Iyi kotu montu kaski temizliyoruz. Fakat artik yuzlerce kez terleyip kuruyan deri eldivenin icini temizlemek icin ne yapiyorsunuz? Veya eldivenin gidecegi yer cop mudur?
Kim ne yapiyor? Derilerden anlayan birilerinin tavsiyelerini dinlemek isterim...
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 7480 Nereden: ÇATIDAN/TERASTAN... EN UÇ NOKTADAN...
Tarih: 04.08.2008 - 21:22 Mesaj konusu:
heee kullan at WC kagıdı gibi
alpine star aldı arkadas bana soruyo nası temizlices die çamasır makinasına at dedim atmıs çıktıgında bana telefon açtı gözüme gözükme diye... _________________ JAPONLARIN_EFENDİSİ_MAKİNA_MÜHENDİSİ
sx2, Aşkolsun sana sayat,Ben ne iş yapıyoRRum bilmiyonmu ? Yada alpeRR söylemedimi ? Tahmin et bakalım ne işle meşgulüm. _________________ NEDERSEN 2 KATI
600RR NE RR SAN VARR
Ben Ilık ve az sabunlu su ile yıkıyorum. Yalnız durulama kısmını çok iyi yapmalısın. Artık madde kalmamalı.
Bazı kuru temizlemecilerde bu işi güzel yapıyor.
bır bezi bildiginiz sabun ile köpürtün sabunlu bezin köpüğüyle eldivenin içini yıkayın eldiveni terz düz edip tabi sakın eldiveni suya bandırıp dakikalarca bekleteyim demeyin deri suyu emerse 2 gun kurutmanız gerekir ve derinin şekli değişebilir köpükle yıkayın hafif nemli olabilir bez sonrada bir kuru bezle ile o köpüğü temizleyin sonrada eldiveni güneş almayan bir yerde kuruması için bırakın sakın sıcak suya batırmayın
Kayıt: Dec 01, 2005 Mesajlar: 583 Nereden: Karşıyaka ve Antalya
Tarih: 08.08.2008 - 13:06 Mesaj konusu:
motosiklet eldivenini nasıl ters yüz ediyorsunuz??? Normal deri eldivenle karıştırmayın!!
Ayrıca derinin iç yüzeyine su değdiği zaman yani suyu emince kazık gibi oluyor. defalarca yağmurla test edilip onaylandı Koku giderici sıvı sıkıyorum ama o da çok faydalı olmuyor. _________________ ANTALYA MD
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız