Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Uzun bir yol hikayesi; 4500 km ve 45 gün: EPiSODE-1

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Uzun bir yol hikayesi; 4500 km ve 45 gün: EPiSODE-1

Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HULK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 04.08.2008 - 13:57    Mesaj konusu: Uzun bir yol hikayesi; 4500 km ve 45 gün: EPiSODE-1 Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Marmok festivali için gereken hazırlıkları tamamlayıp, 16 haziran 2008'de Bandırma feribotu ile yola düştük; ben ve motorum...

İlk molamızı Akhisar yakınlarında bir köftecide verdik üzerine keyif kahvemizi de alıp tekrar düştük yollara... Amaç bir yerlere varmaktan çok, yolda olmanın dayanılmaz keyfine varmak... Onun için festival tarihinden yaklaşık 5 gün önce yollara koyulduk...

O kadar çok yol üzerinde uğramam gereken eskimeyen dostlar vardı ki, nereden başlayacağımı bilemedim. Hedef Ortaca ve Gökova körfezi... Üniversite yıllarından kalan arkadaşlığımızı 30 yıllık bir zaman dilimine sığdırdığımız bu hayatta; görmek ve gönül almak için çaldık kapılarını eskimeyen dostlarımın...

Üniversite yıllarından beri kafasında kurduğu yaşam biçimini gerçeğe dönüştürmüş olmanın huzuru ile geçmiş yılları konuştuk. Bahçesinde çiftlik ortamı ve bağ-bostan tarzı bir şekil yapmış. Her şeyi kendi imkanlarıyla yetiştirip, kotarıyor. valla HELAL olsun demekten ve bu güzel ortamın tadını çıkarmaktan başka bir şey gelmedi elimden...

2 gece misafirleri oldum, yerleştikleri bu güzel cennet beldede köyde açılan kilim dokuma ve el sanatlarıyla ilgili ne varsa her şeyi tamamlamışlar. Kendi yoğurt ve ayranlarını, yumurtalarını vs vs kısaca her türlü temel ihtiyaçlarını çözer bir durumda yaşayıp duruyorlar. İmrendim doğrusu...

Marmaris taraflarında kimselerin pek ayak basmadığı küçük koylarda deniz keyfini yaşadık. Hayatı; sadece bize ait bir dünyanın parçasında bulup, tadını çıkardık. Kalabalık ve izdihamın olmadığı huzurlu ortamlar yarattık bencilce. Bizim denizimiz, bizim kumsalımız, bizim ormanımız, bizim deniz çıyanımız(!) dediğimiz...

Daha gidilecek ve görülecek çok canlar olduğu için, dolu dolu yaşadığımız ama doyamadığımız bu güzelliği noktalandırıp, askerlik döneminden kalan bir başka güzel arkadaşlığın devamını tadlandırmak üzere Marmaris-Datça yolu üzerinde Çubucak ormaniçi dinlenme yerine doğru yola koyulduk. Çok sevip saydığım 22 yıllık bir geçmişe sahip olan buradaki diğer dostlar arasında doğanın güzelliğini soludum. Ailece yedik içtik, güldük eğlendik. Vuruş ailesinin misafiri olarak bu güzel yerde doyumsuz anlar yaşadım. Teşekkürler...

Akıp giden zamanla beraber Marmok festival tarihi de yaklaşıyordu. Çadır keyfinin en uç noktalarında yaşandığı bu harika yere de veda edip tekrardan motosikletimle beraber Aktur'a doğru yola koyulduk. Yola çıkarken ne kadar km ve ne kadar zaman harcayacağımı hesaplamadığım için; içim rahat, gönlüm ferah ve yolum açık olarak sadece gitmeyi düşünüyordum, nereye olursa... Gitmek; varmak için değil, yolda motosiklet üzerinde olmak için...

Bütün gezim boyunca 787 tane resim çekip, 4800 km yol yaptım. 45 gün süren bu maceramın basit ama zevkli halini tek bir topic altında toplama şansım olmadığı için, her bölümü ayrı ayrı başlıklar halinde sevgili motosikletçi kardeşlerimle paylaşma fikrini benimsedim. Yaşadıklarım o kadar güzel, paylaştıklarım o kadar değerliydi ki, satırlara değil gökyüzünün sonsuzluğuna yazıp resmetmek sevdası vardı içimde..

Denizin dibine dalmaktan, arı kovanlarından bal süzmeye, Bodrum'da suyun dibine uçak enkazı batırmaya kadar pek çok farklı, zevkli ve renkli etkinliklerde bulundum. Onun için başlangıç turumun ardından Marmok ve sonrası için çektiğim resimleri, gezdiğim yerleri farklı topicler halinde sizlerle paylaşacağım, şimdilik kalın sağlıcakla... Yolunuz, farınız, şansınız hep açık olsun... -DEVAM EDECEK-

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
gazgazgaz
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bodrum

MesajTarih: 04.08.2008 - 14:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum cok güzel kareler bunlar.ellerşne saglık.
Başa dön
gazgazgaz Çevrimdışı gazgazgaz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 04.08.2008 - 14:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HULK, her zamankı gibi gene süpersin abi resimler harika Bravo
geçen seni gördüm geçen dediğim baya oldu Gülümsüyorum aydının girişinden izmir otobanına girdin otobüsdeydim bizi solladın camı açıp seslenene kadar sen solladın Çok gülüyorum ondan snrada otobüs basmadı Öfkeliyim sende otobana girdin Gülümsüyorum
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
windofchopper
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 04.08.2008 - 14:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum harika bir yolculuk olmuş diğer fotolarıda bekliyoruz ellerinize sağlık Bravo
maxell
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR-Turgutlu

MesajTarih: 04.08.2008 - 14:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alparslan abicim.. Sen Bir Harikasın..!!! Bravo

Kawasaki ZX-6R
Başa dön
maxell Çevrimdışı maxell Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
leoparus
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul-Üsk.

MesajTarih: 04.08.2008 - 14:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Helal olsun demekten yorulduk Bravo
Hayata dair herşey
Başa dön
leoparus Çevrimdışı leoparus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
motor_delisi_42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya/Ereğli

MesajTarih: 04.08.2008 - 14:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eline emeğine yüreğine sağlık.Saygılar Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
motor_delisi_42 Çevrimdışı motor_delisi_42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 04.08.2008 - 15:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HULK, gerçekten keyifli bir gezi olmuş....Ben bakarken fotolara keyif aldım senin aldığın tad daha guzel olmuştur....Paylaşım için teşekkürler... Bravo Alkışlıyorum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ABD

MesajTarih: 04.08.2008 - 15:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok guzel bir paylasim, tesekkurler....
Başa dön
ramses34 Çevrimdışı ramses34 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
murtie
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Eskişehir - Çanakkale

MesajTarih: 04.08.2008 - 15:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah İnşallah bizede böyle eşimizle birlikte bi motor gezisine çıkmayı nasip eder ellerine sağlık abim...
murat50
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gebze - Kayseri

MesajTarih: 04.08.2008 - 15:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alparslan abi her zamanki gibi süper bir topic açmışsın ellerine sağlık Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum

emekli olunca artık bizde gezeriz böyle (ememkliliğim : 2035) Dil çıkarıyorum
murat50 Çevrimdışı murat50 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
sempatik_1982
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 04.08.2008 - 16:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Valla helal olsun güzel bi gezi olmuş fotolar süper bıravo Alkışlıyorum Delirdim Delirdim Alkışlıyorum
Üye
Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 04.08.2008 - 16:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İşte en sevdiğim gezi formatına sahip Alparslan abimin gezi klasiklerinden biri daha. Episode ların devamını merakla bekliyoruz.
Başa dön
torcemo Çevrimdışı torcemo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Lakim_CH
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Isvicre / Aargau

MesajTarih: 04.08.2008 - 16:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ustad`a yazabileceklerimiz nakarattan öteye gidemiyor. Aslinda Hulk kaptan dan "hayat nasil yasanilir" ders almamiz lazim.
Dün, bugün, yarin yasam tarzinizla hep hareket halindesiniz Alkışlıyorum
Aslinda günlük 100 km az degil mi diye düsünürken, yine Sizin sözleriniz aklima geldi.
"Gitmek; varmak için değil, yolda motosiklet üzerinde olmak için..." Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
Lakim_CH Çevrimdışı Lakim_CH Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ahmetusta61
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İST KARTAL **TRABZON OFLUYUM ** MOTORUM HONDA FES250 FORESIGHT :)

MesajTarih: 04.08.2008 - 18:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gezini harıka imrendim doğrusu Bravo
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal