Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Hızlı bir Pazar'dan Karaler ( TOKAT )

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Hızlı bir Pazar'dan Karaler ( TOKAT )

Hızlı bir Pazar'dan Karaler ( TOKAT )
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
bahadirbilir
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Tokat

MesajTarih: 04.08.2008 - 09:10    Mesaj konusu: Hızlı bir Pazar'dan Karaler ( TOKAT ) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar Kaskın yok diye topa koymayın aynı günün sabahı park halindeyken aynanın üstünden düşüp vizörü kırıldı o şekilde bile taktım ama fotolar için birkaç dakikalığına çıkardım...

TOKAT

En son bahadirbilir tarafından 04.08.2008 - 09:25 tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi
Başa dön
bahadirbilir Çevrimdışı bahadirbilir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 04.08.2008 - 09:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bahadirbilir, keyifli bir gün geçmiş...Paylaşım için teşekkürler....Ama bir dahakine daha bol foto bekliyoruz..... Bravo Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 04.08.2008 - 09:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bahadirbilir, kaskın yok diye topa koyucaklar kardeş seni birazdan Gülümsüyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.08.2008 - 09:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bahadirbilir, kaskın nerede kaskın.

bu arada eğlendiginize sevindim,güzel bir hafta sonuna benziyor. Alkışlıyorum Alkışlıyorum

PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Başa dön
SABER Çevrimdışı SABER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
bahadirbilir
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 04.08.2008 - 09:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SABERS, yazıyo bak resimlerin en başında...
TOKAT
Başa dön
bahadirbilir Çevrimdışı bahadirbilir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 04.08.2008 - 09:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
SABER
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.08.2008 - 09:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bahadirbilir,visor kırıldı ama,kasksız yüzüne zaten rüzgar çarpıyor en ezından visorsüz de taksan sonuçta bir tedbir,allah korusun.kendinize iyi bakın.

PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Başa dön
SABER Çevrimdışı SABER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
KoRRhan
Moderatör
Moderatör

Nereden: İzmir

MesajTarih: 04.08.2008 - 09:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hız felakettir.............................
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: plakamızda 22 yazar

MesajTarih: 04.08.2008 - 10:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerçekten güzel kareler yakuzzza nın dediği gibi bi dahaki sefere daha bol foto bekliyoruz Göz kırpıyorum
Başa dön
CbR_BuRRaK Çevrimdışı CbR_BuRRaK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tennere
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: thessaloniki

MesajTarih: 04.08.2008 - 10:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Beğenmedim Beğenmedim bence hızsa konu o zman sılzer arabaylada yapın Beğenmedim

motorsıkletle gezi yapmak kultur .tanıt bence sen
Başa dön
tennere Çevrimdışı tennere Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mustafa_Cukur76
Üye
Üye

MesajTarih: 04.08.2008 - 10:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence kasksız olmamış
Başa dön
Mustafa_Cukur76 Çevrimdışı Mustafa_Cukur76 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
utku_89
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: van

MesajTarih: 04.08.2008 - 10:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hemşerilerim helal olsun.bende niksarlıyım.niksarda büyük motor yok ama tokat ve turhalda baya var gördüğüm kadarıyla.paylaşım için teşekkürler.
Başa dön
utku_89 Çevrimdışı utku_89 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
gazgazgaz
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bodrum

MesajTarih: 04.08.2008 - 10:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum ama kask olsa daha ii olurdu
Başa dön
gazgazgaz Çevrimdışı gazgazgaz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
emre212
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 04.08.2008 - 10:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cbr 600 f bir efsane baksana yahuu Delirdim
Başa dön
emre212 Çevrimdışı emre212 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bahadirbilir
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 04.08.2008 - 11:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emre212, Katılıorum Bravo
TOKAT
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.20 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal