Kayıt: Jun 01, 2006 Mesajlar: 2263 Nereden: istanbul/bayrampaşa
Tarih: 03.08.2008 - 19:35 Mesaj konusu:
daha önceden verilmişti eline emeğine sağlık güzel video ama orada malesef maymun boynundan iple bağlı ve ileridende biri çekiyor _________________ 02 blue HONDA ACTIVA (fırpır)
MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo ) (A RH -)
daha önceden verilmişti eline emeğine sağlık güzel video ama orada malesef maymun boynundan iple bağlı ve ileridende biri çekiyor
ilk defa rasladıgım için sizlerle paylaşmak istedim k.bakmayın evet iple cekılıyor maymun ama hareketler mukemmel _________________ (Fz 1000 Fazer ) artık yok
(dragstar 1100)
(aprillia sr 50 )
(asya 150 t ) artık yok süper
Kayıt: Jun 01, 2006 Mesajlar: 2263 Nereden: istanbul/bayrampaşa
Tarih: 03.08.2008 - 19:43 Mesaj konusu:
kusur değil eline emeğine sağlık. bu işin kusuru olmaz ne güzel bi video eklemişin ama o iple çekene çok gıcık oldum _________________ 02 blue HONDA ACTIVA (fırpır)
MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo ) (A RH -)
Kayıt: Mar 05, 2004 Mesajlar: 3972 Nereden: Balmumcu, Istanbul
Tarih: 03.08.2008 - 20:13 Mesaj konusu:
Ben onceden izlememistim, ekledigin iyi olmus saygin.
Orasi Hindistan mi yaw Benim ev sahibi de Hint'li, eger orasi Hindistan'sa ben de benim ev sahibinin kulagini cekeyim. _________________ R1 Hedef
bence o maymunun tasması malüm maymun insan oğlunun yapa bildiği tüm herketelri yapıyo ama yinede o iple çekeni kınadım okadar hızla çekilmez _________________ Fırat ÜNER İzmir MD
ѕєƒαѕıηı ѕüяüмüz αşкıη, ¢єƒαѕıηı∂α çєкєяιz.! υℓтяαѕℓα&
Ben onceden izlememistim, ekledigin iyi olmus saygin.
Orasi Hindistan mi yaw Benim ev sahibi de Hint'li, eger orasi Hindistan'sa ben de benim ev sahibinin kulagini cekeyim.
sagolasın teşekurler _________________ (Fz 1000 Fazer ) artık yok
(dragstar 1100)
(aprillia sr 50 )
(asya 150 t ) artık yok süper
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız