Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ispanya yasal hiz sinirini % 20 düşürecek sirada digerleri..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ispanya yasal hiz sinirini % 20 düşürecek sirada digerleri..

ispanya yasal hiz sinirini % 20 düşürecek sirada digerleri..

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
aynux
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 04.08.2008 - 14:31    Mesaj konusu: ispanya yasal hiz sinirini % 20 düşürecek sirada digerleri.. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İspanya'dan enerji tasarrufu için 31 önlem
İspanya'da sosyalist Zapatero hükümeti, 2008-2011 yılları arasında enerji tasarrufu için 31 önlem paketi açıkladı.

Endüstri, Ticaret ve Turizm Bakanı Miguel Sebastian tarafından açıklanan ve bugün Bakanlar Kurulu'nda onaylanan 31 önlem paketiyle, 43-47 milyon varil petrol tasarrufu öngörülüyor.

2008-2011 yıllarında yapılacak enerji tasarrufu paketinin maliyetinin 245 milyon euro olacağı açıklandı.

Önlem paketinde öne çıkan konular şöyle:

- Büyük şehirlerde, otoyollarda hız limitinin yüzde 20 düşürülmesi
- Elektrikli araçların trafikte denenmesi
- 240 bin eski aracın yenilenmesi
- 2009 yılında kamu araçlarının yüzde 20'sinin biyoyakıtlı olmasının sağlanması
- Şehir içinde bisikletli ulaşımın teşvik edilmesi
- Ticari havayolu şirketlerinin Savunma Bakanlığı'nın havasahasını kullanmasına izin verilmesi
- Klimaların yazın 26 derecenin altına indirilmesi, kışın 21 derecenin üzerine çıkmasının yasaklanması
- Otoyolların aydınlatılmasında yüzde 50 tasarrufu gidilmesi
- Devlet kurumlarının yüzde 10 enerji tüketimi yapmasının zorunlu hale getirilmesi
- Turizm altyapı yenilenme çalışmalarında enerji tasarrufuna yönelik yatırımların teşvik edilmesi

Önlem paketinde ayrıca, 2009-2010 yılları arasında elektrik faturalarında en az tüketim yapan evlere ampul hediye edilecek olması dikkat çekti.

Bakan Sebastian yaptığı açıklamada, "3'üncü petrol kriziyle karşı karşıya bulunuyoruz. Hükümet kısa dönemde bu krizle başa çıkmak için enerji tasarrufu planını uygulamayı seçti. Milli gelire, rekabete, iş imkanına ve çevreye olumlu etki edecek bir strateji" dedi.
CNNTürk
Başa dön
aynux Çevrimdışı aynux Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Furkan07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Karşıyaka ve Antalya

MesajTarih: 04.08.2008 - 14:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bizimkilerde zam yaparak azaltmaya çalışıyorlar. zeka farkı işte yoksa rant farkı mı demeli!!
loriss
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bergama

MesajTarih: 04.08.2008 - 14:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bizim politikacılarımızla,diğer ülkelerin politikacılarını karşılaştırmak onlara haksızlık olur Sinirlendim elektiriği satın aldığı doğalgazdan üreten zihniyetten ne hayır gelir...
neyse konuyu sulandırmayalım,teşekkürler arkadaşım bilgilendirme için Alkışlıyorum umarım bizim devlet kurumlarımıza da örnek olur.
Basgazayawrum
Üye
Üye

MesajTarih: 04.08.2008 - 14:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aynux, vay ciğerim vay, ana haber bülteni gibisin maşallah mı diyim mazallah mı diyim Delirdim Delirdim Delirdim
Başa dön
Basgazayawrum Çevrimdışı Basgazayawrum Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
aynux
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 04.08.2008 - 14:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Basgazayawrum, vay gozum, ne dersen de ama 3. petrol kirizi geliyo kontak basamaz duruma gelecegiz Ağlıyorum Ağlıyorum
Başa dön
aynux Çevrimdışı aynux Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
emRRe79
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.08.2008 - 15:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yakında benzin 10 lira motor kapının onunde yatişda
Başa dön
emRRe79 Çevrimdışı emRRe79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
eness
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: IsTaNBuL

MesajTarih: 04.08.2008 - 15:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylasım için tesekkurler .. Alkışlıyorum
Başa dön
eness Çevrimdışı eness Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.11 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal