Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Bütün md nin dikkatine Mersin den geçerken dikkat

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Bütün md nin dikkatine Mersin den geçerken dikkat

Bütün md nin dikkatine Mersin den geçerken dikkat
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ERDEM-R1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MERSiN Silifke

MesajTarih: 04.08.2008 - 07:40    Mesaj konusu: Bütün md nin dikkatine Mersin den geçerken dikkat Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm arkadaşlar artık bizim mersinde motora binmemiz imkansız gibi birşeyler oldu. Bunun rahatsızlığı ve sıkıntısı içerisindeyiz Mersin Silifke istikametinden polis yakalamadan ceza yemeden geçmeniz nerdeyse artık imkansız. Arabalar değilde motorları daha çok dikkate alıyorlar yöremiz tatil yöre tatil için insanlar Türkiye nin heryerinden motorlarıyla gelen insanların canı yanmaktadır. Örnek bi kaportacı arkadaşımız var Mersin merkezde oturur hafta sonları eşiyle beraber Silifke istikametine gelmekte adamın geliri ne kadarda 400 ytl ceza yazmışlar şimdi bilen kimse gelmiyor gelmeyen kişilerde gelecek olanlara engel oluyor kimse farkında değil hepinize teşekkür ederim md.
ERDEM-R1 Çevrimdışı ERDEM-R1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
maxell
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR-Turgutlu

MesajTarih: 04.08.2008 - 08:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Malesef Kurunun yanında yaşta yanıyor.. Kendini bilmeyen Kasksız ve tehlikeli motosiklet kullanan arkadaşlar diğerlerinide ceza yemesine sebep oluyorlar.. Evrakları tamam elbisesi tamam ve trafik kurallarına uyan sürücülerde ceza yiyiyorsa Mersin Trafik Şubeyi buradan Kınıyorum.. Çok ayıp.. Öncelikle Yollarda arka stop Lambaları yanmayan.. Araçta alkol alan ve de Ehliyetsiz sürücüleri Önce Kontrol altına alsınlar.. !!!

Kawasaki ZX-6R
Başa dön
maxell Çevrimdışı maxell Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
honda_sercan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 04.08.2008 - 09:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tırtar kumkuyu olbios otel civarına degişik noktalara radar koyuyorlar ve imkansız farkedemiyorsunuz. nerdenmi biliyorum orda yazlıgımız var hergün gidiyoruz.
70km hızı gecen araclar radara yakalanıyor. yollar o kadar uygunki; o kadar tatlı virajlar ve rampalar varki ben basit bir scoterla bile 85 filan yapıyorum, büyük motorları düşünemiyorum.
yani su demek motorla gecen yakalanır.
aracın özelliklerini versemde birsey yapamassınız görünmüyorlar cünkü tek yapılması gereken kız kalesi ile mezitli arasında 70 km gecmemek
honda_sercan Çevrimdışı honda_sercan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
shift-delete-
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISPARTA

MesajTarih: 04.08.2008 - 13:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

biz yaşadıklarınızı 2 senedir çekiyoruz ıspartada motorluya ayrı bir gıcıklığı var polislerin affetmiyo adam utanmasa yamuk oturuyon deyip ceza kesicek 2 hafta önce motorumu bağladılar hala uğraşıyoruz çıkarıcz diye ısparta emniyet müdürü enteresan bir adam paraya ihtiyaçları mı var ne ceza kesmeden kimseyi bırakmıyolar bi arkadaşım 2 gün üst üste yakalandı aynı yerde aynı polise ikisindede 55 ytl ceza yedi uygunsuz motor kullanmaktan Sinirlendim Sinirlendim polisinde suçu yok emniyet müdürü sıkıştırıyo onlarıda Sinirlendim Sinirlendim
TuTi
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul-İzmit

MesajTarih: 04.08.2008 - 13:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tekirdağ Malkara bölgesi tabelasını gördüğünüzde hızınızı 90km üstüne çıkarmayın. Çünkü orda rampa aşağı acayip derecede hızlanabilceniz bir noktada ağacın altında kırmızı hyundai accent sizi radarla bekliyor olabilir ve o radardan tahmini 3-5 km sora çevirmeye giriyosunuz.
honda_sercan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 04.08.2008 - 13:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hehehe hepte kırmızı yada bordo oluyor desene
honda_sercan Çevrimdışı honda_sercan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
TuTi
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul-İzmit

MesajTarih: 04.08.2008 - 13:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

istanbulda bildiklerimde hyundai accent sarı, renault europa gri, toyota corolla yeşil. Bunlar Maltepe sahil bağdat caddesi, köprü taraflarında mahmut bey hadımköy civarlarında görülüyo genelde Çok gülüyorum Çok gülüyorum
gazgazgaz
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bodrum

MesajTarih: 04.08.2008 - 14:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bizim polislerin şekli guzel burda zabıtalar bıle fazera bınıyo son model Çok gülüyorum
Başa dön
gazgazgaz Çevrimdışı gazgazgaz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CheGUEVARA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: CüBa

MesajTarih: 04.08.2008 - 14:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Polis Heryerde Polis.Yapacağını yine yapıyor her zman

˜°mø†ørã¢ïñq••
avci_92@hotmail.com
Başa dön
CheGUEVARA Çevrimdışı CheGUEVARA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ClubBoDRuM
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BoDRuM>>> İsim:тaηєr **Viva_La_Vida**

MesajTarih: 04.08.2008 - 14:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gazgazgaz,
zabıtada fazer ve xt 660 X
Poliste transalp-gs650 Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Ama şehir içinde onlarda kar etmez bana Çok gülüyorum Hiç kaçmadım ama kaçsamda biraz zor enselr şehiriçnde Dil çıkarıyorum
Başa dön
ClubBoDRuM Çevrimdışı ClubBoDRuM Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gazgazgaz
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 04.08.2008 - 14:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

club haklısın valla onlr kendı dunyalarında takılıyolar evet.şehiriçinde tutabilene aşkolsun Çok gülüyorum benide taşladırlar uyku vadisinde Çok gülüyorum aglasammı gulsemmı sasırdım
Başa dön
CheGUEVARA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: CüBa

MesajTarih: 04.08.2008 - 14:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben çift makine mobiletle bile kaçmıştım geçen sene polisten sanayiden işten gelirken. Çok gülüyorum

˜°mø†ørã¢ïñq••
avci_92@hotmail.com
Başa dön
CheGUEVARA Çevrimdışı CheGUEVARA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
gazgazgaz
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 04.08.2008 - 14:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
ClubBoDRuM
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BoDRuM>>> İsim:тaηєr **Viva_La_Vida**

MesajTarih: 04.08.2008 - 14:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gazgazgaz, bodrum zabıtaya başvurcam bende Dil çıkarıyorum Ne var kardeş akşama kadar fazer altında..benzin belediyeden ohh..
Başa dön
ClubBoDRuM Çevrimdışı ClubBoDRuM Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
emRRe79
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.08.2008 - 14:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bizde kırmızı hyundai accsent var gıcık adam konyanın her yerinde dolasiyor gerçi hoş motorla heç girmedim yakalanmadımda araba ile az öpmediler
Başa dön
emRRe79 Çevrimdışı emRRe79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal