Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Deri eldivenin icini nasil temizliyorsunuz?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Deri eldivenin icini nasil temizliyorsunuz?

Deri eldivenin icini nasil temizliyorsunuz?

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
sx2
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 04.08.2008 - 21:20    Mesaj konusu: Deri eldivenin icini nasil temizliyorsunuz? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Iyi kotu montu kaski temizliyoruz. Fakat artik yuzlerce kez terleyip kuruyan deri eldivenin icini temizlemek icin ne yapiyorsunuz? Veya eldivenin gidecegi yer cop mudur? Çok gülüyorum

Kim ne yapiyor? Derilerden anlayan birilerinin tavsiyelerini dinlemek isterim...
Başa dön
sx2 Çevrimdışı sx2 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: ÇATIDAN/TERASTAN... EN UÇ NOKTADAN...

MesajTarih: 04.08.2008 - 21:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

heee kullan at WC kagıdı gibi Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum

alpine star aldı arkadas bana soruyo nası temizlices die çamasır makinasına at dedim atmıs çıktıgında bana telefon açtı gözüme gözükme diye... Çok gülüyorum

JAPONLARIN_EFENDİSİ_MAKİNA_MÜHENDİSİ Göz kırpıyorum Bravo
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
eyesofblind
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.08.2008 - 21:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

serkan_yenidunya demiş ki:

alpine star aldı arkadas bana soruyo nası temizlices die çamasır makinasına at dedim atmıs çıktıgında bana telefon açtı gözüme gözükme diye... Çok gülüyorum

HAHAHAHUHAHA Alkışlıyorum Delirdim

Derici bir arkadaş vardı,numarasını bulabilirsem sorayım ben.. Göz kırpıyorum

Başa dön
eyesofblind Çevrimdışı eyesofblind Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Patriot99
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bostancı- Istanbul

MesajTarih: 04.08.2008 - 21:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben sıcak su ile yıkıyorum.. Temizlik eşittir su..
Başa dön
Patriot99 Çevrimdışı Patriot99 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
TIGERSHARK
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 06.08.2008 - 17:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bir derici olarak sabunlu su ile yıkayın derim
Başa dön
TIGERSHARK Çevrimdışı TIGERSHARK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sx2
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 06.08.2008 - 17:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sıcak su çekmeye sebep olmaz mı?? Ilık sabunlu suyla bi deneyip göreyim bari. Kaybedecek bir şeyim yok nasıl olsa Gülümsüyorum
Başa dön
sx2 Çevrimdışı sx2 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
GOLYAT34
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 06.08.2008 - 18:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sx2, ters duz et Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 06.08.2008 - 18:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çamaşır suyuna bastır Çok gülüyorum
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
born
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Manisa/Turgutlu

MesajTarih: 06.08.2008 - 18:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ayşe teyze var ya o hallediyo sağolsun
Başa dön
born Çevrimdışı born Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 06.08.2008 - 18:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ace'ile Çok gülüyorum
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nostorm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 06.08.2008 - 19:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sx2, Aşkolsun sana sayat,Ben ne iş yapıyoRRum bilmiyonmu ? Yada alpeRR söylemedimi ? Tahmin et bakalım ne işle meşgulüm. Göz kırpıyorum
nostorm Çevrimdışı nostorm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Lowflyer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Alanya-Ist

MesajTarih: 06.08.2008 - 19:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben Ilık ve az sabunlu su ile yıkıyorum. Yalnız durulama kısmını çok iyi yapmalısın. Artık madde kalmamalı.
Bazı kuru temizlemecilerde bu işi güzel yapıyor.
Başa dön
Lowflyer Çevrimdışı Lowflyer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
TIGERSHARK
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 08.08.2008 - 12:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bır bezi bildiginiz sabun ile köpürtün sabunlu bezin köpüğüyle eldivenin içini yıkayın eldiveni terz düz edip tabi sakın eldiveni suya bandırıp dakikalarca bekleteyim demeyin deri suyu emerse 2 gun kurutmanız gerekir ve derinin şekli değişebilir köpükle yıkayın hafif nemli olabilir bez sonrada bir kuru bezle ile o köpüğü temizleyin sonrada eldiveni güneş almayan bir yerde kuruması için bırakın sakın sıcak suya batırmayın
Başa dön
TIGERSHARK Çevrimdışı TIGERSHARK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Furkan07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Karşıyaka ve Antalya

MesajTarih: 08.08.2008 - 13:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motosiklet eldivenini nasıl ters yüz ediyorsunuz??? Normal deri eldivenle karıştırmayın!!

Ayrıca derinin iç yüzeyine su değdiği zaman yani suyu emince kazık gibi oluyor. defalarca yağmurla test edilip onaylandı Çok gülüyorum Çok gülüyorum Koku giderici sıvı sıkıyorum ama o da çok faydalı olmuyor.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal