüyorum

demekki şimdi seni deleceğim der gibi bakıyorum.
sahi sonuçmu ne oldu,izmire kadar koptuk düzlüklerde bariz bir şekilde yakaladı ve geçti
299 lardayım zırt diye yanımdan koptu taaki trafikte ve virajlarda zor yakaladım.
sonuç ise aynı anda yanyana izmire girdik yemek iddamız ortada kaldı ama mustafa saolsun
geldin ya geleceğini sanmıyordum helal olsun diyerek kordonda bakımları karşıladı.
bende ona aynen şu cvbı verdim,adam olan çağırdığı an fizana kadr gelirim diyerek gülüştük,
canı saolsun iyiki gitmişim,08 hayabusa yolu bulduğu an çok tehlikeli bir aletmiş anlamış olduk bu vesileyle
Gülümsüyorum Bravo

hazır turgutluya gitmişken maxel muratı görmemek olmazdı

sonra kordonda hakan dinçer ve arkadaşlarla buluştuk,çok hoş sohbet edip daldık muhabbetlere

nargileciler hakan ı kazıklamaya çalıştılar ama yemedik tabii,masada nargile salon sahibi zx14 mustafa vardı Gülümsüyorum

zx14 mustafa

hakan dinçer ve gökhan

artık dönüyoruz

turgutlu-izmir-aliağa-dikili-bergama-soma minik bir ege turu yaparak 600km nin sonunda
artçılığa yemin ederek otelimize perişan halde gelip gece 02,30 da yatacak yer beğenerek gökhan
arkadaşımı yatırdıktan sonra günü noktaladık.değişerek motor kullandık ama race motorda 2 kişi ölümmüş
birdaha 2 kişi raceye binip yol yaparsam arap olayım.bu topiği açarken bile heryerim pertti
Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
pazar öğlen yataktan zorla kalkıp buluştuğumuz pert ve yorgun halimiz.

ve gökhan arkadaşımızı aliağaya doğru uğurlarken ben de o yoldayken topiği açayım dedim.
hayırlı yolculuklar kankam,iyiki geldin değişik gün yaşadık.nice böyle güzelliklere dostum
Bravo Bravo

bittiiiiiiiiiiii,eylemlerimiz devam edecek. Çok gülüyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD

MesajTarih: 03.08.2008 - 17:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba resimler için paylaşım için tşk ler Göz kırpıyorum Bravo

suzuki'nin Hayabusa modeli delmiş anlasılan Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum

hadi hayırlısı nice delmeler pardon nice gezmeler Gülümsüyorum

beni çekemeyen anten taksın... ! İyi fikir
GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD. Bravo Göz kırpıyorum
ÇOCUKLARI ASFALT TAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİLİRLER

En son serkan_yenidunya tarafından 03.08.2008 - 18:11 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 03.08.2008 - 17:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

serkan_yenidunya, kardeşim delme melme yok,yazılanları iyi oku lütfen.
ortalık boş yere germeyin şakası bile hoş değil....dostane motorlarımızı denedik okdr.. Bravo
2 dost arasında delme kelimeleri konuşmak tarzım değildir.anlatabildim umarım... Bravo
Başa dön
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD

MesajTarih: 03.08.2008 - 18:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba espiri mananasında (latife olsun diye) söyledim yanlıs anlasılcak durum varsa (ki yok zaten orda smil var ( Dil çıkarıyorum ) editleyebilrim... Göz kırpıyorum

beni çekemeyen anten taksın... ! İyi fikir
GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD. Bravo Göz kırpıyorum
ÇOCUKLARI ASFALT TAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİLİRLER

En son serkan_yenidunya tarafından 03.08.2008 - 18:11 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
ASLI_
Üye
Üye

Nereden: Izmir

MesajTarih: 03.08.2008 - 18:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

OOOO erbil bey geldinizde biz mi duymadık ??
Başa dön
ASLI_ Çevrimdışı ASLI_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 03.08.2008 - 18:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ASLI_, valla arayacaktım ama vaktim yoktu,birdahaki sefer söz ararım.. Gülümsüyorum Bravo
Başa dön
zzzzzz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avcılar

MesajTarih: 03.08.2008 - 18:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel fotolar erbil abi. inşalla oraya gelince birşeyler yapacağız senle .aksilik çıkmazsa ay sonuna kadar gelirim umarım Gülümsüyorum
Başa dön
zzzzzz Çevrimdışı zzzzzz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SeloSino
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Turgutlu

MesajTarih: 03.08.2008 - 18:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, Erbil abi Geldiğinize çok sevindim...Artık Kusura bakmayın pek masanızda oturamadım...malum kız arkadaşım yanımdaydıı...ama çok eğlenceli birgün olmuş... Alkışlıyorum

SeLoo!
Başa dön
SeloSino Çevrimdışı SeloSino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Volkan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 03.08.2008 - 18:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, Geliyorsun ama sözünü tutmuyorsun Göz kırpıyorum

Başa dön
Volkan Çevrimdışı Volkan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 03.08.2008 - 18:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zzzzzz, wallaha seni yıllardır beklediğimi biliyorsun kardeşim.başım üstünde yerin var Bravo

SeloSino, baktım kız arkadaşın var ses çıkarmadım zaten Göz kırpıyorum teşekkürler Bravo

Volkan, kankam,sözüm senettir,fırsat olmadı hep aklımdaydın inan.
senin canın saolsun dostum benim ya.... Göz kırpıyorum Gülümsüyorum Bravo
Başa dön
ozeltolga
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa-Turgutlu

MesajTarih: 03.08.2008 - 18:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, abi bende tanışmak istiyodum sende turgutluya kadar gelmişsin keşke görüşebilseydik neyse bidahaki sefere artık,aslında bizim mekanda murat abiyede çok yakındı neyse bidahaki sefere aklında olsun artık Gülümsüyorum

En son ozeltolga tarafından 03.08.2008 - 19:49 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
ozeltolga Çevrimdışı ozeltolga Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
LEVO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hızlı Rüzgarın estgi yerden..

MesajTarih: 03.08.2008 - 18:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

@EKAMBA

Yine güzel paylasim resimler icin tessekürler......güzel kareler...fakat nerde lenn senin Tulumun ???

speedgrew helal olsun Bravo geliyor seni aliyor ve.... ver elini Izmir......KORDON Bravo

Cok iyi bir gün gecirmisiniz fakat cok yorulmussunuzdur ikinizde....ama her gün böyle güzelikler bir araya gelip yapilamiyor
iyi yapmissiniz. Bravo

Bende kismet olursa Motorla tr ye gelirsem seni otelden alirim arkama binersin...ver eliniii Izmir Kordon... Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

1000cc"lerin Başkanı Asfaltların KRALI

En son LEVO tarafından 03.08.2008 - 18:53 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
LEVO Çevrimdışı LEVO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 03.08.2008 - 18:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel resimler erbil abi teşekkürler Bravo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 03.08.2008 - 19:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fotolar harika tekrarını bekliyoruz
racing_bora
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA

MesajTarih: 03.08.2008 - 19:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel bi gezi olmuş paylaşım için teşekkürler. Bravo
racing_bora Çevrimdışı racing_bora Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal