Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Toronto'da motosikletsiz bir Pazar...(SABERS'in hatırına!!!)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Toronto'da motosikletsiz bir Pazar...(SABERS'in hatırına!!!)

Toronto'da motosikletsiz bir Pazar...(SABERS'in hatırına!!!)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balmumcu, Istanbul

MesajTarih: 04.08.2008 - 04:26    Mesaj konusu: Toronto'da motosikletsiz bir Pazar...(SABERS'in hatırına!!!) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet arkadaşlar, yeni bir topicle geldim yine bugün.
En başta belirteceğim, topic SABERS'in hatırınadır, diğer arkadaşların da seveceğini düşünüyorum. Gülümsüyorum

Bu topicten önce bir gün öncesine ait olan gezi topicimi okumanızı öneririm. Sırayla okursanız daha zevkli olacaktır. İlk topicin linki;
http://www.motordelisi.com/ftopict-66445.html

Bugün Türk Festival'inin olduğu yerde Türk bir arkadaşla buluşacaktım, o yüzden bir daha festival noktasına gittim. Pazar olduğu için Dundas Square daha da kalabalıktı.
Bu topicte 31 tane resim var, hiç video yok. Çünkü benim bu salak telefonla adam gibi video çekilmiyor, o yüzden hiç boşuna hafızasını ziyan etmedim, hepsini fotoğrafa harcadım.
Aşağıda sadece Kuzey Amerika'da görebileceğiniz çok pahalı olmasa da değişik tarzda arabaların resimleri var. Metrodan bolca fotoğraf çektim bu sefer.
Genel olarak bir esprisi yok aslında bu gezi topicinin ama bazıları tarihi eser veya müze fotoğrafından çok sokak ve cadde fotoğrafı sever. Mesela ben. Gülümsüyorum Bu tür kişilerin bu topici zevkle takip edeceğini düşünüyorum.

Evet, başlıyoruz...

Evden çıktım, otobüse binmek için ana cadde Lawrence Street East'e bağlandım. Tüm Kanada'da olan bir dükkan Beer Store. İçeride sadece bira satılıyor. Bu marketlerin kendi TIR'ları da var, üzerinde bu logoyla. Kanada'da 300'ün üstünde farklı marka bira olduğunu biliyorum. İçeride hepsi satılıyor olsa gerek. Bira en sevmediğim alkollü içecektir, o yüzden içeriye adımımı bile atmadım bugüne kadar. Çok gülüyorum

Otobüsle metro hattının küçük ve üstten giden kısmına ulaşıyorum ve treni bekliyoruz;

Ana metro hattına bağlanmak için yerin dibine inmeye başladık. İn, in, in, in, in...

İki tane ana hattın birleştiği en büyük duraktayız şu anda. Bloor & Yonge. Haftaiçi iş saatinde ayak atacak yer bulamazsınız, aynı maç çıkışı gibi. 2 tane tren bekledikten sonra 3. trene bindiğimiz olur, eğer saat 5:00 PM civarıysa. Şok oldum

Bloor & Yonge durağında trenin gelmesini bekliyoruz. Telefonu titretmişim. Üzgünüm

Tren efendi geldi. İlerideki adam da bana bakıyor "Manyak mıdır nedir bu ? " tavırlarında. Çok gülüyorum

Dundas Square'in oradaki baba alışveriş merkezi Eaton Centre'a bağlandık metro ile. Şu an aşağı katlarındayız. Yeryüzüne çıkıp caddenin karşısına geçtik mi festival alanına geldik demektir. Bu sefer festival alanından fotoğraf çekmedim. Diğer topicte bol bol var nasıl olsa.

Yeryüzüne çıkıyoruz. Birazdan curcuna, gürültü, patırtı, kıyamet. Delirdim

Dün Eaton Centre'in önünden çektiğim fotoğraflar Yonge Street'in hep kuzey yönüne doğruydu. Bugün güneye doğru çekelim dedim. Fotoğrafta dünyaca meşhur Hard Rock Cafe görünüyor. Türk Festivali alanı, fotoğrafta görünen bölgenin daha da solunda. Dünkü topici takip edenler hatırlayacaktır. İyi fikir

Festival alanı Dundas Square'den ayrılıyoruz. Yonge Street ve Dundas Street kesişiminde Dundas Street'in batı tarafına doğru çekilmiş bir fotoğraf. Karşıdan güneş geldiği için çok hoş bir renk oluşmuş fotoğrafta;

Bugün Dundas Street üstünde yürüyeyim dedim. Eaton Centre'in hemen önünde bir sosisçi. Çoğunuz bilir, burada Hot Dog diye geçer bu meretin ismi. Ne alaka öyle denmiş ben de bilmiyorum açıkcası. Vardır bir hikayesi illaki.
Bizde nasıl simitçi var adımbaşı, burada da çok olağan bir şey. Yolda her an bunlardan bulup karnınızı doyurabilirsiniz. Fiyatlar genelde $3.00 olmakla beraber $2.50 - $3.50 arası değişir. Ama buradaki sandviçler bir hayli büyük ve içini keyfinize göre dolduruyorsunuz aynı kumpirin içini doldurduğunuz gibi.
Bunlardan ne zaman yesem 1 saat sonrasında deli gibi susarım. 1.5 lt. su içerim yine geçmez susuzluğum. Şok oldum Arada bir yeniyor da her dakka yenecek bir şey değil. Beğenmedim
Ulan bir sosisli sandviç üstüne de bundan fazla edebiyat yapılamaz herhalde. Sosis ulan işte, otur zıkkımlan. Çok gülüyorum

Dundas Street üstünde batıya doğru ilerlemeye devam ediyoruz. Bir sürü bisiklet. Burada downtownda çok alışıldık bir görüntü bu. Haftaiçi de değişmez. Haftaiçi ve haftasonu arasındaki tek fark bisiklet sahibi profilindeki değişiklik. Haftaiçi işadamları ve kadınlarının bisikletleri durur. Haftasonları genelde öğrencilerin veya gençlerin;

Bay Street'in kuzeyine doğru döndük, Yonge Street'in bir blok batısından Yonge Street'e paralel olarak kuzeye çıkıyoruz. Yonge Street ne kadar cıvıl cıvılsa sadece yarım dakika paralelindeki bu cadde çok ıssızdır haftasonları. Doğal olarak dilenci de çoktur. Burada dilenciler genelde çok saygılıdır. Bir kere sorarlar:"Any change, Sir?" diye. "Sorry, I don't have any" dediniz mi hemen uzaklaşırlar, ikinci defa sormazlar.

Ben bu aşağıdaki fotoğrafı çekerken arkadan bir tanesi geldi. Ortam da çok güneşli, telefonun ekranı parlıyor, zaten adam gibi odaklayamıyorum, bir de dilencinin stresinden fotoğrafı çekerken b.k etmişiz. Harley Davidson'ın mat boyası çok hoş yalnız, o yüzden yine de koyayım dedim bu fotoğrafı. Bravo

Bay Street üzerinde biraz daha kuzeye çıkıyorum. Ve çok güzel klasik bir araba görüyorum. Bu modeli çok iyi hatırlıyorum ama ismini gerçekten unuttum. Klasik severler kesin bilir bunun markasını, ünlü bir model bu. Austin Healey olmasi lazim. Evet, klasik severler, aydınlatın burayı bakiyim... İyi fikir Çok gülüyorum
Adam kırmızı ışıkta beklerken izin alıp patlatıveriyorum hemen bir tane fotoyu;

İşte günün en baba araçlarından biri budur. Şu parlak geniş jantlı Escalade'lar gerçekten hoş duruyor. Downtownda fazlasıyla var bunlardan. Bu eski kasaları özellikle çok ucuzladı. $25,000'dan fazla olacağını sanmıyorum bu aracın.
Jantlar 23 inch olması lazım. İçindekilerden izin alıp hemen çakıyorum fotoyu. Hatta ben fotoyu çekiyim diye adam yeşil yanmasına rağmen ilerlemedi bile. Çok da uzun yanan bir kırmızı, yaklaşık 3 dak. filan. Arkasındaki arabalar da sesini çıkarmadı ama. Zaten burada kimse kornaya basmaz, isterse öndeki akşama kadar ilerletmesin arabayı. Bu kadar gamsız bir toplum daha yoktur yemin ediyorum.
Heee bu arada... Arabanın içindekiler zenci tabiiki. Adamların herşeyleri gibi jantları da büyük. Çok gülüyorum

Yeniden Yonge Street ve Dundas Street kesişimine geldik ve bu defa Dundas Street'in çok sakin olan doğu tarafına dönüyorum. O arada kırmızı bir Kawasaki ZX-6R geliyor. Bu rengi çok hoşmuş. Bravo
Arkada Türk Festival alanı görünüyor;

Türk Festival alanı Dundas Square'i bir de bu açıdan alalım... Gerçi basbayağı Dodge Caravan'ı çekmişim ben. Çok gülüyorum

Ben bu kadar abartı jantları sevmiyorum aslında ama maksat aşırılık olunca insan takdir ediyor. Adam arabasını geri alıyordu, benim için durdu ve bekledi fotoğrafı çekene kadar. Jantlar 19 olması lazım.
İçindeki iki çocuk da zenci. Evet, biliyorum, şaşırmadınız... Çok gülüyorum

Eski kasa Goldwing. Epey doldurmuş üstünü sahibi;

Türk Festival alanına geri döndük. Yakındaki cafenin önü motor kaynıyor. Hyosung burada da satılan bir marka. Bir kısım üye sarı-siyah kombinasyon CBR600F'i sevecektir. Ben o renk ikilisini hiç sevmemişimdir nedense.

İşte bence günün fotoğrafı budur. CBR600RR'in şu rengine bakın. Bakır rengi. Böyle bir rengin üretildiğinden benim haberim yoktu. Ne kadar farklı duruyor yahu. Şok oldum
Kare formlu Amerikan sinyaller rezalet ötesi. Beğenmedim

Eve dönüş başladı. Birazdan metroya ineceğim. İnmeden önce uzaktan CN Tower'ı alayım dedim. Caddenin ismi Univesity Avenue. Buranın en geniş caddesidir. Aynı Vatan Caddesi gibi.

Metroya bağlanıyoruz. Haftasonları sakin olan duraklardan biridir bu benim kullanacağım, o yüzden bomboş her yer;

İnişe başladık. İn, in, in, in, in... Çok gülüyorum

Treni beklemeye başladık. Durağın ismi St. Patrick;

Trene binip gidiyorken aklıma geliyor ve iki durak sonra Museum durağında iniyorum. Bu durağı sene başında yenilediler. İsmine Museum denmesinin sebebi yukarıda müzeye bağlanması. Durağı çok güzel yenilediler. Aynen bir müze havası var. Trenden inip bir sonraki treni 5 dak. beklemeyi göze alıyorum ve durağı fotoğraflıyorum;

Sütunları çok güzel yaptılar. Bir sonraki resimde daha da yakından görebilirsiniz.

Sütunları bir de ön taraflarından görün. Trenden indiğime değmiş bence. Bravo

İşte günün en bomba olayı budur benim için. DÖNEEEEERRR... Delirdim Delirdim Delirdim Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Masadakilerin toplam fiyatı $12.00. Porsiyon epey büyük. Gerçekten fazlasıyla doydum. Sol taraftaki sos, sarımsaklı yoğurt gibi bir şey. Cacığa daha çok benziyor. Yunanlıların sosu aslında o. Yunanlılar salatalarına koyar hep o sosu. Ben ekmekle ayrıca yedim onu, fena olmuyor.
Sağ taraftaki sos, acı sos. Ona hiç dokunmadım. Dönerle acı kelalaka bir ikili benim için.
Masadakilerin hepsi, o acı sos dışında, benim mideye indi. Dallas sığırı gibi yayıldım dönüş yolunda metronun koltuğuna. Çok gülüyorum
Yalnız işin en güzel yanı, zıkkımlanmadan önce çekmeyi akıl ettim bu fotoğrafı. Hayır, sonra yüzüm tutmayacak millete hesap sorarken niye yemek fotoğrafı koymuyorlar diye. Çok gülüyorum

Yemeği yedikten sonra tekrar evin yolunu tutmak üzere metroya biniyorum. Vagonun en arkasında camız modunda yayılmış vaziyetteyim koltuğa. Çok gülüyorum

Son fotoğraf da eve doğru yürürken çektiğim bir fotoğraf. Sokak genelde yaz kış her gün böyle bomboş ve sakindir;

Eveeettt... Bir Pazar günü benim için bu şekilde geçti. Özel hiçbir şey yok. Aslında döner yemek benim için fazlasıyla özel bir durum ama o kadar işte.
Etrafı size göstermek adına çekebildiğim kadar fotoğraf çektim. İnşallah topici takip edenlerin hoşuna gidecektir.

Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Bravo
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ejder_ceza
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: aksaray

MesajTarih: 04.08.2008 - 06:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla gitmiş gezmiş kadar oldum..
oturduğun yerden bedava amerika gezisi Çok gülüyorum Çok gülüyorum
eyvallah saolasın Bravo
ejder_ceza Çevrimdışı ejder_ceza Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.08.2008 - 06:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tesekkurler ejder_ceza. Olumlu yorumlarin sevindirdi beni. Bravo
SABER
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.08.2008 - 08:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slowokan, ya canım kardeşim benim,çok çok teşekkür ederim,hatırıma böyle bir şey yapman beni çok duygulandırdı.ellerine emeklerine sağlık.hatırıma yaptıgın bu sayfayı sık kullananlara ekliyorum. var ol. Alkışlıyorum Çoook seviyorum

PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Başa dön
SABER Çevrimdışı SABER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.08.2008 - 08:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ayip ettin SABERS. Vaktim oldugunca her zaman. Gülümsüyorum
Hayal ettigin gibi mi cikti fotograflar ? Yoksa kulturel fotograflar mi umuyordun sen ?
Heee, bu arada... Oteki baba Toronto topicini inceledin mi ? O cok daha kapsamliydi buna gore. Ondan sonra bu sonuk kalmistir ama bunda da cok degisik arabalar var yani. Göz kırpıyorum
comelenkopek
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 04.08.2008 - 09:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dostum Atlas dergisinin yazılarından bile iyiydi.kitlendim ekrana.oraları hayal etmeme sebep olduğun için teşekkürler... Gülümsüyorum Alkışlıyorum
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: ÇATIDAN/TERASTAN... EN UÇ NOKTADAN...

MesajTarih: 04.08.2008 - 09:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slowokan Okan abim resimler için paylaşım için anlatım için çok teşekkür edederim...

SABERS Cüneyt'abim olmazsa görücegimiz yok... Çok gülüyorum

slowokan Okan'abim wallaha bak kızdırma Beğenmedim beni Dil çıkarıyorum böyle fotografları Gülümsüyorum görünce yanına gelesim geliyor walla çok güzel bi organizasyon ile yanına gelicem bak söylemedi deme... Gülümsüyorum

herşey için çok teşekkürler sagol var ol ... Çoook seviyorum Alkışlıyorum

JAPONLARIN_EFENDİSİ_MAKİNA_MÜHENDİSİ Göz kırpıyorum Bravo
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
boriz
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 04.08.2008 - 09:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gezmiş kadar olduk, teşekkürler..

Alıntı:
burada Hot Dog diye geçer bu meretin ismi. Ne alaka öyle denmiş ben de bilmiyorum açıkcası. Vardır bir hikayesi illaki

ek bilgi: ingilizce hot=sıcak ilk anlamında olsa da, cinsel olarak uyarıcı, uyarılmış anlamına da gelir.. dog=köpek bildiğiniz üzere, tahminen de erkek köpek dersem sanırım anlaşılır hot dog'un neye benzetilip söylendiği.
Başa dön
boriz Çevrimdışı boriz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SABER
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.08.2008 - 13:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slowokan,gerçekten hoşuma gitti,öncelikle işadamlarının bisikletle işe gitmeleri,tabi bu kanada ,hollanda ,belçika gibi ülkelerde normal ama ülkemiz insanı sanırım oldugundan fazla lüks.

goldwing in üzerindeki aksesuarlar dikkatimi çekti,bir goldwing parasıda üstünde var.
metrodaki sütunlara giydirilmiş degişik kültürlere ait totemler ve semboller bence harika düşünülmüş.nede olsa, kanada bir mozaik görünümünde.

sevgili slowokan,şu kanadalılar ne kadar akılsız degilmi,o yemyeşil bahçeli müstakil evlerin yerine neden apartmanlar dikmemişler acaba. Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Başa dön
SABER Çevrimdışı SABER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
efe_600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: A.Y.D.I.N [...34...]

MesajTarih: 04.08.2008 - 13:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gıdıp gormus kadar oldum saol kardes paylasımın ıcın Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

NE BEKAR NE İLİŞKİDE 7/24 ÇELİŞKİDE
Başa dön
efe_600 Çevrimdışı efe_600 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
eralp35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/bornova

MesajTarih: 04.08.2008 - 14:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eline emeğine sağlık Bravo Bravo
Başa dön
eralp35 Çevrimdışı eralp35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
doblocu38
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KAYSERY

MesajTarih: 04.08.2008 - 15:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kardeş eline emeğine sağlık o esprili anlatışınla fotoğraflar çok güzel uym sağlamış.gerçekten inceleyerek baktım sağol.
Başa dön
doblocu38 Çevrimdışı doblocu38 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 04.08.2008 - 15:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eline sağlık. ilk defa döner yemenin bu kadar büyük birşey olduğunu anladım.. aslında gidip bende yesem hiç fena olmayacak!! Dil çıkarıyorum Şok oldum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
racing_bora
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA

MesajTarih: 04.08.2008 - 15:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ellerine sağlık fotolar çok güzel paylaşım için teşekkürler. Bravo
racing_bora Çevrimdışı racing_bora Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ramses34
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ABD

MesajTarih: 04.08.2008 - 15:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slowokan, ikinci tanitimda super olmus...Sayende gitmis kadar olduk ayirca gelirsek nerelere gidecegimizide ogrendik....Tesekkurler.... Bravo
Başa dön
ramses34 Çevrimdışı ramses34 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal