Tarih: 04.08.2008 - 07:40 Mesaj konusu: Bütün md nin dikkatine Mersin den geçerken dikkat
slm arkadaşlar artık bizim mersinde motora binmemiz imkansız gibi birşeyler oldu. Bunun rahatsızlığı ve sıkıntısı içerisindeyiz Mersin Silifke istikametinden polis yakalamadan ceza yemeden geçmeniz nerdeyse artık imkansız. Arabalar değilde motorları daha çok dikkate alıyorlar yöremiz tatil yöre tatil için insanlar Türkiye nin heryerinden motorlarıyla gelen insanların canı yanmaktadır. Örnek bi kaportacı arkadaşımız var Mersin merkezde oturur hafta sonları eşiyle beraber Silifke istikametine gelmekte adamın geliri ne kadarda 400 ytl ceza yazmışlar şimdi bilen kimse gelmiyor gelmeyen kişilerde gelecek olanlara engel oluyor kimse farkında değil hepinize teşekkür ederim md. _________________ 27/08/2007 ÖMER YILMAZ MERSİN ÇEVRE YOLU KARAYOLLARI KAVŞAĞI: SEN BİZİ BIRAKSANDA SEN İÇİMİZDE HEP YAŞIYORSUN CANIM ABİM
06/06/2008 UMUT ÖZ -ADIYAMAN CANIM ARKADAŞIM SANA ÖLÜM YAKIŞMIYOR
Malesef Kurunun yanında yaşta yanıyor.. Kendini bilmeyen Kasksız ve tehlikeli motosiklet kullanan arkadaşlar diğerlerinide ceza yemesine sebep oluyorlar.. Evrakları tamam elbisesi tamam ve trafik kurallarına uyan sürücülerde ceza yiyiyorsa Mersin Trafik Şubeyi buradan Kınıyorum.. Çok ayıp.. Öncelikle Yollarda arka stop Lambaları yanmayan.. Araçta alkol alan ve de Ehliyetsiz sürücüleri Önce Kontrol altına alsınlar.. !!! _________________ "Atına atla.. yüreginin götürdügü yere git..!!! hadi go!!!!!"
tırtar kumkuyu olbios otel civarına degişik noktalara radar koyuyorlar ve imkansız farkedemiyorsunuz. nerdenmi biliyorum orda yazlıgımız var hergün gidiyoruz.
70km hızı gecen araclar radara yakalanıyor. yollar o kadar uygunki; o kadar tatlı virajlar ve rampalar varki ben basit bir scoterla bile 85 filan yapıyorum, büyük motorları düşünemiyorum.
yani su demek motorla gecen yakalanır.
aracın özelliklerini versemde birsey yapamassınız görünmüyorlar cünkü tek yapılması gereken kız kalesi ile mezitli arasında 70 km gecmemek _________________ sercan-1982
honda activa- mersin
Tarih: 04.08.2008 - 13:26 Mesaj konusu:
biz yaşadıklarınızı 2 senedir çekiyoruz ıspartada motorluya ayrı bir gıcıklığı var polislerin affetmiyo adam utanmasa yamuk oturuyon deyip ceza kesicek 2 hafta önce motorumu bağladılar hala uğraşıyoruz çıkarıcz diye ısparta emniyet müdürü enteresan bir adam paraya ihtiyaçları mı var ne ceza kesmeden kimseyi bırakmıyolar bi arkadaşım 2 gün üst üste yakalandı aynı yerde aynı polise ikisindede 55 ytl ceza yedi uygunsuz motor kullanmaktan polisinde suçu yok emniyet müdürü sıkıştırıyo onlarıda _________________ eneSkaya'08 Graphic Designer
Tekirdağ Malkara bölgesi tabelasını gördüğünüzde hızınızı 90km üstüne çıkarmayın. Çünkü orda rampa aşağı acayip derecede hızlanabilceniz bir noktada ağacın altında kırmızı hyundai accent sizi radarla bekliyor olabilir ve o radardan tahmini 3-5 km sora çevirmeye giriyosunuz. _________________ TuTi
istanbulda bildiklerimde hyundai accent sarı, renault europa gri, toyota corolla yeşil. Bunlar Maltepe sahil bağdat caddesi, köprü taraflarında mahmut bey hadımköy civarlarında görülüyo genelde _________________ TuTi
Kayıt: Nov 27, 2007 Mesajlar: 385 Nereden: BoDRuM>>> İsim:тaηєr **Viva_La_Vida**
Tarih: 04.08.2008 - 14:13 Mesaj konusu:
gazgazgaz,
zabıtada fazer ve xt 660 X
Poliste transalp-gs650
Ama şehir içinde onlarda kar etmez bana Hiç kaçmadım ama kaçsamda biraz zor enselr şehiriçnde
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız