Motordelisi grubu üyeleri yeni sponsorumuz XSPARTNER in sundugu profosyonel motosiklet bakımından hemde çok ucuza faydalanabilirler.
Türkiye'nin en modern servis noktası olarak CASTROL tarafından işaret edilen firma hem hizmeti hemde kalitesi ile önemli bir boşlugu doldurmuş oluyor.
Kampanyalı bakımgünleri 02 - 31 AĞUSTOS TARİHLERİ ARASINDA GEÇERLİDİR.
(TÜM MADENİ YAĞ VE ÜRNLER CASTROL ÜRÜNLERİDİR. YAĞ FİLTRELERİ MARKALARIN
ORJİNALLERİDİR)
Kayıt: May 07, 2008 Mesajlar: 1317 Nereden: Memleketten....
Tarih: 09.08.2008 - 23:42 Mesaj konusu:
Tüm ürünleri orjinalse iyi tabiiki....Sonuçta CASTROL büyük marka ve onun işaret ettiği ürünleri kullanıyor olması ve kampanya olması iyi ama yinede temkinli olmak lazım bu zamanda bu memlekette uygun fiyata kaliteli ürün sunuluyorsa birşeyler aramak lazım işin içinde..... _________________
Tarih: 12.08.2008 - 22:26 Mesaj konusu:
marka güzel kampanya güzel geriye ayak alışkanlıklarından vaz gecmek kalıyor hayırlısı olsun _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Tarih: 13.08.2008 - 11:05 Mesaj konusu:
yakuzzza demiş ki:
Tüm ürünleri orjinalse iyi tabiiki....Sonuçta CASTROL büyük marka ve onun işaret ettiği ürünleri kullanıyor olması ve kampanya olması iyi ama yinede temkinli olmak lazım bu zamanda bu memlekette uygun fiyata kaliteli ürün sunuluyorsa birşeyler aramak lazım işin içinde.....
Merhaba Öncelikle kendimi tanıtmak isterim.
Ben XSPARTNER projesinin başından sonuna kadar tüm safhalarında yönetici olarak görev alan ve halen bu firmanın yöneticiliğini yapan biriyim.
Kaygılarınızı anlıyorum hepimiz butür de sıkıntıları( Sahte Ürünleri) yaşadık büyük problemler atlattık. Aslında bu projeninde çıkış noktası butürden suistimallerdir.
Biraz xspartnerin şirket yapısından bahsetmek istiyorum.
Şirketimiz %95 i Norveç %5 i de Türkiye olmak kaydı ile yabancı ortaklı bir yapılanmadır. Firmamız sattığı ve sunduğu tüm ürünlerde tedarikçi yerine çözüm ortağı olarak yol almaktadır. Çözüm ortaklarımızın başında CASTROL gelmektedir.
Tüm ürünlerimiz ambalajında ve gözünüzün önünde açılarak uygulanmaktadır. Ayrıca işletmemizin ISO 9001-2000 ve TS-8953 standartları mevcut olup bu standartlarda çalşan türkiyedeki tek servis noktasıdır.
Ve türkiyede tek olan mesleki sorumluluk sigortası olan tek servis noktasıdır. Buna göre motosikletinize uygulanacak işlemler sonucunda motosikletinize gelecek tüm zararlar mesleki sorumluluk sigortası kapsamında BASAKGROUPAMA tarafından teminat altındadır.
Ve birçok hizmet ekstra hizmet bedeli alınmaksızın yapılmaktadır..
sorularınız için 24 saat bana ulaşabilirsiniz.. 0532 245 59 11
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız